bobi Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Je to paráda Hoši děkujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Alespoň jsem stihl poslední 2 minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Neskutečný, paráda!!! Všechna čest!!! To je pohádka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Mistři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 (upraveno) Upraveno 26. května 2024 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Super výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Už tak 20 let nesleduju žádný sporty a letos jsem neviděl ani minutu. Ale mám fakt radost z toto, že aspoň jeden z bývalých spolužáků a spoluhráčů to někam dotáhl a dostal zlato který si zaslouží. Už tehdy byl úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 (upraveno) Krejčík ze Sparty - finále se zlomeným nosem - Respect Upraveno 27. května 2024 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Parádní to bylo, obrovský zážitek Pojali jsme to s partou jako celovíkendovou párty s krásnými výlety a jako jeden z mála jsem byl schopen dnes jít do práce Takže děkujeme kluci hokejový, borci jste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Parádní to bylo, obrovský zážitek Pojali jsme to s partou jako celovíkendovou párty s krásnými výlety a jako jeden z mála jsem byl schopen dnes jít do práce Takže děkujeme kluci hokejový, borci jste No fuj, dneska a do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 4 minutami, Prochy68 napsal: No fuj, dneska a do práce V tolik jsi se vzbudil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 3 hodinami, ragu napsal: Už tak 20 let nesleduju žádný sporty a letos jsem neviděl ani minutu. Ale mám fakt radost z toto, že aspoň jeden z bývalých spolužáků a spoluhráčů to někam dotáhl a dostal zlato který si zaslouží. Už tehdy byl úplně jinde. Kdo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 13 minutami, tikzot napsal: Kdo..? Tomáš Kundrátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Šoustal asi málo šoustal, měl by si změnit jméno na Jouda Alois. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, ragu napsal: Tomáš Kundrátek Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 3 hodinami, African napsal: V tolik jsi se vzbudil? No kolem šestý, vzal jsem čokla a šel se vyvětrat na výlet. A do práce vzkázal že nejdřív až příští pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se