michca Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Rád jsem se aspoň chvíli zúčastnil, příště už bez auta a na déle - utvrdil jsem se, že rozpravy o hodinkách nad pivem a o pivu nad hodinkami se mi budou líbit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ziju Dobre bylo a utekl jsem vcas, Tombede zijes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Hezký sraz... škoda že se tak málo pilo ; o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Vidim, ze to stalo zato. Priste musim prijit i ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Sorry synci, sjizdel jsem z dalnice u Svinova v 0:50 na Havirov. Myslel jsem na vas, ale jediny cil byla postel, bo jsem ve ctvrtek slavil ctyricitku (zbytkac mam jeste dneska). Ale podle ohlasu a acetaldehydoveho smradku ve zdejsim vlakne to musel byt fajny chronovecirek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Jasně, žiju, jsem v lese, akorát na houby nevidím. Spíše jestli žije čendík s martym nebo je zabil taxikář.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Martyho ne, ten uz tu shanel vrtic, ale Cendik je nejak potichu. Kazdopadne taxikar je hrdina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Bylo fajn jako vždy, akorát ten konec si nepamatuji. Tak dobrou Plzňičku jsem dlouho nepil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 A došel jsi na ten kebab ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 To netuším. Ani nevím, že jsme jeli taxalem. Piva bylo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak vidim, ze jsem odesel jeste vcas. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Nedošel, ačkoli si před hospodou dělal mohutně místo v žaludku , Marty se šprajcnul, že pojede domů taxalem jako pán, ačkoli za něj doplácel Nickolas, bo už neměl ni floka, anžto měl čendík ještě dvojkilo, tak jsem jim ho zavolal, načež čendík odmítal nastoupit, resp. chtěl odvézt do Hrabůvky, po použití hrubé síly, jsme je nacpali dovnitř a zanechali svému osudu, zkrátka závěr jako vždy a jak má být. EDIT: je fakt, že servira napočítala čendíkovi 14 plzní, ale platitl poslední, já jich platil 11, Nickolas taky tak a Baker taky. Celkově musím dodat, že večúrok se odehrál ve svižném tempu, tak jak to mám rád a Farky ten hazlík, mě naučil na medového Jacka Danielse, tož ti dík! Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem tombed 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 No kazdopadne, na to v jakem byli oba stavu, byli misty az nemistne vybiravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tož vidím, že jste končili jak slušní lidi, kurnik a to jsem si říkal, že když odcházím o půlnoci tak je to vlastně pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Hasňo, už víš? Termín se vyhlašuje dle tvé návštěvy, tak sem kura vyhoď termín! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ja mam žížu ... tak co bude ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Bakere, tys denní host, nevíš zdali 31.10. nebude v Rusty Bell pubu helloweenská besídka? Jinak to vyhlásím jako ofiko termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Bakere, tys denní host, nevíš zdali 31.10. nebude v Rusty Bell pubu helloweenská besídka? Jinak to vyhlásím jako ofiko termín.Chlapi, to se mi moc nehodi. Pro me lepsi nasledujici tyden. A muzem oslavit VŘSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Můžu oba termíny, ale chtělo by to se domluvit co nejdříve. Ale za mně jedině v centru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak co bude nebo co ? Jak napadne v Beskydech sníh, tak nikam nejedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se