paro Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 To ti můžu říct celkem přesně, jak to dopadne. Kromě hromady PR keců v odpovědi mailem, pokud se jí vůbec dočkáš, se nestane vůbec nic. Osobní zkušenost. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
maama Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Muzete me uklidnit? Tohle je ted normal? Cekam, cekam, furt nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paw Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Neuklidním tě, mám doslova pár minut starou zkušenost s Alzou a její službou Pošli to Alzaboxem. Posílal jsem věc nepatrný hodnoty, na poštu daleko pro mě i příjemce, Zásilkovna drahá, tak zkusím "Pošli to Alzaboxem" za 49 Kč. 10.12. - zabaleno a vloženo do Alzaboxu, v aplikaci vidím očekávaný doručení 13.12. 17.12. - píše příjemce, jestli nevidím, kde to je, že mu psali, že to 15. bude a od tý doby nic Koukám do aplikace, ale v menu nevidím volbu "Pošli to Alzaboxem", přes chatbota se nejdřív dostanu k týhle hlášce: "Služba Pošli to AlzaBoxem stále funguje, ale aktuálně došlo k dočasnému omezení v některých regionech z důvodu optimalizace doručovací kvality. Doporučuji sledovat aplikaci, až se Vám možnost znovu objeví." Spojím se s operátorem, ten chvílí hledá a pak přijde zpráva: "Dohledal jsem to, bohužel je zásilka již 5 dní bez pohybu, musím jí tedy prohlásit za ztracenou, mohu Vás poprosit o její hodnotu?" Takže následuje reklamace a vrácení peněz (snad :)). Naštěstí šlo o prd, ale moc dobrou reklamu si teda neudělali. První mnou poslaná zásilka a dopadne to takhle...
maama Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 dpč Me to mezitim bliklo a mam to tam. Jako kdybych vedel, ze kdyz si tu vodplivnu, dobre to dopadne. 1
odjinud Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Kupodivu mě překvapila zasilkovna. V pátek mně bylo posláno zboží z e-shopu a v sobotu to bylo v Zboxu čuměl jsem jak puk, že makaji i o víkendu.
Prochy68 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna To je divný, protože zcela určitě nemakali. Možná nějakej doručovatel honí prémie 1
Emiliano Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 9. 12. 2025 v 12:05, Emiliano napsal: Vracel jsem v pátek nějaké zboží Balíkovnou a aplikace mi v sobotu hlásí, že byl balíček doručenej. Přišlo mi to divný, když obchod má v sobotu zavřeno. Tak po víkendu volám do obchodu a borci hlásí, že balík u nich je. A když jsem se jich ptal, jestli měli v sobotu otevřeno, tak že prý ne a že to teda asi bude jeden z těch 3 balíků, které od sobotního dopoledne ležely před prodejnou u dveří, než si je v pondělí ráno při příchodu do práce borci nevzali. To jako fakt? To si to od těch dveří mohl kdokoliv vzít za celej víkend? Fakt Balíkovna úplně mimo. Poslal jsem jim stížnost, tak jsem zvědavej, co mi pošlou. Vůbec netuším, jak bych s obchodem řešil, kde ten balík je a kdo má platit škodu. V 9. 12. 2025 v 13:20, paro napsal: To ti můžu říct celkem přesně, jak to dopadne. Kromě hromady PR keců v odpovědi mailem, pokud se jí vůbec dočkáš, se nestane vůbec nic. Osobní zkušenost. Sent from my iPhone using Tapatalk Tak cca po měsíci dorazila odpověď: Vážený pane xxx, dovolte, abychom k Vaší stížnosti týkající se dodání zásilky vedené pod číslem NDxxxY sdělili po prošetření následující. Po prošetření bylo na základě dostupných dat zjištěno, že předmětná zásilka byla předána na doručení dne 6.12.2025. Ten samý den byla zásilka doručena na pochůzce i přesto, že prodejna je v sobotu uzavřená. Dle sdělení zastupujícího doručovatele měl, na základě telefonického rozhoru, zásilku ponechat na adrese. Zjištěné skutečnosti jsou v rozporu s kvalitou služeb, kterou chceme poskytovat našim zákazníkům, za což se Vám omlouváme. Velmi litujeme, že jste nebyl s naší službou spokojen. Vaše nespokojenost byla projednána s vedoucími pracovníky Depa a se zainteresovaným zastupujícím doručovatelem, který byl upozorněn na nutnost dodávání zásilek dle stanovených technologických postupů a v požadované kvalitě. Není nám lhostejné, že jsme službu neposkytli kvalitně a za způsobené potíže se Vám upřímně ještě jednou omlouváme. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Je pro nás cenná a pomáhá nám zlepšovat kvalitu našich služeb, na kterou se zaměřujeme. S pozdravem xxx
