bobi Odesláno sobota v 21:39 Nahlásit Odesláno sobota v 21:39 Ajaj 1:4 , to už je špatenka - asi bude jen bramborová placka.
Zdenek1307 Odesláno neděle v 13:11 Nahlásit Odesláno neděle v 13:11 Sice je mi to šumák, ale snad se dnes Kanadě podaří anektovat USA.
Gustaf Odesláno neděle v 13:49 Nahlásit Odesláno neděle v 13:49 před 25 minutami, geometr napsal: Já z pomstychtivosti fandím USA Já Kanadě. Trumpovcum kua ani omylem 1
bobi Odesláno neděle v 14:07 Nahlásit Odesláno neděle v 14:07 Taky Kanadě,yes . Nad tím nemusím nijak přemýšlet.
Campino Odesláno neděle v 14:13 Nahlásit Odesláno neděle v 14:13 před 16 hodinami, bobi napsal: Konečná 1:6 Finové mají bronz , yes . Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve?
Zdenek1307 Odesláno neděle v 14:26 Nahlásit Odesláno neděle v 14:26 před 12 minutami, Campino napsal: Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve? Škoda tady, věřil jsem, že by jste na placku mohli dosáhnout. 1
Maro Odesláno neděle v 14:31 Nahlásit Odesláno neděle v 14:31 před 16 minutami, Campino napsal: Keď mne zdochla koza, sudedovi nech zdochnú dve? Ja jsem to tu zatim nepsal, ale za me to neni o kozach, ja jsem jenom rad, ze vyhrál tym s menším počtem putinomrdů. 4
pavo_ Odesláno neděle v 14:31 Nahlásit Odesláno neděle v 14:31 Amíci zatím o chlup lepší...Kanada nervozní
pavo_ Odesláno neděle v 15:25 Nahlásit Odesláno neděle v 15:25 festival neproměněných tutovek ale hokej parádní 1
tikzot Odesláno neděle v 15:54 Nahlásit Odesláno neděle v 15:54 Kanaďani okusili vlastní medicínu masakr 1 1
Frantik Odesláno neděle v 15:57 Nahlásit Odesláno neděle v 15:57 Konečné někdo ty kanadský kundy porazil 3 1
Campino Odesláno neděle v 17:13 Nahlásit Odesláno neděle v 17:13 (upraveno) před 2 hodinami, Maro napsal: Ja jsem to tu zatim nepsal, ale za me to neni o kozach, ja jsem jenom rad, ze vyhrál tym s menším počtem putinomrdů. Máš pravdu, je to len tvoja urazená ješitnosť. Na takú pičovinu čo si napísal je fakt zbytočné reagovať.. Upraveno neděle v 17:14 uživatelem Campino
kuncák7 Odesláno neděle v 18:31 Nahlásit Odesláno neděle v 18:31 Jsem rád, že vyhrál hlavně super hokej. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se