Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 1. 2019 v 23:14, Tittus napsal:

Ty už je prodáváš? Proč? Co tě k tomu vede?   :eek:

Prostě nejsem a nebudu sběratel. Hodinky co nenosím, doma nějak nemůžu. Bojuju s tím, budu litovat, ale prostě to nedávám.

Odesláno
  V 22. 1. 2019 v 7:48, Tikal napsal:

Děláš chybu s těma sirkama, Jaromíre...

Já vím, už jsou pryč. Navíc u člena, co si dělat naděje typu " kdybys je prodával, nabídneš je nejdříve zase mě" je naprosto nulová.

Odesláno

hele ... za mne fakt jedna z nejpovedenějších limitek tady na foru .... dneska jsem je konečně získal :-d

už chci jen Nautily a jsem spokojen :-d

Odesláno

V pátek 25/01 bude v Dobrém ránu na ČT2 (6-8 hod) reportáž z výstavy-

Odesláno
  V 23. 1. 2019 v 19:07, Frostie napsal:

V pátek 25/01 bude v Dobrém ránu na ČT2 (6-8 hod) reportáž z výstavy-

Ahoj, dík za zprávu. Nebudeš mít trochu přesnější čas? 2 hodky je pro mě ve všední den moc širokej pojem.

Odesláno
  V 23. 1. 2019 v 19:18, kuncák7 napsal:

Ahoj, dík za zprávu. Nebudeš mít trochu přesnější čas? 2 hodky je pro mě ve všední den moc širokej pojem.

Bohužel, nevíme přesně, kdy to dramaturgie zařadí a ani se o tom s námi nebavili... :mad:

Odesláno
  V 27. 1. 2019 v 9:42, 5etter napsal:

Frostie, dobrý! Líbilo se mi nadšení a zapálení pana galeristy a tebe jsem poznal na pár fotkách z vernisáže.

díky

Odesláno (upraveno)

Tak už je ze mě také člen vlčí smečky. :)

Měl by někdo zájem o podepsanou knihu od paní Iriny? Bohužel nevládnu azbukou, tak ji rád přenechám někomu, kdo by chtěl mít tuto limitku opravdu kompletní a zvládne si v knize i počíst. :)

Edit: fotka hodinek

post-36105-0-25015800-1548671161_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Locky
Odesláno

Vždycky mě překvapí, jak jsou ty hodinky fotogenický...a neskromně si dovolím tvrdit, že i moc hezký :wub:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...