Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Však to já taky ne ;) Ve výsledku jsou ty strojky prakticky totožné a pokud to dělají, jako u těch dalších řad, tak je skutečně možné, že v hodinkách můžou být obě verze, u Sailů jsem se s tím i sám setkal, takže to můžu potvrdit. Vtipné je, že pokud nemají průhled, tak až do otevření vlastně nikdo neví, co tam má, ale co, alespoň že pracují, jak mají :) Vlastně jsi mě tím přivedl k tomu, že až ty své jednou budu dávat na servis, tak přesně tu informaci, co tam vlastně je budu chtít vědět.

já je měl otevřené a je v nich Sellita, mistr hodinář nad strojkem slintal, kam se prý hrabe ETA

Odesláno

já je měl otevřené a je v nich Sellita, mistr hodinář nad strojkem slintal, kam se prý hrabe ETA

Díky za info ;) Ještě jestli je to tak u všech, aby to nebylo přesně jak se Saily apod. :)

Odesláno

Glycine

Doxa 750

Tag Twin time

Ebel 1911

B Avenger

Bell and Ross 01,03,123

Aquadive

Chopard Mile Miglia

Eterna kotiki

Omega Deville

Mimo Glycine, Ball a Aquadive ostatne modely z druhej ruky.

Odesláno

ETA 2893 vychází z 2892, ne z 2824.

True u GMT u Alpiny je hodně lákavé a na první pohled se mi ty hodinky i dost líbí, ale na druhý pohled mi u nich vadí dvě věci: Celkem nesmyslná stupnice na lunetě a krátká GMT ručka, která zdaleka nedosahuje ke své stupnici. Přes to bych se asi nepřenesl a pak bych volil buď Sinn (pokud by měly být "toolovější"), nebo Union (pokud by to mohly být víc "leštěnky").

díky za upřesnění, popletl jsem to...

Odesláno

Bells - leštěnky mám v podobě Archimede Klassik, tohle by měly být spíš hodinky na každodenní nošení, v práci nenosím kravatu a manžetové knoflíčky, takže spíš tooly.

Lac1 - v tomhle jsem spíš konzervativní a rád si věci nechávám, takže bych raději nové a z toho výčtu se u mě žádný wow efekt nedostavil, když už jsou za ty ceny, ale díky za rozšíření obzoru, třeba k nim dospěju.

Jestli true GMT nebo false GMT, tak moc neřeším. Dělám u letadel a čas pořád přepočítávám mezi SEČ a UTC, tohle má jen pomoct a bude to po většinou nastavené stejně, max změna při dovolené, ale opět na UTC zónu.

Takže zůstává základní 4ka - SINN, MG, BALL, ALPINA - v patek po práci skočím do koskomu

Odesláno

Bells - leštěnky mám v podobě Archimede Klassik, tohle by měly být spíš hodinky na každodenní nošení, v práci nenosím kravatu a manžetové knoflíčky, takže spíš tooly.

Pokud tooly, tak je to skoro jasná volba v podobě Sinn, nebo MG, takže to jistí Chronoshop :) Ovšem co z těchto dvou, babo raď, mě se líbí oboje a to tak, že fest.

Odesláno

No právě, které vybrat. Ale lehce vedou Sinny, přeci jen ten "obal" z TEGIEMENTu  vede. MG mají zase pěkný design, a baby neradí :(.

Ty Fortisky jsou už mooooc velký kolotoč, aspoň na mě.

Odesláno

Treba to dať na ruku. Sinn budú asi pohodlnejšie. MG sú dosť tehla s dlhými nožičkami, nemusí to každému sadnúť. Mne paradoxne vyhovujú, keďže nesedia ako uliate a nelepia sa na ruku, čo neznášam.

Odesláno

Včil jsem pořídil toto pokud nemáš rád prázdný cifr, ale uznávám, že tohle je asi opačný extrém. Zatím se musím podívat 2x abych zjistil kolik je hodin ale snad se to zlepší :-D

post-25808-0-81135500-1488355140_thumb.jpg

post-25808-0-93670200-1488355168_thumb.jpg

Odesláno

Za mě jasný vítěz :-) Ale nové asi horko těžko sežene a starší do třiceti asi také...

starší, ale pořád v limitu ;)

TADY

Odesláno (upraveno)

starší, ale pořád v limitu ;)

TADY

Tak to je mazec, kupoval jsem je tady na fóru nové za osmadvacet, to potěší :-) Tedy na druhou stranu jdu mrknout do trezoru jestli tam vůbec ještě jsou, neviděl jsem je dva měsíce...

Jinak jsem si špatně přečetl nadpis,myslel jsem že strop je třicet, omluva, takže se vejdeš a ještě zbude na pivko, doporučuji, bude to i dobrá investice do budoucna :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Jojo, ty Omegy jsem v chronoshopu viděl. Ale 15 let staré hodinky za 60t, mi přijde dost a k investici bych je musel koupit a zavřít do trezoru, jako African a zapomenout na ně, aby za půl roku nebyly samý šrám. Rád bych hodinky na denní nošení a nejlépe s nějakým tvrzeným pouzdrem, čímž se dostavám k SINNum. Ty 856 jsou pěkné, díky, ale nerad bych upřednostnil výhodnější nákup před hodinkami, které se mi líbí více.

Odesláno

Malasorte, ty Omegy jsou naprosto boží, ale řekl bych, že na Tebe malé, mají 41 mm. Navíc jsou nizoučké, 12 mm. Jinak ale nemají chybu, easy servis, true GMT, chronometr, WR300, pohodlné, rostoucí cena. Akorát je člověk nesmí dojebat.

Řekl bych, že žebříček jsi sestavil dobře. SINN na prvním místě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...