nickolas Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 No, právě proto píšu o těch Jelíncích Škoda že se to nevyplatí do Kostelce, jen tak po práci na pivko a na večeři. Jsem doma ženě tak dlouho básnil o řízku se salátem, až jsem musel o víkendu vařit sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Myslím, že to sem patří. I pivo má své dny. 5. října 1842 uvařil v Plzni Josef Groll, bavorský sládek, tvůrce piva plzeňského typu, první várku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 4 hodinami, nickolas napsal: No vidíte to, Červený jelen. Už jsem o nich slyšel, ale ještě nebyl. Na druhou stranu, já jsem spíš typ k Jelínkům Nejsi, Ty jsi typický Tygrař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 35 minutami, horal napsal: Myslím, že to sem patří. I pivo má své dny. 5. října 1842 uvařil v Plzni Josef Groll, bavorský sládek, tvůrce piva plzeňského typu, první várku. V Plzni byl i pivovar Groll, ale bohužel v roce 2019 ukončil činnost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 2 hodinami, marosh napsal: Nejsi, Ty jsi typický Tygrař. Jako je pravda že Tygr mi dělá vyloženě dobře Ale Jelínky mám taky moc rád. A taky Ferdu, Hamburk, Karlínskou pivnici, Zábranský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 32 minutami, nickolas napsal: Jako je pravda že Tygr mi dělá vyloženě dobře Ale Jelínky mám taky moc rád. A taky Ferdu, Hamburk, Karlínskou pivnici, Zábranský... V Hamburku jsem ještě nebyl...ostatní neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Hamburk je fajn jako každej Lokál. Poslední dobou jsem tam často zakotvil na noční pivka. Výbornej je i na dvě rychlý na stojáka, když jde člověk přes den okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) Hamburk a U bílé kuželky jsou moje nejoblíbenější Lokále v Praze. Dnes v tom brněnským na nefiltrovaným Upraveno 5. října 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 V poslední době mě dost zaujalo: Pivovar Máša Řevníčov - NEIPA 13° Pivovar Panaczech - např. LOKI 11° Ale, ale i RIP, nebo 10° jsou v pohodě. Líbí se mi, že je to produkce opravdu lokálního pivovaru, v 0,5 litrové lahvi a seženu to normálně v místním Albertu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak už se mi chladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tlustej netopýr (s podílem žitného sladu) mi chutná moc, ten se jim povedl. A mimochodem Antošův ležák (tradiční ležák plzeňskýho typu) je taky moc dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 No vono ve Slaným jsou dobrý oba ty pivovary a i hospody. byl jsem překvapený, když tam vznikla Továrna, chtělo to koule otevřít pivovar na malým městě vedle Antoše, kterej je dobrej a jméno má taky zavedený a dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 geometr + bandicoot: tak zatím můžu říct, že ta Opice 14 % ipa, je můj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Kdo bude mít dneska hezký večer?? Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Abys po něm neměl hezké ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Je potřeba si jedno nechat na ráno, no. K snídani, páč pak s úsměvem jde všechno líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jee..vy naděláte..6 piv..na tu formu, co jsem nabral od začátku epidemie, to je takové decentní popíjení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Ale stejně si nech jedno na ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já jak se rozjedu, tak to neubrzdím, sorry.. A ráno musím jet do východních Čech.. Takže si rozpustim céčko, sním dvě kola Picku a pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se