Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 19. 4. 2024 v 16:34, Ředitel napsal:

..tak další kousek..😀

20240419_183104.jpg

Rozšířit  

Mno, ve světle Tvých předchozích akvizic překvapivá volba... Sám bych asi nenašel důvod k pořízení, leda by Günter udělal poctu "noudejt" subů 5512 nebo - ještě líp - 5513 (míň textu nad pozicí 6). Docela by mě zajímalo, co Tě vedlo k prodeji IMHO krásnejch a výjimečnejch O1V black a pořízení týhle "konfekce" (nemyslím to zle, klidně mi to písni do SZ).

Upraveno uživatelem Tos
Odesláno

Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. 

Odesláno
  V 29. 4. 2024 v 12:34, Honzat napsal:

Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. 

Rozšířit  

Ty moje průhled mají a strojek:

Sellita SW300 élaboré Premium.. 

Ale jsou to 42mm.

Odesláno
  V 30. 4. 2024 v 4:45, Honzat napsal:

42 je v pohodě, 42 hodinky mám teď a myslím, že jsou akorát, ale ty 39 nevím, jestli nejsou malé. Vyzkoušet není kde.

Rozšířit  

Zajeď si do Chronoshopu. Zprvu se mi zdály malé, protože jsem přecházel z Monster Seiko 42 mm, ale už bych neměnil.

IMG_20220208_120934.jpg

Odesláno
  V 9. 5. 2024 v 5:50, Honzat napsal:

Jsou pěkné, ještě váhám který model Steihartů si vyberu. Jak je na tom titan s odolností?

Rozšířit  

Jsou to moje první titanovky, mám je asi týden a jsou z druhé ruky.. :D takže o tom ti fakt moc nepovím..

Ale doškrtanej tah je, takže určitě chytaj vlásečnice. Já je mám jako tooly na koždodenní nošení, tak mě to zas tak netrápí a vlastně už asi moc nový šrámy ani nepoznám. Luneta je ocel s keramikou a sklo safír takže tohle všechno je bez škrábanců a na to vlastně celej den kokuáš. 

Hlavně ta váha je super! 

Odesláno

Steinharty získané od jednoho místního člena. Jsou to moc hezké hodinky 👍 už se těším, že s nimi strávím nějaký čas

IMG_20240510_162719.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...