Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno jak to vidim ja, tak to mam za liter & usetreny jeden vecer nervovania :)))

Ale mozno sa budem citit odvazne & niekedy sa nato vrhnem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Na tyhle přírodní řemeny mám takový knihařský fígl. Je to tlustá lehce probarvená kůže. Tuhý na ruku a docela to trvá než se vytvaruje.

Fígl je následující. Nový řemen dát tak na deset min do vody. Pak nasadit na hodinky. Z papírového kapesníku si udělat pásek, omotat kolem zápěstí. Přes to dát hodinky a zapnout na pocitově těsnější. Nechat na ruce do rána. Pak použít nějakou dobrou inpregnaci na kůži. Pokud je dobrá, tak se jen decentně změní odstín řemenu a kůže dokonale změkne. No a druhej den po sundání a nasazení sedí jak za půl roku nošení.

Ten papírový kapesník vytvoří potřebnou vůli. Při shnutí nedovolí se kůži smrštit a nestudí to do ruky. Na kůži a to veškerou používám tohle.

http://www.noble-house.eu/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=61

Marhi, rychly dotaz - po impregnacii nechavas remen tak alebo ho znova nasadis? Tato cast je mi nejasna trochu... :)

Odesláno

Po nasazení hodinek.

Krátká verze,   na pět min do sklenicky s vodou.  Namotat si papírový ubrousek na ruku,  stačí jeden.  Dát na ruku a ideálně nechat přes noc na ruce.  Druhý den pak promazat nějakým na to vhodným přípravkem.  A máš patinu nošení za půl roku do druhého dne.  Dokonale sedí a voní ještě novotou.  Pakliže to není řemen na potápky.  Tak samo sebou do skleničky bez hodinek. :photo:

Odesláno

Racing green kozeny nato + O1 vintage red. Moze byt?

74a223240ed4de4a28a037959ba045c3.jpg

(fotene v stredu este)

Pěkné to máš ;-)
Odesláno

tak kdopak to pracuje v Praze v Koloshopu a nosí titanové 500? Vypadají fakt pěkně

Já se teda drze přiznám, i když se stydím za tu objednávku. Nedavno jsem nastoupil a moc se ještě neorientuju, navíc mi padal PC O:-) Klidně se příště přihlaš a můžu Ti je půjčit na ruku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...