cema Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tak bohužel musím zůstat v práci :-(,takže se tímto omlouvám. Užijte si to a všechno zdokumentujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Dorazí tedy:Tomass (s Davosa RAF, Solarky FOG a Precista PRS-9)abraka111 +1Funthom95WrchDick_666 +1Honzyk Varjag ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Ahoj, jak jsem psal, musel jsem zustat v praglu. Kdybych to stihal, dal bych vedet. Ale nestiham, prekvapive:-(((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Kluci, jak to probíhá? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 (upraveno) n mobilní rychlocvak; je to úžasný skromný člověk a mám ze setkání a milé debaty velký zážitek. Energii, vitalitu a takové to "příjemné" kolem něj - to co nejde uchopit nebo tak.... veselý byl upřímně a naplno! Zábavný chlapík je tenhle generál. Jeho věty jsme si v autě opakovali až domů Upraveno 27. února 2017 uživatelem Dick_666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 ...já ten příspěvek snad nenapíšu... vložím max 1/3 a bez fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Probíhá to skvělé. Pan generál je naprosto úžasný, charismatický, milý a velice skromný člověk. Dokáže pobavit. A taky rozplakat - hlavně takhle chronomagory svým vyprávěním o tom, jak daroval Rolex OP, které si někdy ve čtyřicátých koupil v Kanadě )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Sakra, začíná mě dost mrzet, že jsem tam nezůstal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 ja dekuju Stalinovi za organizaci predavky a za urizeni vecera jako takoveho:) a predavam podekovani od pana generala, doplnim, ze to je velice skromny pan.... k aci par mych postrehu:co se tyka foceni - fotil tam kdekdo, jako na naky tiskovce, Stalin nejake fotky zaridi jeste ze jsme pilovali venovaci dopis tak dlouhu, byl verejne panu Generalovi precten chronoinfo: krom Rolex jsme se dozvedeli ze britove jim zadne hodniky nedavali, ze po navratu domu dostal poukaz na hodinky a vybral si Eterna, pribeh o Rolex uz znate.... recept na dlouhovekost a udrzeni se v kondici: denne cvicit, nejlepe vecer, byt sobestacny, vcetne vymeny kol na aute byt aktivni, stale neco delat... moc neresit doktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Zdravím, tak se vám to předání povedlo! V Mladý frontě ( v Jihomoravské části) je velká fotografie pana generála s předanými hodinkami a doplňujícim textem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 http://brno.idnes.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Foto: Marie Stránská, MAFRA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Koukám, že se vám to opravdu vyvedlo ( četl jsem článek na idnesu a prohlídl fotky). Klobouk dolů před organizátorama, dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 TOMASSto je dobrá zpráva, jen jsem rád, že už to předání proběhlo a nic víc se kolem toho už nebude řešit.Jdu pilovat jiné texty.... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Velký dík všem organizátorům! I když jsem se nemohl včera zúčastnit osobně, mám z této akce velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Paráda. Skvělá práce všichni. A nejvíc mě dostalo "Nevím, jestli si to zasloužím..." :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Taky se připojuji k poděkování organizátorům a mám radost, že to celé proběhlo tak dobře. Je fajn, že tu něco takového proběhlo. Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Ahoj, akce nakonec proběhla trochu jinak, než bylo plánováno, což mne mrzí, ale snad jste neodjížděli zklamaní. Jsem moc rád, že jste měli příležitost si s panem generálem aspoň trochu popovídat, když už vypadla jeho přednáška. Tady je pár fotek na ochutnávku, zbytek v plném rozlišení je zde http://www.uschovna.cz/zasilka/LINK6I339JDPAR58-5JT Omlouvám se za kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Super, ze se to dotahlo do konce. Vypada to na prijemny vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Nejen, že organizace výroby celé limitky dopadla na výbornou, ale teď i zorganizování takové akce. Klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se