Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orienty jsou krásné hodinky, ale to logo, musím se přidat k ostatním, je neestetické.

Přidávám do diskuze Grahamy - je to na mě moc morbidní, zbytečně upoutává pozornost na samotné logo než na hodinky. 

Nejhezčí loga? Určitě Omega, Tudor, Breitle a staré Heuer. :)

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pročítajíc vlákno "Deep Blue blitky" kde se řeší jejich kopírka SKX a teď nových želv, uvědomil jsem si, že mi to jejich logo dost vadí. Jednak nápisem - deep blue mi přijde pro hodinky pitomý a hlavně připomíná mi to film Deep blue sea, česky přeloženo jako Útok z hlubin, kde inteligentní žraloci likvidujou podvodní laboratoř... no a zadruhé to jejich logo mi fest připomíná logo firmy BEST, která dělá zámkovou dlažbu :D

post-32970-0-06566300-1487345366.png

Odesláno

Mně osobně se vůbec nelíbí loga a vůbec názvy výrobců zkratkami. Např. MPM, a to nejen v oblasti hodinek ale všeobecně firmy jako např. OMV, OVB, TQM... výjimkou je IWC, kde přes i ten stupidní název (laiky v mém okolí hojně zkracované na WC) a nezajímavým významem zkratky (International Watch Company - podle mě uplně blbý a nezajímavý název) mám k těmto hodinkám slabost a obdivuju sousedův Big Pilot a Portugieser, protože to je jediné co se svým omezeným studentským rozpočtem zmůžu.  :frusty:

Ke hnusným mega obrázkům, k tomu ještě barevným, jako byly třeba na starých Wenger Sea Force se nebudu vyjadřovat.

Dále logo které je vlastně jen nápis, např. Prim, Seiko... mi přijdou sice nudné, ale zato mě ani neurazí. 

Nejkrásnější mi přijde logo, symbol, který si hned zapamatuji. Takový Rolex jsem hned poznal ještě před začátkem mého chronomagorství  :lol2:  nejkrásnější symboly: Omega, Tudor, Rolex, Breitling (ovšem ne grc jako je Invicta, napodobenina Béček) a Longines. 

Slovo závěrem: Pokud přijde na hodinky, musí být naprosto dokonalé. Jestli se mi na nich jen jeden malý detail nelíbí, nemám chuť je nosit. Takže jo, záleží mi na všem. Jsem perfekcionista.

Odesláno

V závorce mám vjemy, které si vybavím

Jean Richard (moc homosexuelní)

Armand Nicolet (dtto)

Orient (viz kolegové předřečníci)

Moto Koure (motorkářská felace + to logo dělal imho blázen, je to nějaká umírající žirafa neboco)

Junghans (kombinace vysokozdvižných vozíků Jungheinrich + Hitlerjugend)

Benarus (Bělorus)

Ball (varlata + načančané logo čínských fejků)

Zodiac (vrah)

tož tak ...

Odesláno
  V 23. 2. 2017 v 14:34, wizard-ov napsal:

V závorce mám vjemy, které si vybavím

Jean Richard (moc homosexuelní)

Armand Nicolet (dtto)

Orient (viz kolegové předřečníci)

Moto Koure (motorkářská felace + to logo dělal imho blázen, je to nějaká umírající žirafa neboco)

Junghans (kombinace vysokozdvižných vozíků Jungheinrich + Hitlerjugend)

Benarus (Bělorus)

Ball (varlata + načančané logo čínských fejků)

Zodiac (vrah)

tož tak ...

tak s tím mladým Jendou jsi mne ovšem nasral, wizi... :)

Odesláno
  V 23. 2. 2017 v 17:42, wizard-ov napsal:

Hele, já za to nemohu - to ty vjemy... ;o)

V pohodě, každej to máme jinak. Ale vzhledem k tomu, že jsem Hans.... :)

Odesláno

Nemůžu říct, že loga některých výrobců by mi na cifernících nějak zvlášť vadila. Na co si ale nějak pořád nemůžu zvyknout, jsou fotografie hodinek na zarostlých (rozuměj chlupatých) zápěstích jejich majitelů... Když na mě ta chlupatá pazoura vykoukne přes celý displej noťasu (a to mám jen 17"), dycky se v první chvíli leknu a chce se mi utéct... A abych jen suše nekritizoval, navrhuji tímto následující varianty řešení problému:

1. zakázat vkládaní dalších takových fotografií a důsledně vymazat všechny na tomto fóru se již nacházející,  nebo

2. nařídit všem členům tohoto fóra depilaci LHK (leváci případně PHK) nejlépe až po loket a její udržování v přiměřených intervalech.

