Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 kočky to maj dražší ..... cena je podle ksichtu ...... cim seš hnusnější tím je to dražší ...... sleva se dá vyjednat když ukážeš piňďoura rovnou u vokýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Supr, tak příště, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 v pondělí a ve středu vybírá pětikačky na pavláku na hajzlu .... můžete si s ní jít pokecat .... vokukuje tam jenom čur*áky a dost se nudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 V restauraci na obede jsem se sel vycurat. Na toalete pohybove cidlo. Stojim u pisoaru, standartni vykon. Najednou svetlo zhasne. Otazka zni: Maji Vietnamci v Karline jine normy a zkracuji cas osvitu nebo je to zhasnuti signal, ze na sebe muzu byt pysny nebo je cas znejistet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Zažil jsem to samé, ale čidlo bylo na celou část WC jen jedno a bylo jen při vstupu, když sedíte v kabince, tak baterka v mobilu je k nezaplacení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 No, to si tak jeden znamy raz riesiac podobny problem na nejakom prazskom urade posvietil na hajzliku benzinovym zapalovacom a priletel tam na nho borec zo spravy objektu, ze im to hlasi poziar. Kamery tam nemali tak sa robil ze o nicom nevie a ze to maju asi rozbite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Největší prdel je, než si člověk uvědomí, že máváním si nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Musíte se kejvat, jako starý Brůna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Musíte se kejvat, jako starý Brůna...Brůna to myslím bral zleva doprava, lepší je dopředu dozadu, ale bacha - nepřepadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 tak sem si po dvaceti letech koupil noviny ...... mladou frontu ...... zas mam na dvacet let klid ..... tam sou teda veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Nejtrapnější na těch hajzlových lustrech s čidlama bývá, že obyčejná trvale svítící 2-3W LEDková bludice by hospodského spotřebou+pořizovacími náklady vyšla levněji, než tahle číňanova pomsta s nenastavitelným časovačem a trvale napájeným PIR čidlem (běžná spotřeba 1,5-3W!!!), na kterou musíte jak uchyláci mávat z mísy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 @Lucid - to bych nedal, já nemám tak silný střední proud ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Zažil jsem to samé, ale čidlo bylo na celou část WC jen jedno a bylo jen při vstupu, když sedíte v kabince, tak baterka v mobilu je k nezaplacení......on mobil je k nezaplacení. Na chalupě máme venku kadiboudu. Vyběhl jsem na rychlou akci v mikině (březen...cca 4°C). Sednu...všechno šlo hladce až do doby, kdy ze střechy sjel těžký mokrý sníh a zavalil dveře boudy. No chvíli jsem řval..pak jsem zjistil, že to nemá cenu. Cca po hodině mě začala žena postrádat, další hodinku házela lopatou...bez mobilu už tam v zimě nepůjdu. Upraveno 4. září 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Hahaha, jsi mi připomněl jak jeden náš kuchař šel na svým personálním pokoji na záchod, upadla mu klika a taky byl bez mobilu. Od tří od rána do šesti než ho šli hledat proč nedorazil do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 ...on mobil je k nezaplacení. Na chalupě máme venku kadiboudu. Vyběhl jsem na rychlou akci v mikině (březen...cca 4°C). Sednu...všechno šlo hladce až do doby, kdy ze střechy sjel těžký mokrý sníh a zavalil dveře boudy. No chvíli jsem řval..pak jsem zjistil, že to nemá cenu. Cca po hodině mě začala žena postrádat, další hodinku házela lopatou...bez mobilu už tam v zimě nepůjdu.Pecka! Cely jsem si to zive predstavil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Pecka! Cely jsem si to zive predstavil :-)...tak dá se prolézt i spodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 ...tak dá se prolézt i spodem.To je pravda, tam to nezamrza ani v mnohem vetsi zime :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jasně. Doporučuju film "Lovci lebek". Tam je to ve všech barvách. I s potřebnými doplňky. Fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 ...on mobil je k nezaplacení. Na chalupě máme venku kadiboudu. Vyběhl jsem na rychlou akci v mikině (březen...cca 4°C). Sednu...všechno šlo hladce až do doby, kdy ze střechy sjel těžký mokrý sníh a zavalil dveře boudy. No chvíli jsem řval..pak jsem zjistil, že to nemá cenu. Cca po hodině mě začala žena postrádat, další hodinku házela lopatou...bez mobilu už tam v zimě nepůjdu.tak tos měl dát do humoru................něco podobnýho jsem zažil taky jen to bylo v práci.Záchod jako třetí místnost ( dvě před ním byly sprchy co se moc nepoužívaj), prasklo perko v zámku a můžu vám říct, že dveře který se otvíraj dovnitř vykopnout tedy fakt nejdou, a vyrazit taky ne na to tam není místo. No málem jsem byl v práci přesčas, naštestí po mě vyhlásili pátrání. Takže jako správný závislák, už si beru mobil i na záchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Jasně. Doporučuju film "Lovci lebek". Tam je to ve všech barvách. I s potřebnými doplňky. Fuj.Lovci hlav / Headhunters, ty lovče lebek Ale film podle mého soudu fakt výbornej. Svižnější než knižní předloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se