Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

c294839998946c8605029a16ec848dd4.jpg

35a90ad9a637c19c46cbdad273cc74f3.jpg

088e8235c970ea252c3878c25e6607ba.jpg

80f609f93d738caecb5706bbfece32ed.jpg

Prototyp, oranžová by měla být nakonec všude stejná, použita je jedna barva na ručku i lunetu, ale teď jim to ten černý podklad lunety nějak ztmavuje, jiná barva cifru, než modrá zatím ne, spona frézovaná, 1590 ?.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ta spona s mikroregulaci vypada hodne dobre!

S tema barvama by si jeste meli pohrat, modro-oranzova je u potapek celkem bezna a oblibena kombinace, ale tady mi to proste nejak nestimuje.

Hodne by tomu pomohl brouseny sunburst cifr, mozna modra luneta, nebo jen trochu jiny odstin...

Odesláno

hej, spona fajnova, sak Konrad sa nezaprie, to som ani necakal ze by tam malo byt nieco inak. Ale okrem toho to ma esteticku uroven cinskeho mikrobrandu. Som to s tym nepeknym prirovnanim k Seiko5 este precenil..

Návštěvník YPO
Odesláno

Prototyp, oranžová by měla být nakonec všude stejná, použita je jedna barva na ručku i lunetu, ale teď jim to ten černý podklad lunety nějak ztmavuje, jiná barva cifru, než modrá zatím ne, spona frézovaná, 1590 ?.

vypadá to jak spona od Oris .... cena je za sponu, nebo kompletku ?

Odesláno (upraveno)

hej, spona fajnova, sak Konrad sa nezaprie, to som ani necakal ze by tam malo byt nieco inak. Ale okrem toho to ma esteticku uroven cinskeho mikrobrandu. Som to s tym nepeknym prirovnanim k Seiko5 este precenil..

...tak ale Seiko 5 je svým způsobem ikona! Jinak doufám, že spona bude funkční, její délka vypadá nositelně i pro malá zápěstí...což i jiných spon nelze říct. Minutová ručka je imho stejná jako na Omega Ploprof. Myslím, že k potápkám by se hodily silnější indexy. Ostatní už je věc designu a ten má každý posazen jinak.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

Jestli to chápu dobře, tak extenze bude fungovat bez nutnosti sundání hodinek z ruky - to chválím ! 

1590 ojro - to bude asi za komplet ne ?

Odesláno

Za komplet.  Ale je to jenom info s WUSu. Prodavat se budou az na jare. Ale bohuzel, ta cena znamena Etu, takze ja jsem asi mimo hru, Etu nechci. Taky me mrzi, ze to neudelali z toho sveho v ledu kaleneho martenzitu. Vzhled se mi ale libi.  

Odesláno

instant presne vystihl muj nazor, lip bych to nenapsal :). Spona vypada fajnove, ale hodinkam chybi Damasko DNA!

hej, spona fajnova, sak Konrad sa nezaprie, to som ani necakal ze by tam malo byt nieco inak. Ale okrem toho to ma esteticku uroven cinskeho mikrobrandu.

Odesláno (upraveno)

Nic im nechyba a Damasko DNA urcite nie, za mna je jejich DNA hlavne ten system tesnenia korunky, ktory mna ako korunkofila ako jeden z mala uspokojuje. Design nikdy nebol Konradovou silnou strankou a to je svojim sposobom vlastne tiez jeho DNA, takze vsetko je OK.  ETA ma nikdy neurazala a neurazi ma ani teraz,.... a az sa to osvedci a zaujem zakaznika sa ukaze, tak vlozit tam lepsi stroj, zmenit dve farby na cifri a vyrobit limitku za 100 litrov bude pre Konrada na dva kliky.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

to by bolo jednoduchsie urobit nejaky poll na fore alebo survey medzi zakaznikmi, ktorych poznaju velmi dobre (vyhoda maleho biznisu). Takto si to otukaju ale ze sku****e draho. Pouzit na (pravdepodobne zamyslanych minimalistickych) potapkach tri rozne farby, do coho nepocitam ciernu, bielu, sedu, a z toho mat dva rozne odtiene oranzovej, to sa jednoducho moze pacit len abnormalnym jedincom s nejakou estetickou deviaciou. Bud nech si najme dizajnera alebo nech na to se*e a hadze na trh ciernobiele pilotky jak doteraz. Tie celkom trafil, tak nech si to nepose*e.. ono par takychto neuspesnych pokusov moze vyjst malu firmu draho - a to nemyslim len financne.

Odesláno (upraveno)

Psal jsem, ze vsechny oranzove maji byt stejne. Takovy je zamer. Jsou delane stejnou barvou, jen jim to rozhodily podklady. Je to prvni kus, prototyp. A s rozhazovanim deviaci do okoli bych byl opatrny. Ta barevna paleta, modry cifr, svetle indexy a oranzova rucka a ctvrthodinka je na potapkach naprosto standardni. Nemusi se to libit kazdemu, to je jasne. Ale tyhle zapalene odsudky jsou..., rekneme zbytecne, a je jich uz dost na Novinkach pod jakykoliv clankem o Havlovi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hm, tak ten výsledek v Hašńově příspěvku nevypadá zase tak špatně. Podle návrhu na první stránce jsem myslel, že chcou obhájit titul nejškaredší hodinky roku. 

Celkem bych se nebál udělat ten cifr klidně o něco divočejší. Datum na 3 nebo na 6, docela by se mi líbilo i tritium, něco otohoto stylu na cifr:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak zrovna Deep Blue jsou obecně takové fashion potápky  :)  touhle cestou snad Konrád nechce jít...i když ty jeho potápky jsou taky celkem kolotoče...

prostě čekal jsem nějaké takové bestie jako Laco Seven Seas...hranaté, strohé, účelné, hnusné  :)  

Odesláno (upraveno)

Možná už si na ně pomalu zvykám, ale na těch nových fotkách, už mi to nepřijde zas tak špatný, jak mi přišly původně, ale prostě tomu něco chybí.

Ostatní Damaska mi přijdou osobitější.

Spona vypadá, že by mohla mít potenciál.

Upraveno uživatelem MíraMíra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...