Honza.manta Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jen úvaha:Já chci levné hodinky a co nejdřív. Přebal a brožura a podobné nadstavby mne moc nezajímají. Navíc to vznik limitky prodlouží a asi i zdraží. Já bych se na to vykašlal. A ještě se kvůli tomu můžeme rozhádat a to by zbytečně ohrozil limitku jako takovou.Můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já jsem klidně pro tyhle serepetičky, jen se toho musí někdo pevně ujmout, navrhnout a pak to sem jen dát na případný schválení...takovýto, že tu budem dávat jeden nápad za druhým, fungovat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já myslím, že finančně ta krabička nemusí být tak hrozná, sehnat na Aliexpress něco podobného (bez průhledu, nebo klidně s), udělat samolepku oblepující krabičku kolem dokola (pár graficky schopných jedinců tu je) a nemuselo by to vůbec vypadat špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já to vnímám tak, že by se tyhle doprovodný záležitosti mohly vyřešit mimo Meranom, v mezičase, vČR. Jen by to musel někdo koordinovat a zastřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 No vzhledem k tomu, že hodinky budou asi za rok (aspoň jsem to tak pochopil), tak na ty serepetičky kolem je celkem dost času a já si klidně připlatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Osobne bych to nekomplikoval, takze nazor mantaka je i muj, ale jinak jsem pro kazdou spatnost a kdyz se toho nekdo ujme, podvolim se :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Vymenim hru za hodinky... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Edit: samozrejme full baleni :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jen se vezu tak nechci mudrovat ale pridavam se k nazoru Honzy.Manty a Kuncaka a tesim se na hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Paragon k hujerkam ma kdekdo, ale papiry k digihre? To uz je jinej level:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Však to je kupovaný v klenotech.To se nezahazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Mi bude stačit fotka wizze v těch květovaných plavkách a můžu umřít... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) ...nebuď škrt, kup pár panáků a uvidíš to live! edit: a jó, ty si to chceš pamatovat... Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 chuje - jeden za 18 a druhy bez dvou za 20.... Do Wizarda se trefujete, neboť jak praví jedno čínské přísloví "Kdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde" Osobně se přikláním k Mantovi - žádné cypoviny kolem, hlavně hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Nic neni zatim finalni. Ale aspon v necem byste se mohli nechat prekvapit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Takze budou i hulky? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Hulky se neplanujou (ja vim, to bylo na wize), ale klidne to muzeme pripsat do knihy prani a stiznosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Jako Manťák a další, omáčku kolem nepotřebuji, plavky už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Myslím si,že ty krabičky,apod.,být rovněž nemusí.Vidím to tak,že hodinky budu nosit na střídačku s jinými a dost pochybuji,že si případně krabičku vystavím za sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Sem pro brožurku! Aspoň trochu zabijem ten rok čekání... A vlastně se může nechat vyrobit úplně nezávisle na hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se