sorondo Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak ten „RATAR" jsem měl možnost včera také ochutnat, ano je hořký, ale za mě vůbec né špatný na 10°, kdybych nevěděl, že je to 10°, řekl bych 11°. A ten „SEDMÝ SCHOD“, také moje oblíbená záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Nikde nemůžu najít, je ten Ratar jen lahvový nebo i plech? Pokud je jen lahvový, nedělá se náhodou v Popovicích (viz tvar etikety), kde není linka na plechovky (teda aspoň před x lety nebyla)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 50 minutami, bandicoot napsal: Nikde nemůžu najít, je ten Ratar jen lahvový nebo i plech? Pokud je jen lahvový, nedělá se náhodou v Popovicích (viz tvar etikety), kde není linka na plechovky (teda aspoň před x lety nebyla)? Jen láhev... https://www.radegast.cz/product/ratar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Jsem koupil ten 7schod...beda vam, jestli mi to nepojede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Já vyčkávám Ale jestli dneska půjdeme na nákup, tak ho zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ten sedmý schod je jen jako lahváč nebo je i plech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 5 minutami, Valderek napsal: Ten sedmý schod je jen jako lahváč nebo je i plech ? Pouze lahváč, v Žatci není linka na plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 2 hodinami, nickolas napsal: Jsem koupil ten 7schod...beda vam, jestli mi to nepojede! Bude. Já jedu dnes znova do tesca, už jsem se vyspal z deliria, tak dnes si ho vychutnam jako člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Mam jich 16 chlazenejch na stredu - sme na to dva teda, tak uvidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 30 minutami, dawe009 napsal: Bude. Já jedu dnes znova do tesca, už jsem se vyspal z deliria, tak dnes si ho vychutnam jako člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 54 minutami, Frantik napsal: Mam jich 16 chlazenejch na stredu - sme na to dva teda, tak uvidime :-) Málo. Pro 2 to chce 20. Ověřeno v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak po karantene zaciname teprve s treninkem. Extraliga se rozjede az po par zahrivacich kolech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 1 hodinou, Frantik napsal: Tak po karantene zaciname teprve s treninkem. Extraliga se rozjede az po par zahrivacich kolech :-) Vidíš, já mám zase díky karanténě skills na vrcholu. Od pristiho tejdne začíná odvykačka. Jinak v Tescu zakoupeno 12 ks. Bylo jich tam jen 13, jeden jsem tam nechal, kdyby po mě přišel někdo, kdo chce ochutnat..musíme si pomáhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Bavíte se o tý 13° že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Já dnes vzal na večer toho nemeckyho stouta v plechu v Lidlu. Kdysi jsem ho měl, tak si připomenout,jak chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Vidíš, já mám zase díky karanténě skills na vrcholu. Od pristiho tejdne začíná odvykačka. Jinak v Tescu zakoupeno 12 ks. Bylo jich tam jen 13, jeden jsem tam nechal, kdyby po mě přišel někdo, kdo chce ochutnat..musíme si pomáhat.Cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak dnes na zkoušku Ratar. Docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Orval.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak dva šSedmy schody zmizly jak para nad hrncem. Zacal jsem teda Chomoutem, pak byla Nachmelena opice, pak Sedmy schod, pak zase Chomout, Opice, Plzen, Schod... Ale dobry, nemam z toho ujimani. Mate stesti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se