Návrh označený č. 2 by se současně mohl stát vzájemným poznávacím znamením členů tohoto fóra při setkání na veřejnosti.

Děkuji za pozornost! :flex:

Odesláno
  V 1. 3. 2017 v 12:57, colommbo napsal:

Nemůžu říct, že loga některých výrobců by mi na cifernících nějak zvlášť vadila. Na co si ale nějak pořád nemůžu zvyknout, jsou fotografie hodinek na zarostlých (rozuměj chlupatých) zápěstích jejich majitelů... Když na mě ta chlupatá pazoura vykoukne přes celý displej noťasu (a to mám jen 17"), dycky se v první chvíli leknu a chce se mi utéct... A abych jen suše nekritizoval, navrhuji tímto následující varianty řešení problému:

1. zakázat vkládaní dalších takových fotografií a důsledně vymazat všechny na tomto fóru se již nacházející,  nebo

2. nařídit všem členům tohoto fóra depilaci LHK (leváci případně PHK) nejlépe až po loket a její udržování v přiměřených intervalech.

Návrh označený č. 2 by se současně mohl stát vzájemným poznávacím znamením členů tohoto fóra při setkání na veřejnosti.

Odesláno
  V 1. 3. 2017 v 12:57, colommbo napsal:

Pokud jde o chlupy, trochu se jich leknu pouze v případě, že majitel huňatého záp?stí pořídí ultra-skeletony se safírovým dýnkem a chlupy jsou vidět mezi soukolím strojku :D dobrým příkladem je třeba Corum Golden Bridge, ty se na chlupaté pazouře umí proměnit v něco hodně zvláštního :)

Odesláno

Mně vadí hrozně Ruhla, je to něco mezi pohřební truhlou a rudlákem. Jinak mám hroznej strach si koupit hodinky Laco, ač se mi libí, protože mám strach, že se na ně někdo v hospodě podívá a bude si ze mě dělat prdel, že je dělal nějakej bača na salaši. :raygun:

Odesláno

Tak ja nevim, je to zase takovy... u orientu to logo muze evokovat logo cigaret, ale uprimne, jakkoli se koukam na Rolex, misto koruny tam vidim cepici nejakyho saska, a je to jednoznacne nejslabsi detail jinak klasickych hodinek.

Takze,Orient cigaretoidni, mozna, ale pri noseni mi to nijak neva, Mako i Bambino ma tolik jinych hezkych detailu, ze tato malickost me nijak nerozhodi, stejne tak, jako bych prekous cepici u Exploreru, a fakt, ze vetsi cast cifru je popsana, nez nepopsana... :)

Odesláno
  V 4. 3. 2017 v 20:46, cuborg napsal:

Mně vadí hrozně Ruhla, je to něco mezi pohřební truhlou a rudlákem. Jinak mám hroznej strach si koupit hodinky Laco, ač se mi libí, protože mám strach, že se na ně někdo v hospodě podívá a bude si ze mě dělat prdel, že je dělal nějakej bača na salaši. :raygun:

A co teprve Laco Rom https://www.chronoshop.cz/laco-fliegeruhren-a/laco-rom

Odesláno
  V 4. 3. 2017 v 20:58, BeeK86 napsal:

Tak ja nevim, je to zase takovy... u orientu to logo muze evokovat logo cigaret, ale uprimne, jakkoli se koukam na Rolex, misto koruny tam vidim cepici nejakyho saska, a je to jednoznacne nejslabsi detail jinak klasickych hodinek.

Takze,Orient cigaretoidni, mozna, ale pri noseni mi to nijak neva, Mako i Bambino ma tolik jinych hezkych detailu, ze tato malickost me nijak nerozhodi, stejne tak, jako bych prekous cepici u Exploreru, a fakt, ze vetsi cast cifru je popsana, nez nepopsana... :)

Jojo, taky mi korunka Rolex připadá spíš jako kašpárkova čepice :-) Ty rolničky na konci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...