Dslabak Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Ocean one 39 mm + Hirsch Forest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Pilotím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Příprava na léto :-)Tak toto kombo vypada vynikajuco! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Pilotím....Jo jsou fajnový, jediné co to trochu sráží je cena. Cenově jsou už jako originální pouzdro od Laco. Jestli se ovšem posune Gunter na vyšší level hodinářských firem, budu tomu jen rád. Zatím si drží bezkonkurenční poměr cena vs. výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Přemejšlet o tom,jestli a kdo udělal ten dizajn dřív,( originál pouzdro od Laca - kterej to zase okoukal od Dežiho ) to by bylo na hromadu léků třikrát denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Jo jsou fajnový, jediné co to trochu sráží je cena. Cenově jsou už jako originální pouzdro od Laco. Jestli se ovšem posune Gunter na vyšší level hodinářských firem, budu tomu jen rád. Zatím si drží bezkonkurenční poměr cena vs. výkon.Myslím si, že cena vzhledem k tomu co nabízí je moc nesráží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Přemejšlet o tom,jestli a kdo udělal ten dizajn dřív,( originál pouzdro od Laca - kterej to zase okoukal od Dežiho ) to by bylo na hromadu léků třikrát denně Tak v tomhle případěj je autor celkem dost dobře popsanej. Za 25 bych je bral.Je to jen můj subjektivní názor, pěkný ale jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 No pro mě kromě tvaru, velikosti, materiálu pouzdra byl hlavním rozhodujícím kritériem "vytuněnej" Unitas s hackingem a centrální vteřinovkou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Možno i do vlákna potápky na sněhu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (z)denny: tak tohle jako muzu, dost dobra kombinace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Opravdu hezke,v nedeli jsem neodolal a neco objednal v chronoshopu. 19.3 asi vyzvedavam :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jennda Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jedna z nočních pokusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak toto kombo vypada vynikajuco! Díky :-) O oranžové gumě na tyto štajny uvažuju už dlouho, jen jsem na to neměl čas. Dneska jsem pořídil ještě jednu s trošku jiným profilem. A myslím, že se hodí líp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Díky :-) O oranžové gumě na tyto štajny uvažuju už dlouho, jen jsem na to neměl čas. Dneska jsem pořídil ještě jednu s trošku jiným profilem. A myslím, že se hodí líp :-)No neviem, neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zkusím a uvidím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zkusím a uvidím :-)Diplomaticky receno - jsem z toho rozpacitej :-), tohle je asi az moc velkej odvaz. Zvazil bych to jeste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Díky :-) O oranžové gumě na tyto štajny uvažuju už dlouho, jen jsem na to neměl čas. Dneska jsem pořídil ještě jednu s trošku jiným profilem. A myslím, že se hodí líp :-)No neviem, budem suhlasit s ostatnymi, ze to asi nebude uplne ono tentokrat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 No, možná máte pánové pravdu :-) Tuto gumu vrátím kolegovi na jeho "chytré hodinky" a zůstanu u klasiky 22/22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ta oranž rozhodně lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se