Bells Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Tak ale to fakt sedlo Romane nejsi v tom ovšem sám, mě se takové potyčky občas taky stávají, akorát náš pes nikam nezdrhá a jde do boje. Taky malej zmetek, ale prostě JRT se svojí tvrdohlavostí a nulovým pudem sebezáchovy neřeší, že ten pes proti je 10x větší a jde do toho zuby, nehty (drápy), horší je, že v 99% prohraje a já pak řeším procvaknutá záda od zubů apod. Upraveno 12. května 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja mel strach o naseho pejska, tak jsem mazal k nemu. Ja nemam svatozar, ja na to nedovedl z prekvapeni zareagovat a jen jsem vterinu s vytrestenyma vocima ziral.Jojo, nejlepsi obrana je proste utok :-)).Ja takhle diky podobne prihode zjistil, ze nas pes ohluchl ( odvolatelnej na povel ci hvizdnuti, o male pejsky zajem nikdy nemel, kdyz se pral, tak vzdy s vetsima, sam NO ) a onehda si to namiril pres pole za jezevcikem ( ja rval a bezel za nim, priblizne stejna rychlost, protoze jemu uz bylo 12 let ), dobehl jsem tam, on si k jezevcikovi cuchl, ten zavrcel a bylo po kamaradstvi, nas odesel a ani nezaznamenal, ze za nim bezim. Tak jsem si to ( tu hluchotu ) jeste parkrat overil na zahrade a ted uz jen na voditku ( uz beham o dost pomalejc nez pred dvema lety, protoze pes ve 14 fakt uz nezrychlil ).O to vic provokuje nas malej knirac, nejlepe velka plemena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja bych moc chtel umet co ta pani. Udelat pruser ani nemrknout a zjebat za to druhyho. Nejlepe poskozeneho. Je na to nejaky kurs? To je desne uzitecna vec pro zivot. Simysim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja bych moc chtel umet co ta pani. Udelat pruser ani nemrknout a zjebat za to druhyho. Nejlepe poskozeneho. Je na to nejaky kurs? To je desne uzitecna vec pro zivot. Simysim Tomu se říká asertivita. Kurs Ti trochu pomůže, ale ženy jsou holt pohotovější v mluvení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja bych moc chtel umet co ta pani. Udelat pruser ani nemrknout a zjebat za to druhyho. Nejlepe poskozeneho. Je na to nejaky kurs? To je desne uzitecna vec pro zivot. SimysimNeni, musis bejt proste vodrzlej, to vetsinou staci. A musis byt presvedcen o sve pravde a hlucnej. Se slusnosti daleko nedojdes a budes nadale neme zirat v udivu :-). Osobne parkrat vyzkouseno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ja bych moc chtel umet co ta pani. Udelat pruser ani nemrknout a zjebat za to druhyho. Nejlepe poskozeneho. Je na to nejaky kurs? To je desne uzitecna vec pro zivot. SimysimRomane, ty by sis musel nechat vyriznout pul mozku a jeste se nechat dole presit.A takovy komplikovany zakroky ti doufam nestojej za to, aby ses vyrovnal jedny blby krave. Nech to plavat, ona ma tu smulu, ze se sebou musi zit kazdej den. Ty to stesti, ze uz ji treba nikdy nepotkas ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tomu se říká asertivita. Kurs Ti trochu pomůže, ale ženy jsou holt pohotovější v mluvení...Tak tomu sa urcite nehovori asertivita, asi si si to pomylil s agresivitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tomu se říká asertivita. Kurs Ti trochu pomůže, ale ženy jsou holt pohotovější v mluvení...Kursu asertivity mam za sebou nekolik. To je neco jinyho :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak tomu sa urcite nehovori asertivita, asi si si to pomylil s agresivitou.Agresivita je (nej)vyšší level asertivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Romane, ty by sis musel nechat vyriznout pul mozku a jeste se nechat dole presit.A takovy komplikovany zakroky ti doufam nestojej za to, aby ses vyrovnal jedny blby krave. Nech to plavat, ona ma tu smulu, ze se sebou musi zit kazdej den. Ty to stesti, ze uz ji treba nikdy nepotkas ;-)Zname se. Opravdu z toho nejsem na slupky. Lidska blbost je fenomenem, ktery je bezbrehy a neustale dovede prekvapovat svoji pestrosti Upraveno 12. května 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak když nic Romane, tak máš za sebou zážitek, o kterém si řekneš, kéž by se nestal a setkání s člověkem, o kterém si řekneš skoro totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Agresivita je (nej)vyšší level asertivity.Neviem