honza71 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Zpusob, jakym si Kometa pro ten titul v play off dosla, zaslouzi poklonu.Gratulace do Brna. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem honza71
exBURN Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ten Pešán se fakt díval na jinej hokej.... Brno prej proměnilo OBĚ šance co mělo ale Liberci se to X šancí proměnit nepodařilo. Brno hrálo urputnou defenzivu se Spartou i Hradcem... :-D
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ten Pešán se fakt díval na jinej hokej.... Brno prej proměnilo OBĚ šance co mělo ale Liberci se to X šancí proměnit nepodařilo. Brno hrálo urputnou defenzivu se Spartou i Hradcem... :-DOd pitomce nemůžeš čekat hlubokomyslná prohlášení. Myslím, že byl rád, že vůbec něco ze sebe vydal...
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ten Pešán se fakt díval na jinej hokej.... Brno prej proměnilo OBĚ šance co mělo ale Liberci se to X šancí proměnit nepodařilo. Brno hrálo urputnou defenzivu se Spartou i Hradcem... :-Ddrogy bere
odjinud Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ale jo, brňákom to přeju, přece jen 51 let v druhý lize.... :-)
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 a asi celkem hodně...nebude to ten dealer z Plzně. ....DD
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 nebude to ten dealer z Plzně. ....DDje to možný, že jsou spolu na drátě, kdo ví...
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 je to možný, že jsou spolu na drátě, kdo ví...tak cutalisti z Viktorky by si špatnej matroš nekupovali. ...D
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 tak cutalisti z Viktorky by si špatnej matroš nekupovali. ...Dno jistě
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Správně to řekl Zábranský. Brňáci byli hladoví. A proti takovým se blbě hraje. Takže si v Brně titul určitě užijete. Z jiného soudku. U nás já jsem rezignoval na baráž, sleduji to, ale nijak neprožívám. Potomci však osud Dynama zuřivě řeší. A tak dneska starej páprda (čti Roman) hrábnul do šuplíku s relikviemi a ukázal jim 30 let starou památku na Teslu. Mladým spadla brada. To byl titul 1986/87 Sent from my iPhone using Tapatalk
Kat251 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Správně to řekl Zábranský. Brňáci byli hladoví. A proti takovým se blbě hraje. Takže si v Brně titul určitě užijete. Z jiného soudku. U nás já jsem rezignoval na baráž, sleduji to, ale nijak neprožívám. Potomci však osud Dynama zuřivě řeší. A tak dneska starej páprda (čti Roman) hrábnul do šuplíku s relikviemi a ukázal jim 30 let starou památku na Teslu. Mladým spadla brada. To byl titul 1986/87 Super! Taky máme doma ještě vlajky z Lužánek. Sice ne když byl titul, ale i tak.. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Doprcic Romane, tu vlajku ti zavidim - par jmen jsem rozklicoval a hned zavzpominal. V te dobe jsem chodil na 1.ligu a svatek byl, kdyz prijelo Kladno a dalo nam desitku.
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Doprcic Romane, tu vlajku ti zavidim - par jmen jsem rozklicoval a hned zavzpominal. V te dobe jsem chodil na 1.ligu a svatek byl, kdyz prijelo Kladno a dalo nam desitku.Dodnes vyjmenuji strelce golu ve finale s Duklou krome prvnich dvou zapasu. Ty skoncily 6:1, 1:6. V patek jsme tehdy rupli 2:3 v Jihlave a na paty rozhodujici zapas se prodavaly listky v sobotu. Stal jsem ve fronte od deviti vecer do rana :-))Tvl. ja uz dobre senilnim :-)
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Dodnes vyjmenuji strelce golu ve finale s Duklou krome prvnich dvou zapasu. Ty skoncily 6:1, 1:6. V patek jsme tehdy rupli 2:3 v Jihlave a na paty rozhodujici zapas se prodavaly listky v sobotu. Stal jsem ve fronte od deviti vecer do rana :-))Tvl. ja uz dobre senilnim :-)Romane, nejsme staří, jen už toho povícero pamatujeme, no...
azeppelin Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jdu na škopek, fšude se hraje nějakej sport, asi jsme vyhráli. Věděl jste, že je v Krně dost voblíbenej sport s hokejkama... asi lakros?
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 No vidite, stacilo "malo" a cena za listky je zapomenuta :-) ( berte to jen jako male rypnuti ze zavisti ). Ja verim, ze za mesic budem slavit tez - fotbalovej titul.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se