Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zpusob, jakym si Kometa pro ten titul v play off dosla, zaslouzi poklonu.

Gratulace do Brna.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Ten Pešán se fakt díval na jinej hokej.... Brno prej proměnilo OBĚ šance co mělo ale Liberci se to X šancí proměnit nepodařilo. Brno hrálo urputnou defenzivu se Spartou i Hradcem... :-D

Odesláno

Ten Pešán se fakt díval na jinej hokej.... Brno prej proměnilo OBĚ šance co mělo ale Liberci se to X šancí proměnit nepodařilo. Brno hrálo urputnou defenzivu se Spartou i Hradcem... :-D

Od pitomce nemůžeš čekat hlubokomyslná prohlášení. Myslím, že byl rád, že vůbec něco ze sebe vydal...

Odesláno

drogy bere :lol2:  :lol2:

Odesláno

nebude to ten dealer z Plzně. ....DD

je to možný, že jsou spolu na drátě, kdo ví...

Odesláno

tak cutalisti z Viktorky by si špatnej matroš nekupovali. ...D

no jistě

Odesláno

Správně to řekl Zábranský. Brňáci byli hladoví. A proti takovým se blbě hraje. Takže si v Brně titul určitě užijete.

Z jiného soudku. U nás já jsem rezignoval na baráž, sleduji to, ale nijak neprožívám. Potomci však osud Dynama zuřivě řeší. A tak dneska starej páprda (čti Roman) hrábnul do šuplíku s relikviemi a ukázal jim 30 let starou památku na Teslu. Mladým spadla brada. To byl titul 1986/87

4414c3b2d277e91f91b5dcd2493a65df.jpg

63a40bbc8877b9716bccee35768d1b13.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Správně to řekl Zábranský. Brňáci byli hladoví. A proti takovým se blbě hraje. Takže si v Brně titul určitě užijete.

Z jiného soudku. U nás já jsem rezignoval na baráž, sleduji to, ale nijak neprožívám. Potomci však osud Dynama zuřivě řeší. A tak dneska starej páprda (čti Roman) hrábnul do šuplíku s relikviemi a ukázal jim 30 let starou památku na Teslu. Mladým spadla brada. To byl titul 1986/87

Super! Taky máme doma ještě vlajky z Lužánek. Sice ne když byl titul, ale i tak..

Odesláno

Doprcic Romane, tu vlajku ti zavidim - par jmen jsem rozklicoval a hned zavzpominal. V te dobe jsem chodil na 1.ligu a svatek byl, kdyz prijelo Kladno a dalo nam desitku.

Odesláno

Doprcic Romane, tu vlajku ti zavidim - par jmen jsem rozklicoval a hned zavzpominal. V te dobe jsem chodil na 1.ligu a svatek byl, kdyz prijelo Kladno a dalo nam desitku.

Dodnes vyjmenuji strelce golu ve finale s Duklou krome prvnich dvou zapasu. Ty skoncily 6:1, 1:6. V patek jsme tehdy rupli 2:3 v Jihlave a na paty rozhodujici zapas se prodavaly listky v sobotu. Stal jsem ve fronte od deviti vecer do rana :-))

Tvl. ja uz dobre senilnim :-)

Odesláno

Dodnes vyjmenuji strelce golu ve finale s Duklou krome prvnich dvou zapasu. Ty skoncily 6:1, 1:6. V patek jsme tehdy rupli 2:3 v Jihlave a na paty rozhodujici zapas se prodavaly listky v sobotu. Stal jsem ve fronte od deviti vecer do rana :-))

Tvl. ja uz dobre senilnim :-)

Romane, nejsme staří, jen už toho povícero pamatujeme, no...

Odesláno

Jdu na škopek, fšude se hraje nějakej sport, asi jsme vyhráli. Věděl jste, že je v Krně dost voblíbenej sport s hokejkama... asi lakros?

Odesláno

No vidite, stacilo "malo" a cena za listky je zapomenuta :-) ( berte to jen jako male rypnuti ze zavisti ). Ja verim, ze za mesic budem slavit tez - fotbalovej titul.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...