Návštěvník Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Ucte se jazyky nebo nezerte to, cemu nerozumite. Je tady vikend a Romca hyri aktivitou. Venku chcije, tak beru hulky a za hodku vystupuji z busu na cesko polskych hranicich. Cil jasny Spalona jagodna schronisko turystyczne. Jde se. 9 km sviznou chuzi. V hospode dam pivko a vybiram z cedule jidlo. Zupa gulasovka, jasne a kouka tam na me neco jako grzybova kasa atd. Kurwa, houby roustou, hribova kase, co to je. Tak jo. Po polivce si jdu za cileho zajmu Polaku k vycepu pro misu varenych krup s buckem, zakysanou smetanou a cibuli. Navic jsem hladovej, tak to sezeru. Panove, po mise krup nepocitejte s zadnym sportem. Finito. Za deste jsem se potupne dovalil do Cech na bus a zrat nebudu tak do uterka Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 16. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 nemám slov...................kroupy smetana cibule...................seš drsoň......... :lol2: počkej zítra, to budou reakce...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 A koukám je tam i kousek Afriho kola, když tam bloudil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 No jo no., ale chutnalo to docela dobre :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Tak hlavní je to udržet aspoň do večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Se podělím co na mě po ránu vykouklo na síti, první je rozčilující se paní v americe,rozčiluje se nad tím že v obchodě s hobby potřebami prodávají jako dekoraci bavlnu,protože to je historicky rasistické vůči černochům screenshot zde: a pak, komentář jiné paní, tentokrát u nás, k akci dny Nato v Ostravě,to snad už není ani humorné, když si člověk uvědomí že i ta paní půjde volita nebo poradit kamarádce že by se měla dát rozvést . . . prostě ze života, to nevymyslíš dal bych sem ještě screenshot jak soudružka Semelová z ksčm představuje volební programv kavárně Václava Havla, protože to je taky ze života, ale smrdí to politikou tak jako bych to nepsal hezké nedělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Závan starých časů. Sedím na lavičce na autobusáku s košikem na houby. Ke mně chlap:"Deš na houby?"Já:"Du, na Panský, popjedu autobusem."Chlap:" já du na borůvky. Uš sem jich letos nasbíral 500 l. Koupil sem si elektrokolo a malou motorovku.."Já:" Dobrý, ty je prodáváš"?Chlap:"Jo."Já:"tak mně prodej."Chlap:"přiď si, kolik chceš?"Já:"5 litrů a kam si mám přijít? Dej mně mobil"Chlap: "nedam, barák nad pekárnou, před barákem zavolej Kadavá ( jméno změněno). "V životě jsem chlapa neviděl. Domluvili jsme se bez mobilu, žena mi pak naoko vynadala, co bude dělat s borůvkama. Svět je ještě někdy v pořádku Upraveno 17. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Hoj, Tobě se ty hory nějak zažírají pod kůži... ... už jsi někde potkal Sbor z hor? Upraveno 17. září 2017 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Romane, já chápu, že nejsi úplný prototyp hipstra, ale náhodou sis ty kroupy nevyfotil? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá a na googlu se mi moc nedaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Jasně, na adventnim jarmarku, Velikonoce a Vanoce v Bartosovicich na Kopecku, mockrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Romane, já chápu, že nejsi úplný prototyp hipstra, ale náhodou sis ty kroupy nevyfotil? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá a na googlu se mi moc nedaří...Nefotil jsem to, pro predstavu uvarene kroupy, pepr, sul, na kodticky uvareny bucek, zakydnuto zakysankou a na to cevena cibule jak na gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Nefotil jsem to, pro predstavu uvarene kroupy, pepr, sul, na kodticky uvareny bucek, zakydnuto zakysankou a na to cevena cibule jak na gulasSkoda, ze neni fotka. Asi by tomu moc nepomohla, ale takhle jaks to napsal, bych to do huby nevzal !!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Mám ji! Je to kočka, která se vecpala k sousedům a je tu nová. Mno .. a co teď s ní? Chvíle nepozornosti a už se lísá, bestie, i doma. Náhradní majitelé odjeli na víkend pryč, nechali jí venku a ona (chudák) nemá co žrát (nic si nechytne), je jí nejspíš zima (indoor kočka) a hlavně je jí smutno (habešky nesnáší být samy). Ale byl jsem tvrďák - po půl hodině drbání a nakrmení šla zase ven. Pak mi řvala za oknem a trochu rozpárala antihmyzí síť. Myslim, že brzo navštívim její majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 No tváří se, že s tebou tak trochu vyjebala:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 a ty Speedmastery ti seděj perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Ty ses teda taky jedna z těch obětí co jim chrstli žíravinu do xichtu? No neni to tak hrozný jak všichni povídaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Dlouho jsem tady nebyl... Koukám, že se hodně změnilo: Hasňa přešel na Casia, Maxel založil foodblog, Láska prodal báwo... to je fičák!Nevěděl jsem, kam to dát, chtěl jsem původně do wristshot vlákna, ale pak jsem si řekl, že udělám radost YPOvi: Lidi jako já rád vidí psát na Chronomag co nejmíň, dopracoval jsem se mnohem rychleji ke skoro stejným hodinkám, po Praze jezdím busem... tak proč mu to nefláknout do jeho vlákna, že jo. Po asi půl roce jsem teď měl dva dny po sobě na ruce hodinky, a to už prostě je důvod se zalogovat a pochlubit se. Třetí fotka ukazuje můj vývoj v nožovém hobby. Za pár dní to bude rok, co jsme se s rodinou přestěhovali do nového, a ty vintage Seamastery jsou pořád ještě v krabičce zamotané ve smršťovačce, v suchu a v bezpečí.Tak se zas mějte a YPO, ať ti to furt dobře jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tohle bylo jako žrát koblihu, do které zapomněli dát marmeládu. Žereš, žereš, furt čekáš nejakou dobrotu a ono nic... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tohle bylo jako žrát koblihu, do které zapomněli dát marmeládu. Žereš, žereš, furt čekáš nejakou dobrotu a ono nic... ;o)+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Závan starých časů. Sedím na lavičce na autobusáku s košikem na houby.Ke mně chlap:"Deš na houby?"Já:"Du, na Panský, popjedu autobusem."Chlap:" já du na borůvky. Uš sem jich letos nasbíral 500 l. Koupil sem si elektrokolo a malou motorovku.."Já:" Dobrý, ty je prodáváš"?Chlap:"Jo."Já:"tak mně prodej."Chlap:"přiď si, kolik chceš?"Já:"5 litrů a kam si mám přijít? Dej mně mobil"Chlap: "nedam, barák nad pekárnou, před barákem zavolej Kadavá ( jméno změněno). "V životě jsem chlapa neviděl. Domluvili jsme se bez mobilu, žena mi pak naoko vynadala, co bude dělat s borůvkama. Svět je ještě někdy v pořádku Že na borůvky jezdí na elektrokole, na tom mi nic divného nepřijde. Ale že si na ně koupil motorovku, to mě dostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se