Radek124 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna (upraveno) Jo jo, na tyhle generované odpovědi jsou dnešní "kecací agenti" dobří, předpokládám že tohle živý operátor ani nečetl. Vzpomínám jak se před 25 lety (kdy se ještě hrálo na kapitalismus) do protokolů ke korporátnim reklamacím dle šablon psávaly i drsnější lži, ve stylu "pracovník zodpovědný za nedodržení technologického postupu již u nás nepracuje" - slibem nezarmoutíš a 100% recyklované elektrony nic nestojí PS: V Japonsku na to mají specifický postup, kdy se třeba strojvůdce zpožděného vlaku musí po směně písemně omlouvat nespokojeným cestujícím. Akorát pár už jich kvůli tomu spáchalo sebevraždu a jeden dokonce tak že s dalším zpožděným vlakem radši záměrně vykolejil... Upraveno 12. ledna uživatelem Radek124
shaggy Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Packeta dnes.Sprava o 9:00 - okolo 15:58 dorucime balicek.Telefon 15:57 - ste doma? Doviezol som balicek.Podany bol vcera (v nedelu) tesne po 17tej v Nitre a isiel do BA.
Juraj11 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V úterý večer koupeno, ve středu posláno a ve čtvrtek domaJo a balík šel ze Švédska Sent from my iPhone using Tapatalk
cali Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Nemecke DHL 6.1 ma vraj nezastihli a od tych cias sa nic nedeje, status sa nemeni, nikto sa mi neozyva proste nic. Nejake tipy co s tym?
Vir Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března ČESKÁ POŠTA Jsem byl doma na Řidič na telefon nereaguje. Zasilku CP793959397DE dorucime dnes mezi 11:20-13:20h. Kontakt na ridice: 705626353
Vir Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Teď mi přišla zpráva, že je uložen na poště, která zavřela v 16 hodin. Zrušit podělanou ČP
OndraPod Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Je normální že zásilka z USA poslaná First Class International USPS za $29 putuje už 13. den z Illinois přes Chicago do Los Angeles a momentáně třčí už třetí den Sydney? Od Pošty mi přišlo že očekávájí zásilku kterou budou proclívat, tak snad je to na dobré cestě, ale příjde mi to trochu šílený, že to putuje přes Austrálii
misso Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Před hodinou, OndraPod napsal: Je normální že zásilka z USA poslaná First Class International USPS za $29 putuje už 13. den z Illinois přes Chicago do Los Angeles a momentáně třčí už třetí den Sydney? Od Pošty mi přišlo že očekávájí zásilku kterou budou proclívat, tak snad je to na dobré cestě, ale příjde mi to trochu šílený, že to putuje přes Austrálii Jako alespoň to putuje směrem k tobě. Horší je, když se zásilka začne vracet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna To nepotěší Já tam mám změnu směru tam a zpátky 2x mezi dvouma městama, ale je to v rámci pár minut, tak to hádám jenom někdo blbě naskenoval.
OndraPod Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Jinak minule přijel pošťák s narvanou dodávkou, můj balík byl zmuchlanej pod sadou pneumatik na auto. Ty sady tam měl narvaný mezi ostatníma balíkama snad tři nebo čtyři, šílenost.
OndraPod Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna a sakra, je to zpátky v NY, to jsem fakt zvědavej kdy a co mi dorazí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Xenomorfus Odesláno 1. května Autor Nahlásit Odesláno 1. května To uz se mi taky stalo. Sice jen v ramci USA, ze to putovalo tam a zase zpatky mezi letistema. Tenkrat nekdo z kamosu rikal, ze je to obdoba ceske posty u nas :-D. Ale nakonec to dorazilo v pohode. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se