Horhe Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Zdravím místní osazenstvo, dovolte, abych se pochlubil svými novými hodinkami, které mám už potřetí. Kdysi to byl na fóru poměrně populární model, ale věřím, že spousta dnešních členů o něm nemá ponětí.Tento model se přestal dělat snad koncem minulého desetiletí, takže když jsem je v hlubinách internetu našel NOS ještě ve fóliích, tak jsem moc neváhal. Už si přesně nepamatuji, proč jsem je kdysi pouštěl, jestli někdo tvrdil, že jsou malé, nebo bylo potřeba střelivo, možná obojí, nevím.Airforce je ještě poctivá švýcarská Eterna bez čínského vlivu. Uvnitř bije třicetikamenový strojek ETA 2895-2, což je 2892 s mimostředkou. Průměr pouzdra je 39 mm bez korunky, ale díky masivní lunetě a malému číselníku nejsou vhodné na odulejší zápěstí.Military číselník v temné černé barvě v kombinaci s úžasným antireflexem poskytuje parádní podívanou a dramaticky zvyšuje riziko dopravní nehody, jelikož na něj za volantem musíte furt čumět. Sklíčko je safírové. Vodotěsnost 120 m.Po cestě z rachoty jsem se rovnou stavil u Tondy (tondako), jelikož jsem měl trochu obavy, jak na tom strojek po těch letech bude. No, vibrograf potěšil, amplituda perfekt, přesnost -+0, ještě uvidíme v praxi. Hodinky jsou opravdu prudce nositelné, není to žádný módní orloj, ale opravdový tool s osvědčenou mašinou a svébytným designem (pokud pomineme onen military cifr). Mám z nich radost, ale jak se znám, možná je někdy budu shánět počtvrté.. A jelikož jsem fotografický neumětelec, tady máte odkaz na pár fotek od Spiderera a následuje pár fotek mých aktuálních. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Parádní hodinky, ty si ještě u tebe pamatuju, pak je měl, pokud se nepletu, Chorche, ne?
semi001 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Tenkrát jsem je měl od Tebe brát a do dnešního dne lituji, že jsem to neudělal... Jsou parádní, velká gratulace a až Ti zase povolí nervy a budeš je chtít pustit, dej vědět
filo-boxer Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Jsou super a na ruce ti perfektne sednou!
Horhe Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Díky Parádní hodinky, ty si ještě u tebe pamatuju, pak je měl, pokud se nepletu, Chorche, ne?Díky, je to tak, Horhe - Chorche - Horhe
tano Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Moc hezke Eterna, gratulacka!! Tesim se na dalsi fotky .
habadej Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Jo,jo pamatuji si, že před lety se tady dost točily. Pak jakoby vymizely. Parádní osvěžení!
MíraMíra Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 No já je neznal a nevypadaj vůbec špatně.Tak gratulace a ať ti chvilku vydrží.
CEGY Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 No, na tyhle si vzpomínám, když jsem se tady zaregistroval. Dost se řešilo, jestli nejsou už moc malé..
kloubik Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Taky si je pamatuju. Dokonce jsem je zkoušel chvíli sehnat a nebyly nikde. Dobrý úlovek, gratuluju. Jsou pořád super. (A to mi připomnělo že jsem ve zhruba stejné době ještě sháněl Bell Ross Demineur, to byly myslím quartzky, jdu se po nich podívat).
long Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 No tak veliká gratulace !!!Měl jsem je dvakrát a vlastně ani nevím proč jsem je prodal!? Libí se mi stále :-)
Horhe Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Díky kluci.Taky si je pamatuju. Dokonce jsem je zkoušel chvíli sehnat a nebyly nikde. Dobrý úlovek, gratuluju. Jsou pořád super. (A to mi připomnělo že jsem ve zhruba stejné době ještě sháněl Bell Ross Demineur, to byly myslím quartzky, jdu se po nich podívat).Demineura taky průběžně hledám, ale když už je, tak za raketu.
horal Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 No tak veliká gratulace !!!Měl jsem je dvakrát a vlastně ani nevím proč jsem je prodal!? Libí se mi stále :-)To byl pravěk, tady to je. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28787-eterna-airforce-eterna-matic/?p=419569&hl=airforce&fromsearch=1&do=findComment&comment=419569pak lib, já a dál Locque.... jedna z prvních lásek, moc na ně vzpomínám, kdepa jim je konec.... myslete na mě.Horhe velká gratulace, vím k čemu.
spiderer Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Taky me jima nostalgie kdyz je vidim, i svoje fotky, ktery mi nejde normalne vyhledat (me to najde v mych vlaknech jen cca 2 roky stary vlakna, jak najdu ty starsi?). Horhe gratulace, uzij si je, velikostne jsou idealni!
Chorche Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Teda Horhe, kromě toho, že ti gratuluju, tak jsi asi zahrál na nostalgickou strunu více bývalých majitelů těchto naprosto skvělých hodinek.Jak já je chtěl...kolikrát mi utekly...ale pak jsem se dočkal...a byl jsem šťastný...dokud mi moty neřekl "vždyť jsou ti malý"...a byl konec Zajímalo by mě, jak by na mě působily naživo teď...ale pokud by to pořád fungovalo, byl bych teď statečnější, víc bych si stál za svým a nechal si je dýl, protože už mám kule nosit malý hodinky měl bys mi je prodat Upraveno 13. října 2016 uživatelem Chorche
Kid_A Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 nevsedni hodinky:) at pekne slouzi....
kuncák7 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Moc pekne, vubec jsem je nezaregistroval, takze diky za osvezeni,dle meho se jich tu opravdu moc neukaze. Velice zajimave hodinky, tak preju, at uz je znovu nemusis shanet a vydrzi ti.
habadej Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Koukám na to, že začíná obecné na fóru zmenšovat průměr hodinek. Před pár lety bych na sebe nevzal nic, co mělo pod 42 mm. Teď už vyhledávám hodinky řádově o dva, tři mm menší. Zajímalo by mě, jestli jsem k tomu dospěl sám, nebo se nevědomky opičím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se