Libor_OV Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Vlcaci, za mě upřesnění - námět byl použít ČÁST přeplatku na provoz fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 My jsme tedy mysleli, že pojedeme do Francie hodinky předat když tak osobně, tedy letenky, hotel, diety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Jak jsem psal včera, a zareagoval jen Frostie, a blbě, tak pokud se Irina Rusakova nezúčastní vernisáže 6.1. (protože 6. a 7.1. jsou ruské pravoslavné Vánoce), tak byste si měli nechat bokem peníze na DHL na zaslání hodinek do Francie. Mohu se zeptat, v čem spatřuješ mou blbou reakci? Navíc o 6/1 se nikdy neuvažovalo.... Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Vlcaci, za mě upřesnění - námět byl použít ČÁST přeplatku na provoz fóra.No, já nevím, ale pomoc potřebným to úplně není, platili bychom vlastně sami sobě, když mě Bert osloví, stejně, jako to dělal Chronomag, rád přispěju, ale teď bych to směroval jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Mohu se zeptat, v čem spatřuješ mou blbou reakci? Navíc o 6/1 se nikdy neuvažovalo.... Takže opravuji, 6.1. v souvislosti s vernisáží a Vánoci zmiňoval někdo jiný, Tys psal o 2. týdnu v lednu, což mi v tom maglajzu, který jsem procházel dodatečně, uniklo. Nicméně Ty jsi poté (25.11.) napsal, že zatím nepotvrdila účast. Když jsem včera napsal, že mám tušení, že se nezúčastní, tak jsi napsal, že tuším blbě, ačkoliv jsi včera napsal. Frostie said:Publikováno Včera, 09:08Frostie, dnes rano me napadla jedna vec, kterou by chtelo jeste promyslet - pravoslavne Vanoce v Rusku se slavi az 6.-7. 1. , mozna ze jednim z duvodu, proc Irina dela ofuky muze byt tohle. Kdybys me nekam zval na vernisaz 24.-26.12., urcite bych ti to taky odmitl a zustal doma s rodinou... Sent from my iPhone using TapatalkTake jsem na to myslel, ale paní Irina se více zdržuje ve Francii a navíc, termín otevření výstavy s ní lsdime už přes měsíc a mohla přece napsat, ať to trochu posuneme. K tomu nedošlo. Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Znovu bych se jen opakoval - nic vratit nechci. Dal bych to na charitu, dle uvazeni "aktivnich". Opiti zainteresovanych v limitce ( JR, littl, tittus,petr cha,....) by melo byt v rezii nas ostatnich a melo by byt v nasem zajmu :-)( treba je totiz zas neco napadne - Bolek a Lolek, Krtecek,....) a za sebe muzu rict, za maj u me kazdej bud flasku, nebo metr piv ( az je uvidim ), dle sveho vyberu.A andy, tebe si najdu :-), za zmenu velikosti trika to budes mit tak max 2x kolem bloku ( vic nevydrzim :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 a co tohle ty vyzle? 5xl??https://online-textil.cz/pdf-produkty/online-textil-rozmery-tricko-panske-basic-129.pdf To by bylo 4X v pohodě, nemám rád, když mě to táhne přes kozy. Bude se dělat nějaký seznam a návrhy ? Nějak ztrácím přehled v tom kdo a co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 @wizard-ov: super trefný obrázek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jo, nealko pivo, to piju, v pátek jsem jich dal na firemní akci pět, ale pak jsem sotva dojel domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Za mne souhlasím s myšlenkou "Daruji - dle uvážení organizátorů" a "předběžný" souhlas jsem už vyjádřil při osobním převzetí od Jirky, tak to jen potvrzuji a ještě jednou díky za odvedený megakus práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Žádný prachy zpátky nechci. Charita je dobrej nápad. Ale chlast a děvky taky stojí za uvážení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Žádný prachy zpátky nechci. Charita je dobrej nápad. Ale chlast a děvky taky stojí za uvážení! A s tim ozranim je to sice dobrej napad, ale nevim, kdy se to podari zrealizovat. Jelikoz tenhle navrh prisel nejcasteji z rodneho Slezska, asi si budu muset udela nekdy v dohledne dobe cileny vylet do Ostravy. Abyste se pak necukali, ogari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jsem na mobilu a jsem pro darování,tak mě tam prosím někdo na Pc doplňte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak prubezne hlaseni.. uz mame 86 potvrzených příspěvků, tj 35 088 kacek na charitu.. někteří se jeste nevyjadrili, takze to nakonec muze byt ještě vice.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jeslti jsem se nevyjádřil já tak charita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Žádný prachy zpět samozřejmě nechci - dělejte s tím, co chcete přátelé;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 tak mi chybí potvrzení od posledních 7 lidí.. poslán email a SZ.. jinak si ty prachy nechám .. a budu si je sušit.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Suš,suš,nikdy nevíš jak bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Přeplatek za číslo 88 pro Giliuse.. edit: nevím, jestli se vyjádřil long, ale je na dovolený a hodinky mám stejně já :-). Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se