dawe009 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Jsem si oddech teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Ten ratar, nechapu jak si tohle muze nekdo dobrovolne koupit v pripade ze vi jak to chutna. Ja koupil dva a premaham se abych ten druhej nevylil. Jeste ze tu mam basu Spatenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 K hořkému pivu se musíš dolít. Chce to čas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 53 minutami, vaba napsal: K hořkému pivu se musíš dolít. Chce to čas.... Jenže ono za tou hořkostí taky nic moc není, přijde mi to jako způsob jak ze špatnýho piva udělat aspoň trochu zajímavý. To radši jíst jádra z meruněk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Tak to dobrou chuť, jádra jsou určitě dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Kurňa, koupil jsem 4 plechovky Svijanský Máz a musím to pochválit, dobrý pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Bejvávalo lepší podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Já teda upřímně, když jsem si posledně koupil Svijansky máz v plechu, tak jsem se u toho jednoho kroutil jak had a to druhý šlo do dřezu. Fakt mi to nechutná. A to jsem to kdysi bral za jedno z nejlepších piv. Ale tak každému chutná něco jinýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Můj oblíbenej lihovar Blatná začal dělat pivo, Kohout. Vzal jsem na košt oba ležáky a dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Mi Máz chutná, ale bolí mě po něm strašně hlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Já musím bohužel to samý konstatovat po tom Sedmým schodu. Moc mi chutná, byl jsem z něj nadšený, ale druhej den jsem si málem uříz hlavu, takže jsem ho bohužel ze seznamu opět škrtnul. Testováno 3x s různým množstvím a pokaždý mi málem řepa upadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Za mě mázek taky dobrý ale bejvalo lepší.Když jsme u pivka zkuste někdy pivo Jelen dělají to u Žamberka to nedali ani vyhlášení piváci.Pivo stálo na stolech nevipito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 2 hodinami, Americkej napsal: Můj oblíbenej lihovar Blatná začal dělat pivo, Kohout. Vzal jsem na košt oba ležáky a dobrý. Občas jezdím do Blatné na chatu, tak to prubnu. Jinak...v Karlíně je pivovar Dva kohouti...zajímavej počin mladýho Matušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 2 minutami, Tondaa73 napsal: Občas jezdím do Blatné na chatu, tak to prubnu. Jinak...v Karlíně je pivovar Dva kohouti...zajímavej počin mladýho Matušky. Kohouti už jsou klasika, moc dobrý pivo. Btw mladej Matuška je dokonce nejakej mistr světa v čepování. Když si tam jde člověk sednout, musí prekousnout tu hromadu hipsteru, ale pivo za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 To vo tom čepu jsem nevěděl...mám pocit, že nějakej mistr výčepní (tuším Svoboda) měl v nájmu Konvikt v Bartolomějský... Jinak interiér Kohoutů pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 @Tondaa73Lukáš Svoboda stojí za Lokálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Pravda, tím mistrem světa není Matuška, ale Svoboda. Svoboda je jedním ze společníků v Lokálu, ale Dva kohouty dal dohromady prave s Matuškou. Mělo to byt jako spojení mistra pivovarnictví a mistra výčepního. Kohouty maj spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Konvikt už nedělá Svoboda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Já věděl, že s Matuškou v tom jede někdo z Lokálu, mají vedle Hamburk. A ten Svoboda Konvikt měl , ne? edit: Marosh mě předběhnul... Upraveno 7. května 2020 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 4 hodinami, Americkej napsal: Můj oblíbenej lihovar Blatná začal dělat pivo, Kohout. Vzal jsem na košt oba ležáky a dobrý. Hned, jak pojedeme na jih, se tam zastavím. před 3 hodinami, dawe009 napsal: Já musím bohužel to samý konstatovat po tom Sedmým schodu. Moc mi chutná, byl jsem z něj nadšený, ale druhej den jsem si málem uříz hlavu, takže jsem ho bohužel ze seznamu opět škrtnul. Testováno 3x s různým množstvím a pokaždý mi málem řepa upadla. Trénovat. Jako s Budvarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se