Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 6:27, Bushman napsal:

U nás nikdo hodinky neřeší. Jeden z majitelů nosí rádiem řízená casia už hodně let, jezdí na kole z roku 1960 a auto má naprosto tuctové, nijak nevyčnívající. I když by si dozajista mohl dovolit rolády a mercedes, nebo jaká je vlastně ta správná kombinace. :-) Zato jezdí neustále na nějaké expedice (tím nemyslím válení u hotelového bazénu na Mauriciu) na Aljašku, do Karibiku, Keňa... a vozí odtud tak nádherný fotky, že je může z fleku vystavovat (a taky vystavuje). A rovnějšího chlapa těžko najít. Tak si myslím, že v těch hodinkách to fakt nebude. :-)

Moudrej pan,misto toho,aby si honil triko drahejma hodinkama,ktery ho nezajimaj,utraci to za cestovani.Uplne mu rozumim a dobre dela,evidentne to nebude zadnej pozer.Tomuhle fandim.

Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 19:42, wave ceptor napsal:

ten ředitel je rozumný člověk.

No, ředitel je magor do výpočetní techniky, takže si svou hroudu utratí a užije jinde. Nejvyšší šéf nosí Daytony ve zlatě. Uklízečky mají plat slušný, ale prostě je hodinky neberou. Tak je to i u ostatních nenositelů. Ale parta jsme výtečná. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

My tuhle obdrželi novýho generála a ten je hodinkově hodně pozitivní. Na ruce má Speedy date, zbytek užšího vedení převážně Tissot na baterku.

Edit: a majitel vintážní Seamastery

Upraveno uživatelem Locque
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem konečně zjistil, že moje odcházející kolegyně má na tom strapu se slovenskou trikolórou Daniela Wellingtona. A její nová nástupkyně Casia, nějaká mrňavá F-ka na tahu, blíž se mi je zatím identifikovat nepodařilo.

Odesláno

zatím asi nejzajímavější a nečekaný objevu - s jedním kolegou jsme se při debatě dostali k hodinkám a primkám a on, že má něco doma... a tak druhý den přinesl krásně zachovalé igeny a jako bonus heuer chrona :)

Odesláno (upraveno)

Já 3 týdny v nové práci a už asi 20 kousků, rolex vede na plné čáře, ale tipuji že většina z těch rolexařů není nijak hodinkově postižených.

Jinak namátkou: moony na pravděpodobně hodinkee strapu, seiko 6309, vintage suby, Rolex DSSD, polarky Expy II, staré air king, dneska keramické gmt II, spousta dámských rolex.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Delam do telekomunikaci a je to hruza. Jeden kolega ma hodinky z Lidlu a druhy takovou tu kanal-deklovou silenost od Dieselu :D a zkouset je presvedcit (hlavne toho naftovyho) ze za ty prachy mohl mit krasny seika u kterych neni marze 1000% za znacku se mi nedari...

Odesláno (upraveno)
  V 25. 6. 2015 v 20:33, Anela napsal:

zatím asi nejzajímavější a nečekaný objevu - s jedním kolegou jsme se při debatě dostali k hodinkám a primkám a on, že má něco doma... a tak druhý den přinesl krásně zachovalé igeny a jako bonus heuer chrona :)

Alespoň foto pro potěchu oka by nebylo ?   :smile_anim:

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

No u nas sa to uz lepsi, stale sice vediem ako najvacsi magor :) ale kolegu som presvedcil z LHC na keramicke bondovky, jednemu zamestnancovi sme za dobre vysledky kupili Longines Conquest a novy zamestnanec pritiahol ML Pontos day/date

Odesláno

Kolega naproti Fossily a pak nějakej digi sporttester s ukazatelem času, kolega vedle bronzovy Festiny a pak nějaky snad Citizen chrona, šéf donedávna hodinky vůbec nenosil, ale od rodiny dostal Lüm-Tec, tak je občas vytáhne. Kolega z vedlejšího kanclu Steinhart Apollon (na mé doporučení si byl vybrat), je to potápěč, tak je využívá i při ponorech. Jinak jsem v práci zahlídnul jedny Omegy, jinak je to bída s nouzí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...