Duke650 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 YPO má ten tvůj zesik vzadu vstup USB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Nebudeš, do M3 B&W objednat nejde P.S. Ale v 540 mně hraje dobře Ani v tý nový, co "teď" přijde? Já měl za to, že do těch nových řad mají kooperaci právě s B&W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Do PC to strkáš do zeleného jacku na sluchátka/reproduktory? joYPO má ten tvůj zesik vzadu vstup USB?ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 takže pokusy dokončeny zdroj zvuku Tidal .... jedna skladba .... stejné nastavení hlasitosti předešlu, že jsem propojil síťovou pračku s routerem kabelem a vypnul wifi 1.KlinkenKabel jsem strčil do AUX a druhej konec do PC, aby měl Duke klidné spaní ......hraje to úplně na hovno ....potichu a jakoby zastřeně.... takže vyhozený prachy ..... ale kabel za to zřejmě nemůže .... to bude problém PC x zvuková karta 2.spojení skrz BT vyneslo zvuk do výšin 3. no a nejlíp to hraje, když to pouštím z telefonu, což ovšem nevyřešilo můj problém, páč pouštět si to z telefonu mě nebaví takže co teď? je nějaký udělátko který by z PC přes Klinkenkabel ten zvuk trochu oživilo, nebo je potřeba zásah do PC a koupit lepší, jinou kartu a nebo to strčit jinam než do AUX ? Jestli máš na zvukovce optický / koax výstup, připojil bych PC k Denonu právě optickým kabelem nebo coaxem. Denon má vlastní DAC, tak si digitální signál zpracuje sám ve výrazně lepší kvalitě než zvukovka. Pokud zvukovka takový výstup nemá, koupil bych novou. Tohle mi připadá jako jediná smysluplná cesta, bluetooth je ztrátový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 YPO a nechceš se vybodnout na PC a jet přes tu Yamahu, kterou tu kluci vychvalují a já sám mám pocit, že je úplně skvělá... v Alze za 4K CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 YPO a nechceš se vybodnout na PC a jet přes tu Yamahu, kterou tu kluci vychvalují a já sám mám pocit, že je úplně skvělá... v Alze za 4K CZKjá jí nepotřebuju mám tohle https://www.denon.cz/cz/product/hifi/networkplayer/dnp800ne ale když sedím u pc tak je pro mě jednodušší si pouštět Tidal přes desktop aplikaci než přes telefon ....... i vyhledávání je příjemnější ..... no nic než další zmatený upgrady to budu dělat tak, že na PC si budu vyhledávat a pouštět to budu přes iPad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 YPO a nechceš se vybodnout na PC a jet přes tu Yamahu, kterou tu kluci vychvalují a já sám mám pocit, že je úplně skvělá... v Alze za 4K CZK Nebo, no. Jediná nevýhoda je, že nemá digitální výstup pro použití externího DACu / DACu v zesilovači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) Ani v tý nový, co "teď" přijde? Já měl za to, že do těch nových řad mají kooperaci právě s B&WNejvyšší audio jde objednat až od 5 výše, u B&O to bylo taky tak, do 3/4 šel jenom Harman Kardon. Upraveno 14. března 2019 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 FM POWER, to říkám furt....božský Leoš Mareš jak mě hnedle po ránu pěkně rozveselí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 FM POWER, to říkám furt....božský Leoš Mareš jak mě hnedle po ránu pěkně rozveselí.... afri ..... Kožicha si můžeš pustit i na streameru ..... TVL kdy už ti to dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) jedna věc mi je teda velká záhada .... jestli to správně chápu tak Tidal desktop verze nepodopruje airplay ..... jak je možný když to pošlu do streameru z PC skrz BT, že se na streameru objevujou názvy skladeb ? Upraveno 14. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 afri ..... Kožicha si můžeš pustit i na streameru ..... TVL kdy už ti to dojde Až ti vypnou wifi, tak mi zavolej a já ti pustím Lájoška do telefonu Ale je vidět že Vás to baví, Tidal, airplay, Pitval, BT, straeming, vždyť já bych to neuměl ani zapnout, natož to nastavit....to není nic pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Až ti vypnou wifi, tak mi zavolej a já ti pustím Lájoška do telefonu Ale je vidět že Vás to baví, Tidal, airplay, Pitval, BT, straeming, vždyť já bych to neuměl ani zapnout, natož to nastavit....to není nic pro mě až mi vypnou wifi tak budu smutnej ..... stačí že tu nejde každý dva dny proud ...... včera sem šel spát asi v sedum afri já jsem hudební barbar už i pro to, že vesměs poslouchám i přes svůj věk elektronickou muziku a mám uši tak nějak uprostřed hlavy, ale rozdíl ve zvuku FM a ze streameru slyším .... jestli je horší to nebo to nebudu tvrdit aby nevznikla nějaká šarvátka jestli máš na digestoři BT, tak si zkus pustit nějakou oddychovku ve flacu nebo ve 320cítce (pro karlose) odtud https://chillout.zone/ ..... myslím že by se ti to mohlo líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Nejvyšší audio jde objednat až od 5 výše, u B&O to bylo taky tak, do 3/4 šel jenom Harman Kardon.Aha... faktem je, že jsem vycházel ze stávající/minulé X5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 až mi vypnou wifi tak budu smutnej ..... stačí že tu nejde každý dva dny proud ...... včera sem šel spát asi v sedum afri já jsem hudební barbar už i pro to, že vesměs poslouchám i přes svůj věk elektronickou muziku a mám uši tak nějak uprostřed hlavy, ale rozdíl ve zvuku FM a ze streameru slyším .... jestli je horší to nebo to nebudu tvrdit aby nevznikla nějaká šarvátka jestli máš na digestoři BT, tak si zkus pustit nějakou oddychovku ve flacu nebo ve 320cítce (pro karlose) odtud https://chillout.zone/ ..... myslím že by se ti to mohlo líbit Manželka jede přes BT svoje věci a baví ji to, občas tam pustí i nějáké to vzdálenější rádio, jo a výstup je kvaltiní. Já nemám tak nějak tu potřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 ..to je ale pekne meno pre slonika ..nene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 ....předešlu, že jsem propojil síťovou pračku s routerem kabelem a vypnul wifi...Co? Totok moc nechápu. Co máš na mysli tou síťovou pračkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 A ja kokot do pracky strkam ethernetovy kabel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 A ja kokot do pracky strkam ethernetovy kabel..OMG! Takto veru dobry zvuk mat nebudes, bratm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se