Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se, pokud zakládám nevhodné vlákno, ale rád bych měl jasno. Po asi 3 letech na Chronomagu jsem se s tímto setkal poprvé. 

Do příchozí pošty, zřejmě nějaká odpověď na netuším co, mi přišla zpráva od Viktor co rád čistí:

TY BUZERANTE !

BUZERANTE DENIS ČANIGA JAK SE JMENUJEŠ DO PIČE , MĚL SES KURVA OZVAT MÉMU CHÁBROVI NE ? MĚL SES KURVA OZVAT NE? TEBE JÁ POTKAT , VYMRDÁM TĚ NASADOU VOD SMETÁKU PIČA 

Mám se k tomu nějak vyjadřovat nebo to jen přejít bez povšimnutí? Osobně jsem přesvědčený, že podobný typ lidí kazí tohle bezvadné fórum.

Odesláno (upraveno)

Třeba si tě s někym splet, jestli se teda nejmenuješ Denis Čaniga. Jestli jo, tak se mu ozvi a domluvte se, kucí.

Asi bych se první zeptal jeho, vo co jako jde, než tu hned vypisovat obsah SZ ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Říkám, je to kódová řeč, protože nikdy nevíš, kdo na finančáku čte tvoje SZ.... 

A když chceš koupit třeba Hubloty, tak dotyčný, co to čte, vůbec pak neví, která bije.

Ty buzerante znamená v kódovce Dobrý den,

a celá SZ pak zní asi takto: Dobrý den, kamarád by měl zájem o vámi inzerované hodinky, jsou ještě k dispozici? 

To "Vymrdám tě násadou od smetáku" by mělo znamenat, jestli je možná prohlídka u AD.

"Piča" je pak podpis.

Odesláno

Říkám, je to kódová řeč, protože nikdy nevíš, kdo na finančáku čte tvoje SZ.... 

A když chceš koupit třeba Hubloty, tak dotyčný, co to čte, vůbec pak neví, která bije.

Ty buzerante znamená v kódovce Dobrý den,

a celá SZ pak zní asi takto: Dobrý den, kamarád by měl zájem o vámi inzerované hodinky, jsou ještě k dispozici? 

To "Vymrdám tě násadou od smetáku" by mělo znamenat, jestli je možná prohlídka u AD.

"Piča" je pak podpis.

:lol2:

Odesláno

To je zábavné vlákno na středeční večer? Nebo co to má ku... bejt?

Ber to tak, aspon ja to tak beru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...