ci si robis srandu (ak ano beriem) alebo to vazne. Cielom asertivnej komunikacie je okrem ineho aj prave vyhnutie sa agresivite, alebo dosiahnutie ciela BEZ agresivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Podobnou zkušenost jsem zažil před rokem u nás v Ostravě v Komenského sadech.Místní vědí, že část parku je označena jako "prostor pro volně pobíhající psy".Značky jsou umístěny vždy na hranici tohoto prostoru a slovem i mapkou znázorňují přesně vyhrazený prostor.Tenkrát tam piknikovali dva chlapíci s malými dětmi (4 - 5 let). My jsme se jako skupinka psovodů procházela vyhrazeným prostorem (pro neznalé je to prostor o rozměrech nejméně ve stovkách metrů) a směřovali jsme k zmíněnému pikniku.Naši psi na volno (kokr, setr, bígl a jeden Carl von Bahnhof, prostě samí trhači) se přiblížili k dece s dětmi, které okamžitě spustily jekot hodný svolávače k motlitbě. Jeden z otců vystartoval a kopl jednoho ze psů do boku a začal řvát jednomu z nás do kxichtu "you are fucking idiot" (byl to anglán). Připli jsme všechny psy a vysvětlujeme anglánovi, že je v místě kde mají psi povoleno pobíhat na volno, ale byl jak v transu a pořád řval stejnou větu. Chápu ho, mám taky dvě děti, ale kurva když hodím dítě do klece s opicema, tak se nemůžu divit, že se může něco stát. Vím, že se lidi bojí psů, ale když vidím psa jak běží kolem a nikoho si nevšímá, tak je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Do brucha. Alebo do hlavy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 No mezi námi, nikdo není moc zvědavej na smečku 4 čoklů, co se začnou motat kolem cizích malých děcek. Je na každým majiteli, aby této situaci zabránil, bez ohledu na to, jestli tam cedule zapíchnutá je nebo není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Ja su taky vul... Na pumpě chci žeton do myčky za 169,- a dávám pani litr. Prý jestli nemám menší. Blbě zavtipkuju "ty menší tisícovky jsem dneska netiskl" a hledám drobné. Stěží dám dokupy 168,- a omlouvám se, že víc nemám. Obsluha ať to dám příště a já se ještě jednou omlouvám, že místo abych dal já dýžko, tak je ještě "okrádám". Za hodinu na obědě zjišťuju, že jsem tam přeci jen celkem dobrý dýžko nechal - ten litr... Upraveno 12. května 2017 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 No mezi námi, nikdo není moc zvědavej na smečku 4 čoklů, co se začnou motat kolem cizích malých děcek. Je na každým majiteli, aby této situaci zabránil, bez ohledu na to, jestli tam cedule zapíchnutá je nebo není.Ale nevim, zda je kopani do psa to prave. To je zas na uvazeni kazdeho " takto zodpovedneho rodice ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ale nevim, zda je kopani do psa to prave. To je zas na uvazeni kazdeho " takto zodpovedneho rodice ".Tak určitě...., pak se bude čertit, že ho logicky pes kousne. Neřešitelný, věčný, problém, pejskař vs. nepejskař, když je na jedné straně fronty hysterický hlupák, je vždy problém. Je to zase jen v lidech......(tudíž povětšinou v hajzlu) Kdyby mě někdo bezdůvodně kopl do psa, dostal by tečku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Je to snadné, taky jsem měl 14 let psa a velmi dobře funguje jednoduchý princip. Mám psa na volno a blíží se osoba nebo se pes blíží k osobě - zavolám ho, přivážu, mineme se a znovu pustím. Jak prosté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Je to snadné, taky jsem měl 14 let psa a velmi dobře funguje jednoduchý princip. Mám psa na volno a blíží se osoba nebo se pes blíží k osobě - zavolám ho, přivážu, mineme se a znovu pustím. Jak prosté.Ten prostor pro volný pohyb psů je cca 300x300 metrů, je tam plno stromů a keřů, takže nemáš šanci uhlídat každého člověka. Je to jen menší část parku. Druhá část, ve které je pohyb psů zakázán, je mnohem větší, možná několik ha. Já mám celý život psa a nedělám nic co by někoho ohrozilo, byť jen pocitově. Ale nechápu rodiče, kteří jdou svobodně do míst ve kterých se může pohybovat pes. Připadá mi to stejné, jako bys pustil dítě do vody, abys pak zjistil že je tam hloubka a potomek se topí. Já jsem celý život spoléhal jen na sebe tzn. hlídal jsem své děti mimořádně zodpovědně. No flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se