MíraMíra Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 (upraveno) Jo jo, 44mm, ale live působí malinko větší. Hlavně na té poslední fotce vypadají trošku menší než naživo a jsou taky celkem vysoký. Na mém cca 17,5 cm zápěstí se už ale celkem trvale usadily a jde to.Zůstávají doma! Upraveno 13. května 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 No jeste ze jsou tak velky. Na me to je moc, jinak bych mel zas dilema, zacinaji se mne libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Mně se právě taky už nějakou? dobu líbily a taky jsem se bál velikosti, tak jsem je zkusil a je to sice z odřenejma ušima, ale jde to.Už mi to i přijde úplně v pohodě a dost jsem si je oblíbil.Je to ale moje maximum.Aktuálně je střídám s pětistovkama a jsem úplně spokojenej.Jak už jsem tu jednou psal, Steinhart boduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Tak to trochu rozvíříme "47". Jinak Míro, to ZULU je super. A moc rád čtu, žes jim dal šanci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Kdyby jen šanci vypadá to, že si vyslouží trvalou pozici v první linii Dobrý jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Mam taky 17,5cm a mam 44 a vubec si nemyslim ze jsou velke, snesl bych I 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Dneska jsem vytahnul kolo, protoze bylo opravdu luxusni pocasi po dlouhe dobe. Tak jsem to vzal po tech nasich kopeckach valasskych a hodil foto u "Balatonu" ala Kačák v pozadi. