bobi Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Ajaj 1:4 , to už je špatenka - asi bude jen bramborová placka.
Zdenek1307 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Sice je mi to šumák, ale snad se dnes Kanadě podaří anektovat USA.
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 25 minutami, geometr napsal: Já z pomstychtivosti fandím USA Já Kanadě. Trumpovcum kua ani omylem 1
bobi Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Taky Kanadě,yes . Nad tím nemusím nijak přemýšlet.
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 16 hodinami, bobi napsal: Konečná 1:6 Finové mají bronz , yes . Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve?
Zdenek1307 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 12 minutami, Campino napsal: Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve? Škoda tady, věřil jsem, že by jste na placku mohli dosáhnout. 1
Maro Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 16 minutami, Campino napsal: Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve? Ja jsem to tu zatim nepsal, ale za me to neni o kozach, ja jsem jenom rad, ze vyhrál tym s menším počtem putinomrdů. 4
pavo_ Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února festival neproměněných tutovek ale hokej parádní 1
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února (upraveno) před 2 hodinami, Maro napsal: Ja jsem to tu zatim nepsal, ale za me to neni o kozach, ja jsem jenom rad, ze vyhrál tym s menším počtem putinomrdů. Máš pravdu, je to len tvoja urazená ješitnosť. Na takú pičovinu čo si napísal je fakt zbytočné reagovať.. Upraveno 22. února uživatelem Campino
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se