Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kurde, to je výzva. Dneska večer vyrážím autem z matičky stověžaté do rodného Slezska sám, bez děcek, bez baby. Zvažuju mezipřistání v Porubě kolem půlnoci.  

Pockame :)

Odesláno

Zena rikala, ze v zajmu me osobni bezpecnosti bych mohl v OV prespat...moc se diva na zpravy, ale tentokrat by to nemuselo byt na skodu ;)

Odesláno

15.srpna 2014 od 18:00

Rusty Bell Pub, Hlavní třída, Poruba

- marosh
- zekon
- BKR
-TMBD
- Čendík
- nickolas
- LKNV
- Fajkus
- farkyostrava
- Beet (60%)

- rolas (50/50)

Odesláno

kolegové, vzhledem k tomu, že v rusty bell jsem "štamgast", dozvědět se to dříve, rád bych se zúčastnil svého prvního srazu a některé z vás osobně poznal. dneska z kanceláře pojedu až v noci, dle sil bych se případně na jedno noční stavil, ale bude tam třeba v 23,00 ještě někdo? :)

Odesláno

Chlapi nechci vas desit, ale puvodne nas melo byt tak 2x do mariase, rezervace je pro cca 10 lidi, ted jsem tam volal a hospoda uz je plna, takze navyseni mist neni mozne :(

Odesláno

Chlapi nechci vas desit, ale puvodne nas melo byt tak 2x do mariase, rezervace je pro cca 10 lidi, ted jsem tam volal a hospoda uz je plna, takze navyseni mist neni mozne :(

No až takovbá hrůza to nebude, někdo dorazí později, pak jsou tu ti x procentní, já myslím že to klapne. :smile_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja jsem pro. Do KrPole dojdu skoro pesky. :-)

Vy máte sraz v Brně? :eek:

Odesláno

Kluci bylo to fajne, díky moc všem. Nové jsem rád poznal.Ještě,že jsem odešel po 6 kouscích mezi prvními, jelikož teď už jsem v robotě. Ale příště vydržím až do konce. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...