Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď jsem to taky četl 😕

Smutné a tvrdé rozhodnutí,ale chápu to, pokud něco nedodržím a nesplnim,tak ponesou následky.

Na této úrovni však nechápu proč to neřešila hned kdy bylo možné dát vzorek v náhradním termínu.

Odesláno

Tak odvolá se, pak po půlce dostane pardon, takze tak 1,5 až 2 roky. Ale proti Sinnerovi anebo Swiatek je to flastr jako hrom. Nevim co za tim je, ale asi fakt mela dat radeji vzorek a pak rict, ze "to byl lék na astma". Anebo fakt mela nervy, kdyz ji přepadli tak pozdě. Nevim.

• Dát hlas 1
Odesláno

Kdo ví, na základě čeho všeho rozhodovali o trestu. Ta její obhajoba se mi zdá ale hodně dětinská. Se shodneme, že ten trest je tvrdý!

Odesláno

Zákulisí bude hodně divoký a jak se z toho stal fakt sledovaný případ tak podle mě chtějí ukázat sílu a vážnost a dali exemplární trest.. 

Odesláno

Kdyz vzorek das, muzes se sikovnym pravnikem za zady klickovat jak zajic a treba neceho dosahnout. Ale co chces resit, kdyz si odmitnes cvrknout do zkumavky ? 

Odesláno

Ten systém kontrol je pro všechny stejný, nejen pro tenisty, pro všechny profi sportovce. A je nastavený úplně úchylně. Kamarádka, bývalá profi sportovkyně, to popisovala nesčetněkrát a je to někdy až brutální. Můžou přijít opravdu kdykoliv a kamkoliv a nemáš prostor říct, teď ne, dejte mi hodinku, nic. Ok, mají podezření, potřebujou udělat test, ale přece není nutné za tím sportovcem jít v noci.  Není problém toho kterého sportovce “zadržet” v nějaký lidský čas, nebo po výkonu a udělat odběr v dobu kdy potřebují. Všichni s tím počítají. Můžou být “na samotce” v hotelu, cokoliv. Ale noční návštěvy doma jsou čistá šikana. A že jich je. Stejně tak každodenní odběry krve ze stejné ruky, třeba týden před výkonem. Kdy je prosíš, vemte mi to z druhé ruky. Jak asi ta ruka pak vypadá. A není to vůbec výjimka. Kontroly jsou potřeba, o tom není pochyb. Ale tenhle systém vyvolává víc otázek než odpovědí a umí negativně ovlivnit následující výkony. A někomu se dějí a někomu ne… Já to hodnotím asi jako bodování v krasobruslení. 

Odesláno

Když už jsme u těch nehlášených kontrol. Nevíte někdo, jaký mají kontroloři systém výběru konkrétního sportovce? To jim generuje nějaký program? 

Odesláno

Nechtěl jsem, ale vyjadrim se i k tomuhle - nikdo z nás u toho nebyl, je verze komisaře a verze tenistky. Její výmluvy jsou až k smíchu ( řídí se to jasne danejma pravidlama, které podepsala, tudíž s nima souhlasila). Že jsou sikanizujici je věc jiná či že by kontrolní komisař něco porusil. Ať se s právníkem pořádně připravi a odvolá se a pak se může soudit, víc nic.

Zažil jsem dopingovou kontrolu na hokejbale, což je sport k vyprdeni a obzvlášť v neděli po tahu to byl zážitek, no a chlapci překvapivě pozitivni- 2 roky zákaz ( a to mi řekněte, jak kombinace chlastu a trávy může někomu pomoct k lepšímu běhání a práci s hokejkou 🤣). 

• Haha 5
Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, habadej napsal:

Jak je ten ženský pavouk letos nalosovaný? Holky mají formu, ale částečně se vytlučou mezi sebou. 

Nic moc. Muchova, Bartunkova a Krejcikova jsou v horni pulce pavouka a jdou tedy proti sobe. Ta z nich, co prezije, potka ve ctvrtfinale Sabalenku :( 

Navic Bartunkova jde na Krejcikovou hned pristi kolo. 

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...