mamenec Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Je mu teprve 4,5.. ale Vostok na natu uz by velikostne mohl nosit. Ale pak probehnul dvakrat natesno kolem zarubni, az mi husi kuze naskocila a sly zpatky do hodinkovnice Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak třeba pan Frýdl v Nymburce prodává řemínky s podložkou a koženým krytem na hodinky, docela futrovzdorná fičura,hodinky jsou jako v pokojíčku. Akorát teda na ně není vidět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Dcerka (4) mě docela překvapila, když měla ze všech dárků největší radost z hodinek, ačkoliv je to fík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Moja 13 mesacna dcérka a jej prve hodinky Lego nosi ich uz cca 2 mesiace a pokazde ked sa jej spytam ,,kde mas tiktak,, ? Tak poklepe prstom po hodinkach (3 foto) a povie ,,tak tak,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Výchova započala...Koupil jsem berušky od Járy, pak mám doma už dlouho dětské Zenithy, a když bude v pubertě, tak má v trezoru nové pětky schované... Až je začne nosit, budou NOS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Dnešní sestava juniora. Nastavil si časová pásma a dneska nosí všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) No, děti... Má už dvacet, ale s hodinkama s nepotatil. Zkoušel jsem leccos, nechytalo se. Furt na kompu, jeho svět je digitální a orientovat se v čase podle analogového ciferníku nehodlá. Přemluvil jsem ho aspoň k těmhle, dal je na kůži s překlápěčkou ("něco bys měl nosit, co když ti vypne mobil a tak ;o)" Tvar mne zaujal, jemně matné stříbro a oblouk na bocích bez typických hrbů u tlačítek. Na ruce z půl metru vypadají tedy líp, na fotce docela hrůza ;o) Upraveno 8. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Digitálky na kůži jsou fakt peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 ... úplnej bizár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) No, já bych to v podstatě generalizoval. Digitálky na čemkoli k obleku jsou peklo. Ale holt, je třeba sem tam jíti cestou kompromisu. Je to lepší než nic, i když třeba zaujmete příkřejší stanovisko. Já jsem se chvilku zabavil a dočasně jsem nemyslel na pořizování hodinek a příslušenství sám po sebe ;o) Upraveno 8. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Zase jste měli pravdu. LIDLáky jsou sesazeny z trůnu, Daniel Wellington chválabohu vůbec nenastoupil a z prodejní sekce jsme získali vintážky, kterým mladá úplně propadla. (i ta fotka je z prodejní sekce, děkuji autorovi, na to nemám dost dobré vybavení, zkušenosti ani talent) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Vím, že to není nic moc, ale já ve čtyřech ještě neměl nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Moje juniorka s mrkackama... moji dodrbane ruky si nevsimejte... slovy veterinarky nevysetritelny kocour (a pritom normalne takovej mazlik 6ti kilovej)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Prvni skoro skoro potapky k patym narozeninamOdesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Junior si dnes vytvořil něco jako monstra XXL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Potatil se a zjevně je také na cestě do pekel ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Jojo vypadá to na highway to hell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Klasika Casio f91 a dcerky zapesti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 V 21. 8. 2020 v 10:24, Arthur N. napsal: Klasika Casio f91 a dcerky zapesti:) Jo, ty jsou pěkné a sedí ji velice dobře. Co zkusit růžový strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 ... a teď se dělá a prodává pro děti možná více zajímavých barevných variant. Ale tohle je klasika. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se