warann Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 V 17. 2. 2017 v 13:21, Frostie napsal: Pokud ti na ně někdo nedal, tak si myslím, že je do toho každému howno...Jo, to máš samozřejmě pravdu. Nicméně ty situace (ne příliš časté) prostě nemám rád.
AdaMoss Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Vlastně jedny takové mám. Už nebyly na ruce tak 15 let, ale jsou to mé nejoblíbenější žvýkačkové hodinky.
cali Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 V 17. 2. 2017 v 8:31, Micey napsal: Sám seš Citizen! pravda, pravda,... Orient som myslel samozrejme
Toom Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Zatím ne, ale teď když vím, že je to nutkání popsaný, asi do nich pudu
Kid_A Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 V 17. 2. 2017 v 11:04, organic napsal: Tohle je guilty pleasure z druhého konce. Kua to by bylo piv! souhlas
Kid_A Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 V 18. 2. 2017 v 22:56, Toom napsal: Zatím ne, ale teď když vím, že je to nutkání popsaný, asi do nich pudu tahle sberatelska rarita bude casem za balik
feltharg Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 cinsky parnis... navic protoze to byly moje prvni (auto)mechaniky, jsou hezky, spolehlivy, dostavaj spoustu komplimentu a tak, tak je uz nikdy nemuzu prodat pak asi prim lolex dj bicolor - ale to je spis nostalgicka laska - jsou tak hnusny az se mi libjej (mam jedny po otcovi a jedny na noseni). JeanRichard carbon - nemam rad cerny hodinky, velky hodinky, prosportlej styl a obecne moc neprahnu po chronech, ale z nejakyho duvodu tohle funguje a zabouch sem se breitling datora 1974 - stjeny pripad jako JR - nemam rad soudkovy pouzdro, navic nemam vubec sympatie ke znacce breitling (ok, SOH bych mozna unosil), chrona... ale jsou proste nadherny
colommbo Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Ty Spice jsou fakt špica! A je, bohužel, taková doba, že vidí-li někdo něco jevící se být byť jen trochu zvláštním, neobyčejným, prakticky první otázkou je "kolik to stálo?" a je-li cena tazatelem vyhodnocena jako nízká, vystřelí "kdes to sehnal?" Zdá-li se tazateli za to moc peněz, většinou následuje "ty vole, to bych za to nedal" a trumf v podobě (o dost) levnějšího příkladu. Podobně jako u auta - když se dva potkají, dřívější "jak ti to jezdí?" většinou vystřídalo "kolik ti to žere?" Je ten svět divnej, někdy je lepčí (po)mlčet, malinko zalhat či převést hovor jinam... Upraveno 1. března 2017 uživatelem colommbo
Slim_brno Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 All black Nixony (model Player). Rebelsky bezčíslovkový, celý černý a hlavně s diamantem navíc, takže jsou pořádně gangsta! Ty jsou pro mě natolik guilty pleasure, že je jednou za dva roky vytáhnu z šuplíku, zkusím jestli mi pořád sluší, zjistím že se vybila baterka, nechám ji vyměnit a zase je do šuplíku na dva roky vrátím )
beeman Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 vzdy jsem touzil po PSubmersible, az jsem vzal z chajny na zkousku nejake mariny, premaloval cifr, abych zjistil, ze to neni nic pro me. obcas je ale kolem komina vyvencim, jestli se nahodou neco nezmenilo, pac ty Pamy mam porad v hlave odeslano z eteru
wizard-ov Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Bílé Brajtle Super Avenger 2. To jsou hodinky se kterýma jsem se skoro styděl chodit, ale zase mne na druhou stranu hřála taková ta kolotočo/gangsta/cigano aura. Prostě, jako bych šel na koncert M. Davida anebo toho pána, co na motorce ztratil půlku mozgu. Styděl bych se, ale stejně bych zpíval 'Zkús ju najsť...'
Amser Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 No, myslím, že skutečné quilty pleasure rozhodně nesplní brajtle, rlx atp. Ale ty moje hodinky jistě ano. :-D Ale nemůžu si pomoci. Celotitan, váha 75g, výška 9,5mm, průměr 40mm (bez korunky), vevnitř miniaturní miyota... Jenže ty mrchy pořád šlapou, už 15 let... Díky té váze a rozměrům o nich na ruce ani nevím. Dokonce jsem jim kdysi u hodináře dopřál minituning - pouze z designových důvodů - kdy jsem nechal vyměnit originální vteřinovku s lumi plácačkou v polovině její délky za vteřinovku jednoduchou, čistou "čárku". Na to, že to byly mnoho let naprosté otloukánky, které prožily několik neuvěřitelných eskapád, tak i po těch cca 15 letech, bez jakéhokoliv servisu (krom pravidelné dvouleté výměně baterek), i s původním těsněním šroubovacího dýnka stále vodotěsné, stále jdoucí. Tah, který není žádný plechový ale poctivé plné články, i po těch letech nerozhrkaný a tuhý. Takže tady jsou ty moje quilty pleasure:
batoo Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Moje nove guilty pleasure, proste jsem je musel mit.Spodni celist rotuje, horni preskakuji cisla po hodinach. Vice info http://www.ablogtowatch.com/mr-jones-watches-last-laugh-tattoo-sun-moon-timewise-timepieces-review/2/
vitvarak Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Já je teda nemám, ale ve slabých chvílích na ně pravidelně myslím: Klasické DD (36) ve žlutém zlatě, champagne dial, stick indexy. Vím, že bych s nima vypadal jako kokot, vlastně dost nechci druhé hodinky (jsem už 2 roky šťastný OWG), ale je to zřejmě nějaký můj statusový mindrák. Vždyť i samotný Václav Klaus si jedny pořídil
Locky Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Day-date. Tuším, že jedny takové nosí i Warren Buffett.
Petr72 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Ja by som moc chcel nejaké zlataky najlepšie nejaké rolady alebo tudory ale ako sa poznám hanbil by som sa ich nosiť
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se