j.e.n.i.k.82 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Já se ti sem s dovolením vetřu s otázkou - existuje jednodušší stavebnice reproduktorů a zesíku pro použití u počítače/mobilu/Raspberry apod.? U zesilovače by mě potěšila možnost bluetooth připojení. Číňan nevadí.Důvod - nechci kupovat hotové řešení, protože mě tyhle domácí projekty baví. Zároveň nechci utratit moc peněz a rád bych, aby to hezky hrálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Presmejdi si parts express a americky amazon musi tam toho byt hafo a podobne moduly pohladaj na aliexpresse alebo inych cinskych obchodoch ktore ti to poslu do eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Bych nebyl Afričan abych nedostal bonus :-) Kvůli možnosti budoucího dobrého zákazníka (ČR AD prodejci hodinek by jim to odkývli, cha) mi kluci přihodili do krabice zdarma kabliky SPK CABLE 4.0MM (2x3m), zdarma sluchátka a-JAYS One+ a k tomu repro Dali Oberon 5 dodatečnou slevu, wow, borci. Slevu nebudu zveřejňovat, ale dobrý, velký palec nahoru pro tento obchod. Vrátím se z cest a krabice už bude stát v obýváku :-) Otravuji, vím, ale těším se jak malej :-) https://www.salonydenon.cz/cs/TL/o_spolecnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Oooh, copak to tady doma na nás čekalo? :-) Happy. Kluci, trochu luštím návod, píšou že plný výkon a kvalita přijde cca. po 100 hodinách reprodukce, ale nikde nepíšou jak na nových hrát. Můžu normálně jak chci, třeba i nahlas, nebo mám být těch sto hodin v klidu? Děkuji za odpověď....jdu zapojovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Afri: Někde jsem viděl "zahořovací" CD, možná i LP, ale tím už si nejsem jistý. Jinak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Mám tu sakra první stresík, banánky od kabelu jsou nějaký tlustý, nevejdou se u Yamahy do konektoru :-( Je v tom nějaký fígl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 proto je rozdavaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Co nejde silou pojde vacsou silou.Na zahorovanie sa vyprdni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 proto je rozdavaj Jsem to vzal po africku silou a je to tam, jen se musel prorvat ten prvotní plast :-) Manželka připravila hasicí přístroj a jde se na věc /// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Co nejde silou pojde vacsou silou.Na zahorovanie sa vyprdni.Přesně tak :-) Už to duní, no tý ****, to je nádhera, wow, super :-) Můžu nahlas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Tak to šlo rychle......gratulace a užij si to pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Zahořováníhttps://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/868-aq-wega-53.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Můžeš nahlas. Nešetři je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Zahořování https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/868-aq-wega-53.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Nějaké ty zvuky mám, ale nejde to tu vložit, je to moc velké.Změň příponu txt na MP3 a vyzkoušej. Jestli chceš zbytek, pošlu na e-mail.Ale 100 hodin bych to poslouchat nechtěl.Depolarizační signál.txt Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Chlapi, neblaznite, taketo repro pre Afriho planovane pouzitie naozaj netreba nijako zahorovat. Afri: proste to pouzivaj akokolvek chces. Nech robia radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Přesně tak. Zahořovací CD je takový hifi humor. Per do toho muziku, to ty membrány rozhýbe úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Tyhle jsou hezké. Ti hifisti myslí na všechno. Kdyby se to zahořování zvrhlo. Vodní zvuk č.1.txtVodní zvuk č.2.txtVodní zvuk č.3.txt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Děkuji moc za cenné rady kluci :-) Už je zahořuje Jean Michel Jarre Oxygenem, pěkný detaily v tom :-) Škoda jen těch dětí v baráku no.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Neříkej, že děti překřičí ty repro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se