Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Predstavujes si ich celkom dobre, ale v JLC si ich predstavili skor nez u MB. (viz master control)

Za mna Nomos.

Odesláno

JLC-čka mi trochu ruší datumovka. MB jsou čistší a tím i nadčasovější.

datumovku určitě ne.

JLC dělají master ultra slim bez datumovky a pouze hodinovou a minutovou ručičkou. Bohužel JLC jsou momentálně mimo mé možnosti...

Odesláno

MB určitě, takhle si představuju dokonalý oblekovky.

Mam to stejne.

Designove jim vlastne neni co vytknout.

Ciste linie, nic rusiveho na ciferniku, pekny tvar rucicek, pekne pouzdro, korunka tak, jak se na oblekovky slusi a patri a navic rozumna velikost. Za me Montblanc!

Odesláno

Ty UT od JLC jsou super skvělé, ale tuším že u nich je hrozná raketa servis, přeci jen ten strojek je také v Jubilee což jsou nejtenčí manuály (nebo v top 3, kdo má čas to sledovat)

Odesláno

MB kazdopadne. Sak ten nomos vobec nedycha oblekovou noblesou a urovnou. Hodi sa tak do lekarskeho plasta max. Tolko moj subjektivny nazor.

Odesláno

Za mě rozhodně Nomos, krásné hodinky. Nemůžu si pomoct, ale ty MB mi na PRVNÍ POHLED připadají jak Casia za litr, sorry. Pro mě jsou oblekovky něco jako ty Nomosy, nebo postnuté Junghansy.

Odesláno

Je tady něko kdo Nomos Orion vlastní nebo kdo vlastní MB?

Jak psal Mlsoun1, také souhlasím, že u MB je pouzdro líbivější. Nemohu si pomoct, ale příjde mi, že Orion má zbytečně dlouhé nožky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Montblanc. Ty Nomosy sou hnusny, budes v nich vypadat jak nevlastni deda.

Odesláno (upraveno)

Nomos. Jsou víc svoje. Musím sice přiznat, že čím víc se na Montblanc dívám, tím víc se mi líbí, ale nejsem si úplně jistej, jak bych se cítil ohledně jejich podobnosti se zmíněnýma JLC. Protože to byla první věc, která mě napadla, když jsem je viděl.

Nicméně oboje jsou myslím duší a designem docela odlišný hodinky. Ber ty, který tě naživo chytnou víc za srdce. Osobně bych šel do klasických barevných Orionů. Jsou zábavnější. Půjdou s každým oblekem, snad kromě extra formální róby, a mají hezčí strojek.

edit: Názory, že 35mm Oriony jsou na ženskou ruku, v klidu ignoruj. ;)

Upraveno uživatelem Kluk jako buk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...