Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
1 hour ago, geometr said:

Nevim, co je "speciál", ale Hanušovice se nedaly pít nikdy.

Za komoušů mně lahvová 12 chutnala, ale je fakt, že v 18 chutnalo skoro každý pivo, hlavně když mělo volty:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já psal Sirény. Fakt je, že já si na první test koupil od každého láhev a jepice byly někde ke konci, tak jsem možná nebyl tak ve střehu. Stejně si vystačím s pocestnými a piloty. Škoda, že jsem to neobjevil dřív, šel bych tam zachlastat a na jídlo hned.

Odesláno
Před hodinou, bandicoot napsal:

Já psal Sirény. Fakt je, že já si na první test koupil od každého láhev a jepice byly někde ke konci, tak jsem možná nebyl tak ve střehu. Stejně si vystačím s pocestnými a piloty. Škoda, že jsem to neobjevil dřív, šel bych tam zachlastat a na jídlo hned.

Udelame tam sraz, neboj

Odesláno
Právě teď, bandicoot napsal:

@neuromancer pán je znalec.

Ještě k pivku. Ve Flachau na svahu jsem si vždycky dával Paulaner. Letos lyže nic no. Ale ten mám taky moc rád. To je pro mě etalon.

Paulaner, jak tmavej tak svetlej je výbornej. To samý Franziskaner

Odesláno
před 11 hodinami, dawe009 napsal:

Tak Žatecký pivovar jsem otestoval opravdu poctivě. Dnešek si můžu klidně škrtnout v kalendáři. Jednoznačně nejlepší je ten sedmej schod. Já si teď jdu najít nějaký suchý teplý místečko, tam se zamotám do klubka a zdechnu. 

No tak paráda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...