warann Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Bohužel to není fikce, jsem rád, že to mám za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Poštou jedině jako Balík na Poštu, tím se eliminuje doručovací riziko. Pokud to teda odesílat pochopí, a nepošle Balík na Poštu kurýrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Nám se stává pravidelně, že je Balík do ruky doručen na poštu a po x dnech nám přijde informace o tom, že jsme nebyli zastiženi. To v lepším případě. V případě horším nám ani nepřijde potvrzovací zpráva o tom, že je Balík do ruky na poště. Také se stalo, že jsme stáli venku před domem, viděli jsme projíždět pošťáka a vzápětí nám přišla zpráva o tom, že jsme nebyli zastiženi doma. Zkusím používat Chytrý balík.A Zásilkovna bude již brzy nejen doručovat, ale i vyzvedávat. To je lék na nemoc monopolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Trochu na odlehceni... Vcera sem se vratil z vikendoveho vandru a ve schrance (zrejme z patku) listek o oznameni ulozeni zasilky. Otocim ho na sebe predni stranou a cerveny pruh. Kua, co zase za pruser, rikam si a premitam... Auto nemam, nebyl sem svedkem ani ucastnikem nejakeho cinu v posledni dobe, tak co to muze byt? Pak se na to divam a v zahlavi preskrtnuto "Jen do vlastnich rukou adresata", zaskrtnuto policko "jina zasilka" a u toho poznamka OLZ. Aha, prislo mi neco z Ciny (obycejna listovni zasilka) a ceske poste zrejme dosly obycejne oznamenky o ulozeni zasilky, tak davaji s cervenym pruhem :-).Z Ruska a Číny dycky v červený. Nařízení z Hradu, haha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) Tak jen ještě drobné dozvuky "aféry" s paní Ujcovou. Než se balíky někdě našly, tak se uplatnila reklamace. Dnes přišlo vyrozumění, že dle šetření pošty byly balíky řádně doručeny prostřednictvím paní Ujcové, takže je reklamace zcela nedůvodná. No tvl. Upraveno 14. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Tak jen ještě drobné dozvuky "aféry" s paní Ujcovou. Než se balíky někdě našly, tak se uplatnila reklamace. Dnes přišlo vyrozumění, že dle šetření pošty byly balíky řádně doručeny prostřednictvím paní Ujcové, takže je reklamace zcela nedůvodná. No tvl.No tak je na vás, abyste dokázali, že paní Ujcová nemá s vaší firmou absolutně nic společného (pokud to tak je) a pošta si příště rozmyslí, komu to dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) Hele, po pravdě já na to prdím. Mám i tak starostí nad hlavu, balíček se ke mně nakonec klikatou cestou dostal, takže za mě šlus. A už bych si na to ani nevzpomněl, kdyby se mi dnes nedostala do rukou tahle dementnost. Jinak ovšem platí výše uvedené, že nejenže paní Ujcová nemá nic společnýho s naší kanceláří, ale vůbec ji nikdo nezná v celým baráku. Upraveno 14. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Hele, po pravdě já na to prdím. Mám i tak starostí nad hlavu, balíček se ke mně nakonec klikatou cestou dostal, takže za mě šlus. A už bych si na to ani nevzpomněl, kdyby se mi dnes nedostala do rukou tahle dementnost. Jinak ovšem platí výše uvedené, že nejenže paní Ujcová nemá nic společnýho s naší kanceláří, ale vůbec ji nikdo nezná v celým baráku.JJ, rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Dopoledne kolem jedenácté odjíždím z domu,tak mě napadlo juknout do schránky.Ve schránce lístek od kurýra ČP.Říkám si nic nového pod sluncem,zase jet na poštu (samozřejmě jsme byli oba doma !).Nasadím brýle,abych si přečetl,co to tam ten vůl napsal.Prozatím tam bylo doposud vždy nezastižen,ale tenhle blb tam dokonce napsal NENALEZENO.Sem se na poště ptal,cože to dnes jezdilo za kreténa.Holčina za vokýnkem povídala,že už to snad ani nebude komentovat.Říkám,njn,je mi to jasný,nějakej debil.Hoši,co to tam dnes jezdí za blbečky,prý NENALEZENO ! - Tak to tu ještě nebylo . Upraveno 15. března 2019 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tak to UPS skutečně i do vidlákova dorazila hnědá dodávka UPS, řidič v šortkách a uniformě (sem si hned připadal jak v juesej, odtamtud to znám ale tady bych to nečekal), a pozor - volal půl hodiny předem. A to byl balík placenej, bez dobírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Musim rict, ze CP & USPS me prijemne prekvapili. Odeslano 28.03. dopo z Brna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Mě včera mile překvapila pošta s cenným psaním: V Neděli(!) před obědem podáno Cajzlově, v Pondělí před obědem doručeno "v okresní opičí osadě" o 200km dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 U me dorucuje postak bud skvele (v 99%), nebo vubec: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/127981-damasko-dc56-chrono/&do=findComment&comment=2359649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Je to jak kde. Vetsinu veci si nechavam posilat do prace a tam i Ceska posta dorucuje bezvadne. Posledni dva baliky dorazily o pul hodiny driv, nez mi od posty prisla sms, ze mi budou dorucovat balik :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Jsem na tom stejně, v Řepákově pošta naprd, takže si vše nechám posílat do práce (ČP) nebo do zásilkovny, kterou mám za rohem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Taky na stejno ve Stodůlkách.Dokonce bylo asi 3 měsíční období, kdy pošťák nedával ani oznámení o doporučených zásilkách do schránky.Bylo mi doporučeno 1x týdně volat na poštu, zda tam něco nemám.Hrůza a děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Dnešní s DPD.Přijede paní ve smluvený čas (pochvala)a já chci platit kartou bohužel to nejde,prý nastavil prodejce. Po chvilkové debatě je to možné,ale paní bude platit pokutu....nerozumím,tak přikluše manželka s hotovostí a dokonáno a převzato.Nevím co s tím dělali po cestě,ale malá omluvenka pro přepravce,že prodejce zvolil asi malou krabku a vložil na štorc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak tohle vidím poprvé. Nikde žádné číslo zásilky nebo něco podobného.Schválně si všechno nechávám posílat do firmy, kde jsem od 6:00 do 16:30.Sakra, tak proč mi to nedá do ruky, když se to nevejde do schránky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 já měl tento týden úžasný zážitek s PPL - ráno mi volal moc milý řidič. jeho přání dobrého dne fungovalo ještě odpoledne. že mi veze velký balík, ale že v pohodě, má rudlu a složí ho kam budu potřebovat. i časově se vešel do plánovaného okna. prostě super. balík přebírali rodiče a taky ho chválili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Tak tohle vidím poprvé. Nikde žádné číslo zásilky nebo něco podobného.Schválně si všechno nechávám posílat do firmy, kde jsem od 6:00 do 16:30.Sakra, tak proč mi to nedá do ruky, když se to nevejde do schránky? Protoze ten balik nemel dorucovatel fyzicky u sebe, ale jen ten listek ti tam hodil, zasilka je celou dobu na poste. A je to obyvejna zasilka, ani doporucene, odesilatel setril.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se