Dokusan Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) gw-5000 1jf Upraveno 25. října 2017 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 to Piplík : pekné Gulfmastery, táto kombinácia sa mi tiež páči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 to Piplík : pekné Gulfmastery, táto kombinácia sa mi tiež páči.Díky. Jsou to moje první GS, tak snad se mi vstup povedl (-:Jsou super. Ten cifr a podsvícení je dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Tak já takto. Mám je cca 3 roky, kdy jsem jim dal přednost před Certina multi 8 a dodnes nelituji. Jediné, co mě na nich opravdu vadilo byly ty lisované plechovky alias původní tah. Ten jsem záhy vyměnil za poctivý kus ocele od fa. Geckota a rázem zmizelo všemožné skřípění a vrzání a zároveň s tím i pocit, že mám na ruce nějaké laciné dreky z tržnice. A ano, ten invezní displej jsem volil záměrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 G-shock není můj cup of tee ale synovi jsem koupil tyhle na osumnáctiny.Snad se mu budou líbit.Nebyl k nim ale český návod tak nevím jak je dáme dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ja dneska tyto. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Já dneska: Pro Trek PRW-7000 Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofan Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Jedna pred spanim, na tyhle si clovek hodne rychle zvykne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Seifert Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Zdravim top forum o hodinkach., dnes doniesol kurier. Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Palo Seifert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Tak už jsou doma a na ruce CASIO Wave Ceptor LIW-M700D-2A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOGO62 Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Zdravím všechny příznivce hodinek. Jsem zde nově zaregistrovaný, pár dnů už tady čtu příspěvky a jsem nadšený z toho kolik lidí má rádo hodinky i v dnešní digitální době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 To zpracování vypadá fakt moc dobře Dane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Jako celek je to libovka. Parada, mas to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 To zpracování vypadá fakt moc dobře Dane. Jako celek je to libovka. Parada, mas to super!Jako me Casio zase fakt prekvapilo. Moc lidi asi za casia takovy penize nechce dat - Casio maji za vyrobce levnych g-shocku, ale ty kluci to umi. Spickovy materialy i zpracovani. Napr. AR na klenutým safiru je jeden z nejlepsich co jsem videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Jako me Casio zase fakt prekvapilo. Moc lidi asi za casia takovy penize nechce dat - Casio maji za vyrobce levnych g-shocku, ale ty kluci to umi. Spickovy materialy i zpracovani. Napr. AR na klenutým safiru je jeden z nejlepsich co jsem videl.Tak já bych od vlajkové lodě firmy (spolu s MRG) ani nic jiného neočekával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpiecka1 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak idem sa aj ja pochvalit teda. Aj ked, mnohy z vas mate ovela lepsie kusky. No ja som s nimi spokojny. Moje nove G-SHOCKY GA 100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kominik Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Tak se taky pochlubím. Ale to nastavení pro správný příjem signálu mi teda dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se