sorondo Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nektar, co je to za pivo? Nevím - neznám, že by další šmakuláda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jiiihošeeeský....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) ... ze Strakonic. Mimochodem ale před pár lety jsem pil na Šumavě ze strakonického pivovaru pivo Klostermann a bylo dobrý. Takovej polotmavej, samozřejmě sladší ležák, ale plnej, dobrej, myslim nepasterovanej. Jestli to pořád vařej nevím. Jo a Nektar už se tam snad nic nejmenuje, teď je to Dudák Upraveno 8. května 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Klostermann je dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Mně chutnal moc. Když jsme někde byli na jídle a měli ho, dal jsme si ho tam bez rozmejšlení. Upraveno 8. května 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Klosterman je dobrej, točej ho zrovinka na tom ostrově. Je to strakonickej pivovar a mě baví jenom ten polotmavej ležák. Asi nevím, jestli bych jich vdechnul deset, ale to jedno po jídle je lahoda. E: Já než to sesmolím, tak je výše řečeno a zeditováno vše :-) Upraveno 8. května 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 A jak na tom ta hospoda na ostrově dneska je? Budu se tam muset podívat po čase zas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Ma otevřené okénko a dá se vypít pivko na lavičce vedle :-) Takže pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 To je otázka, snad toho slovenskýho zkurvysyna přežijou... Já tam letos ještě nebyl, než jsem odložil berle po rehabce, přišly zákazy života, vesmíru a vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Neříkalo se kdysi - Nektar, posereš hektar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 No jo, říkalo... Asi o tři stránky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Aj vaj, nekoukal jsem, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Tak jsem si přivezl z vejletu a pět hvězdiček z pěti. Vařeno v Dobříši, nefiltr, nepaster, moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Byl jsem na jedno u okynka. Sice Svijany, ale co se da delat, ctyri padly. Ted jsem si dal k televizi cerne, abych tolik nehltal. Ale sakra vubec mi to nejede! A navic litrovka, takze jeste chvilka utrpeni, nez se dostanu ke svetlemu. Holt zivot je boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Bojuj příteli, bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Je krasne jak se dovedeme v tezkych casech podporit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Kámoš si koupil sadu na domácí cidre, dokvašuje se to v láhvi, první várka byla trochu brut, ale člověk se i z litru pěkně tou limčou zleje. Překvapil mě obstojný výsledek na domácí podmínky a starter pack. Vyrábí tady někdo taky něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 před 23 hodinami, TomCZ napsal: Neříkalo se kdysi - Nektar, posereš hektar ? to je slovo pro dobrou náladu, dobrý fór, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 před 12 hodinami, bandicoot napsal: Kámoš si koupil sadu na domácí cidre, dokvašuje se to v láhvi, první várka byla trochu brut, ale člověk se i z litru pěkně tou limčou zleje. Překvapil mě obstojný výsledek na domácí podmínky a starter pack. Vyrábí tady někdo taky něco? To ale není pivo, tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Já vím, ale není to jedinej offtopic na tomhle fóru... moh jsem to dát do hospody nebo sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se