Khefeer Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Jako jo... ale proč tu datumovku zase nechali bílou? To je takový problém mít ten věnec v několika barvách a podle barvy ciferníku tam vrazit tu správnou? Jojo, hrozná škoda tohle. Jinak žeru ten vintage vzhled. Je korunka vlastně šroubovací? Já jsem strašnej lenoch a Alpinisty moc nenosím i proto, že nerad manipuluju se šroubovací korunkou, miluju, když můžu hodinky jen popadnout a začít natahovat... Já vim, outdoor duch a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 ale vubec, to jen nez si na ne zvyknete, i ty cerne jsou super a alespon maji cervenou na cifru mi je ale stejnak po objeveni szsb006 vsechno ostatni jedno... No... TicTac je teda bomba, taky jsem o nich nevěděl... Jen mi nejde do hlavy za ty prachy 4R35? Nechodí se management Seika občas radit se současným managementem Sparty Praha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Tictac byla limitka seiko a japonskeho obchodu tictac. Okamzite beznadejne vyprodana. Navic dostupna pouze v Japonsku. Puvodni cena byla kolem 10tis, takze uplne v norme. Na naprosty nesmysl vyletela az na sekundarnim trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 jojo, sekundární trh... a další nesmysl je limit 100 příspěvků na watchuseek, abych si tam mohl vystavit poptávku před dvěma týdny tam šly jedny za 650$, což bych ještě byl ochotný dát... pořád věřím, že se na mě usměje štěstí. tyhle bych fakt chtěl a nosil. mají parádní cifr, super pouzdro s decentní ochranou korunky a dokonale padnoucí tah.btw. nevíte někdo, jestli se nejedná o skládačku z různých existujících kousků a akorát s ciferníkem? že bych si je poskládal sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Tie cierne su najlepsie, pretoze nemaju stupidne cislice. Neznasam parne hodinove indexy, rozjebava mi to cakry. Ma to povab skolskeho pravitka. To je jediny dovod preco som aktualne alpinisty nikdy nemal. Tieto nove su fakt jedny z mala Seiko, co ma za poslednych par rokov zaujali. Najblizsie omrknem nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Dneska jsem se byl na nové Alpinisty podívat, a v zásadě jsem nebyl zklamaný. Verze s krémovým ciferníkem a stříbrnými prvky mě úplně nenadchnula, asi proto že podobnou kombinaci starší generace už vlastním. Ale černé na tahu jsou vážně fajn, jediné co bych jim snad vytknul je vcelku zbytečný průhled na strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tie cierne su najlepsie, pretoze nemaju stupidne cislice. Neznasam parne hodinove indexy, rozjebava mi to cakry. Ma to povab skolskeho pravitka. To je jediny dovod preco som aktualne alpinisty nikdy nemal. Tieto nove su fakt jedny z mala Seiko, co ma za poslednych par rokov zaujali. Najblizsie omrknem nazivo. tvl, ty seš děsnej šéf zeměkoule ... píšeš tu hromadu plků a ani jsi je neměl na ruce ... co to je ku*va "parne" to snad není nic ani v tý tvý slengový čobolovině, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 parne = párové, by som povedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dciganek Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 tvl, ty seš děsnej šéf zeměkoule ... píšeš tu hromadu plků a ani jsi je neměl na ruce ... co to je ku*va "parne" to snad není nic ani v tý tvý slengový čobolovině, ne ?Párne / nepárne [sVK] = sudé / liché [CZE] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 tvl, ty seš děsnej šéf zeměkoule ... píšeš tu hromadu plků a ani jsi je neměl na ruce ... co to je ku*va "parne" to snad není nic ani v tý tvý slengový čobolovině, ne ? Ta hromada plku je moj nazor na cifernik. Invektivam o "slengovy cobolstine" nerozumiem, ale odporucam sa ich zdrzat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 šéf zeměkoulepocuj bratm, cobolaku, nedas si to do podpisu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 jako ze tam toho mam malo, hej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 (upraveno) tvl, ty seš děsnej šéf zeměkoule ... píšeš tu hromadu plků a ani jsi je neměl na ruce ... co to je ku*va "parne" to snad není nic ani v tý tvý slengový čobolovině, ne ?Ono tady na foru je obecně dost "plků" o hodinkách, řekl bych :-D Nechápu Tě, co tady předvádíš zrovna ty - s jedněma už prodanejma, mm300... Upraveno 29. února 2020 uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Ze i tyhle jsou ražené, jsem nevedel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 podobne, dobre info, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 chcel som nieco z coho vyzaruje pokoj, tak som si zmenil svoje pozadie na pc svojimi hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Zatím se ubráním, ale kdo ví jak dlouho bude trvat, než mi je opravdu sebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 chcel som nieco z coho vyzaruje pokoj, tak som si zmenil svoje pozadie na pc svojimi hodinkamiaIMG_20200311_141634.jpgÁ osa Hongkong, Toronto, Praha, Slovač... :-D ale ten tah je tedy parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 veru precestoval cely svet a ocitol sa na machu v jednom lesiku pri Kosiciach, este raz velka vdaka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, ale mě se po nich fakt stýskalo a na tahu od Strapcode nemají chybu. Navíc, když jsem viděl letošní zprasené modely s X na ciferníku. Byl jsem rozhodnutý si je znovu pořídit. Díky chronomagu z nich mám ještě větší radost než napoprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se