Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Já se ti sem s dovolením vetřu s otázkou - existuje jednodušší stavebnice reproduktorů a zesíku pro použití u počítače/mobilu/Raspberry apod.? U zesilovače by mě potěšila možnost bluetooth připojení. Číňan nevadí.

Důvod - nechci kupovat hotové řešení, protože mě tyhle domácí projekty baví. Zároveň nechci utratit moc peněz a rád bych, aby to hezky hrálo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bych nebyl Afričan abych nedostal bonus :-) Kvůli možnosti budoucího dobrého zákazníka (ČR AD prodejci hodinek by jim to odkývli, cha) mi kluci přihodili do krabice zdarma kabliky SPK CABLE 4.0MM (2x3m), zdarma sluchátka a-JAYS One+ a k tomu repro Dali Oberon 5 dodatečnou slevu, wow, borci. Slevu nebudu zveřejňovat, ale dobrý, velký palec nahoru pro tento obchod. Vrátím se z cest a krabice už bude stát v obýváku :-) Otravuji, vím, ale těším se jak malej :-)

https://www.salonydenon.cz/cs/TL/o_spolecnosti

post-364-0-48171300-1546881645_thumb.jpg

post-364-0-72069400-1546881650.jpg

Odkaz ke komentáři

Oooh, copak to tady doma na nás čekalo? :-) Happy. Kluci, trochu luštím návod, píšou že plný výkon a kvalita přijde cca. po 100 hodinách reprodukce, ale nikde nepíšou jak na nových hrát. Můžu normálně jak chci, třeba i nahlas, nebo mám být těch sto hodin v klidu? Děkuji za odpověď....jdu zapojovat.

post-364-0-13796700-1547051914_thumb.jpg

post-364-0-60841700-1547051920_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...