Red Dwarf Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Sakraaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Su prec. Niekto odtialto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Sakra. Nestihl sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 15 minutami, shaggy napsal: Su prec. Niekto odtialto? Pokud se bavíme o C65, tak já jsem nákup bohužel stihl. Todle fórum mi byl čert dlužnej! Ne, díky za tip ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 ...bohužel stihl... To je trevný konstatování chronomagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 1 minutou, Radik napsal: ...bohužel stihl... To je trevný konstatování chronomagora Někdy si připadám jak Baloun ze Švejka. Já na stránky ChW vlezl, já na ně kouknul, já si je dal jen tak zkusmo do košíku a....a najednou se vidím jakoby z dálky, jak je platím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 (upraveno) Jop. Je to zle... Drzim sa, nic uz nepotrebujem, nic uz nechcem! Kurna... @Red Dwarfdokym ti nepotvrdia poslanie, tak sa radsej netes/nesmut. Nemusi to byt iste... Ale gratulujem a sucitim Upraveno 20. ledna 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Já už nic nepotřebuji dlouho,ale jsem slabý člověk. Peníze si strhli,tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Já si taky říkám, jak jsem teď spokojenej. Ale stejně, stačí koukat i po levnějších, microbrandy a ostatně i u těch Wardů bych si vybral a už bych v tom zase lítal. Ale už půl roku jsem žádný hodinky nekoupil, to jde, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 To jsi dobrej! Se mi nestalo minimálně 60 měsíců já bych taky nic nepotřeboval, ale jsem nemocnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 1 hodinou, Red Dwarf napsal: Někdy si připadám jak Baloun ze Švejka. Já na stránky ChW vlezl, já na ně kouknul, já si je dal jen tak zkusmo do košíku a....a najednou se vidím jakoby z dálky, jak je platím Tohle mě rozsekalo. Úplně jsem se podíval na sebe z venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 14 hodinami, Dokusan napsal: Sakra. Nestihl sem Za kolik ve výprodeji byly? Už mi jednou unikly tady na fóru v prodeji, takže mi asi nejsou souzený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Bez mála 40K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 To je v háji, zase něco chystaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Co myslite 38mm tridenty budou moc malo na ruku 17,5cm? Kdybych mel na vyber vezmu urcite 40, ale mam vyhodnou nabidku na ty male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Já myslím, že budou malé. Mám ruku 16,5cm a dost jsem se rozmýšlel, jestli si nechám 38mm nebo 40mm. A nakonec si nechal 38mm protože mám raději menší hodinky. Ale i ty 40mm bych snesl. Na 17,5cm ruku určitě 38mm budou malé. 38mm na 16,5cm 40mm na 16,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Asi mas recht, ale tobe sedi vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Nemáte někdo tip, jak se dostat k náramku na C60 38mm za nějakou lepší než plnou cenu? Nějaký kód na slevu nebo kde sehnat třeba i lehce jetej? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Zdravím kolegové. Zeptám se tady úplně hloupě, ale snad dostanu chytrou odpověď (-: Když nakupuji na eshopu CW, tak platím clo a DPH nad cenu na eshopu jako u jiných nákupů mimo EU nebo to mají nějak ošetřeno že zaplatím jen tu cenu? Díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 (upraveno) Už se to tu probíralo několikrát. Ty zaplatíš pouze to, co udávají na svých stránkách. Clo a DPH už žádné další neplatíš. To si už řeší CHW. Při celním řízení, ale musíš poskytnou celníkovi (respektive DHL, která to řeší za tebe) nějaké podklady. Ale nic dalšího, než je cena uvedena u CHW na e-shopu, se neplatí. Upraveno 25. ledna 2022 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se