Aleš Redaj Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Dobrý den, jsem tu úplný nováček a rád bych se zeptal na váš názor, jak bych měl postupovat. Pořídil jsem si v zahraničí nové automaty Tag Heuer za cca 50t a netroufl jsem si na zkrácení kovového tahu, tak jsem je dnes odnesl do Koscomu v domění, že tam to zvádnou lépe. Až teď večer jsem zjistil, že to zkracovalo asi nějaké hovado a bok toho článku (samozřejmě leštěný, ne broušený, tam by to nebylo tak vidět), který je přímo tím zapínáním (nedá se prohodit za jiný), mi poškrábalo. Má s něčím takovým někdo z vás zkušenost? Má smysl to tam nějak řešit?Děkuji za vaše názory Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Aleš Redaj
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Asi bych jim to šel omlátit o hlavu. Fotku nemáš? Ať vidím jak se to v Koscomu dělá. Třeba se něčemu přiučím. Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Jeronimo
Kid_A Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Nema cenu to resit. Takovych skrabancu jeste bude;-)
Lukyn77 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Tak to je tedy pech ... mě tam nedávno tah zkracovali, vše proběhlo v pořádku, byli ochotní a netrvalo to dlouho. Škoda že nemáš hodinky od nich, asi by to potom také řešili jinak. Takto je otázka co s tím. Pošli tu fotku.
habadej Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 To naštve, ale obávám se, že to s Koscomem už nepořešíš. Buď se na to vykašli, jak říká Kid, neboť z těch škrábanců by ti za chvíli jeblo nebo se tu porozhlídni a určitě najdeš návod, jak to odstranit.
Aleš Redaj Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Bohužel nemám klasický foťák, z fotky z mobilu co jsem zkoušel, není nici moc vidět, z ní je zřetelný jeden asi 3mm dlouhý vryp, nicméně tam je ještě z obou stran okolo vstupu té osičky spousta mikroškábanců... Ty by mi tam předpokládám snad rozleštili, ale trochu se bojím, po téhle zkušenosti. Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Aleš Redaj
nickolas Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Takovych skrabancu jiste "jeste bude", ale u novych hodinek, ktere neses k hodinari, prave proto, aby sis je nezmrzacil, to rozhodne nasere.Bud jsem mel stesti, nebo byl toto exces. Pri vymene baterky u GS, se jim to povedlo bez ztraty kyticky. Jestli ti ten skrabanec opravdu vadi (nevim jak je velky/hluboky), zajdi tam a domluv se s nima. Pokud je fakt hluboky, rekni si o novy clanek. Jinak je zde okridlene rceni: nic, co by neslo prelestit... Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem nickolas
quest987 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Rekl bych , ze uz je na nejake reseni docela pozde. Pokud si na prodejne nic nerozporoval v danou chvili, kdy jsi si hodinky prevzal, tak muze zaznit , ze sis skrabanec zpusobil sam .
Aleš Redaj Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Rekl bych , ze uz je na nejake reseni docela pozde. Pokud si na prodejne nic nerozporoval v danou chvili, kdy jsi si hodinky prevzal, tak muze zaznit , ze sis skrabanec zpusobil sam .Ano, tohle přesně předpokládám :-(. Moje chyba, samozřejmě, příště už si dám pozor.
Micey Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Rada je neresit to, takovejch jeste bude. Nebo si porid Cape Cod a nacvic si lesteni. Ono jak mam s Koscomem dobry zkusenosti, kdyz to tam doneses zpatky, myslim ze ti to asi lehce prelestej.. akorat na tebe nejspis budou dost divne koukat. Hele, dyk ty hodinky nejsou Fabergeho vejce:) Zvlast kdyz je to jenom ten tah..
USER47 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Ono pokud jde jen o leštěnej bok článku, tak kdyby tě to moc štvalo, nebude moc velkej problém to rozleštit. Já bych se na to vykašlal, takovejch škrábanců ty hodinky ještě schytaj, že čím dřív si zvykneš, tím líp.:-D
Aleš Redaj Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Ještě tedy dotaz k tomu rozleštění na vás odborníky, jak hluboké vrypy umí takhle v obchodě na té lesklé oceli rozleštit, aby to na běžný pohled zmizelo? A zmizí vůbec, nebude to pak ještě horší?? Já jen, abych si tím nezpůsobil ještě víc problémů...
Radek Cigi Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Úplně vím, jak se cítíš a jak tě to štve! Já jsem si něco podobného prožil a ještě vlastně prožívám doteď - viz. moje současné vlákno: Seiko PADI "Turtle"... (na pochlubte se novými přírůstky)
sery.vlk Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Tohle se stane i v lepších rodinách. Mně poškrábali poryli na zadní straně dvě nožky pouzdra při nasazování náramku ve firemním butiku Blancpain v Londýně. Ale fest. Dostal jsem dopis, ve kterém slibují přeleštění celého pouzdra zadarmo - jenže to by museli ty nožky snad vzít na frézku .-)Ale co už, beru to jako jizvy, že jich všelijakých sám na sobě taky mám...
Bob Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Ja myslim kdyz pises ze to nejde vyfotit ze to pujde rozlestit v pohode.
Michal Petrán Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Hele,s majitelem Karlem Janebou se dá mluvit a myslím ,že rozleštění není problém,mně to v amatérských podmínkách doma trvá 10minut...dafak
Trojan Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Kdyz se za mnou stavis v lednu na Kobylisich tak ti to za 5 minut prelestim, jestli chces.
Aleš Redaj Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Kdyz se za mnou stavis v lednu na Kobylisich tak ti to za 5 minut prelestim, jestli chces. Děkuji moc za nabídku, včera jsem si dopisoval po mailu s panem Holcem, vedoucím prodejny Koscom, kde k tomu došlo a dnes jsem tam odnesl hodinky s tím, že mi poškození z cca 80% ostranili (nejhlubší škrábaneček zcela nezmizel) a bylo to zdarma, přístup velice solidní, žádné obviňovaní z toho, že jsem si to způsobil sám apod. se k mému milému překvapení nekonalo, takže můžu klidněji spát a těšit se na Jezucha, až mi je skoro ve 100% stavu nadělí :-). Děkuji všem za info a rady...
Chumpus Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Někteří z vás vědí, že mám ke Koscomu blízko (skoro přes ulici ), takže když jsem tam teď byl, došlo i na tohle. Ve zkratce tlumočím vzkaz: - měsíčně tam zkrátí stovky tahů a vymění násobně víc baterií, takže k chybě i přes veškerou snahu občas dojde, protože to nedělají stroje, ale lidi. Nicméně stačí s tím přijít a samozřejmě to dají do pořádku. Leštičku tam mají jednu z nejlepších (osobně vyzkoušeno), takže by to zabralo chvilku - což už se teď potvrdilo. Posílal jsem do Koscomu několik členů fóra kvůli zkrácení tahu (včetně jednoho trochu složitějšího u GS) u Seiko, a vždycky to proběhlo gratis, ačkoliv tam ty hodinky nebyly kupované. A myslím, že tohle je tam běžný přístup, což považuju za docela nadstandardní. Chyba se stane, mně třeba zase poškrábali fungl nový tah u Dušáka (broušený, takže to bylo horší), ale neřešil jsem to na internetu. Tehdy jsem si alespoň konečně pořídil vlastní nářadí na výměnu a pustil se do toho sám, abych mohl nadávat maximálně sobě
nAscA Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Jj taky mi zkracovali tah na Tag Heuerech koupenych v zahranici a udelali to zadarmo. Cimz me mile prekvapili, protoze to jsem vubec necekal. A nic neposkrabali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se