kuncák7 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Celkem jednoznačný. A holt zase za rok. Tentokrát mi přišlo, že se jelo na vylet- zakalit, pobavit a jen tak mimochodem 3x si zahrát hokej. Bohužel se hrálo 8 zápasu.
Prochy68 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Tak prej to nebylo tak špatný říkal Kořenář: Myslím, že před turnajem jsme taková očekávání neměli, dotáhli jsme to docela daleko. Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2026/ms-hokej-cesko-finsko-online-zpravodajstvi-souhrn-ctvrtfinale.A260527_161416_ms-hokej-2026_luji
Martin JJJ Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Před hodinou, kuncák7 napsal: Celkem jednoznačný. A holt zase za rok. Tentokrát mi přišlo, že se jelo na vylet- zakalit, pobavit a jen tak mimochodem 3x si zahrát hokej. Bohužel se hrálo 8 zápasu. Skoro to tak fakt vypadalo, děsně nevyrovnané výkony… Za mě divné MS…
spineshank Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Tak já si dnes radši užil krásný počasí venku než koukat na naše borce. a udělaj jsem jak čtu asi lépe O to víc věřím že si hokej užijeme dnes večer mezi SUI+ SWE 1
odjinud Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Letos hráli hodne bídně, uvidíme jestli to trumfnou v létě fotbalisté...
African Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května 9 minutes ago, spineshank said: Tak já si dnes radši užil krásný počasí venku než koukat na naše borce. a udělaj jsem jak čtu asi lépe O to víc věřím že si hokej užijeme dnes večer mezi SUI+ SWE Fandím Švýcarům, protože prý vyrábí fajnový hodinky Pět minut vydrželi, jedeme dál... 2 1
spineshank Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 11 minutami, African napsal: Fandím Švýcarům, protože prý vyrábí fajnový hodinky Pět minut vydrželi, jedeme dál... Já taky Slušelo by jim finále s Kanadou
spineshank Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Pokud to papírově vyjde tak finále SUI-CAN by mohlo vyjít a věřím že to bude parádní hokej i když Finsko by mohlo překvapit,uvidíme 1
spineshank Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Já nevím, nehodí se to spíše do sekce humor Ale on to myslel vážně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Před hodinou, geometr napsal: A já myslím, že to nedopadlo dobře. Vidím to úplně stejně. Pokud se budou placat po ramenou za to, že postoupej do čtvrtfinále, tak je něco hodně špatně. To by stále mělo být povinnosti. 4
spineshank Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Hlavně jsme mohli jít z druhého místa a porvat se o medaili jakoukoliv
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se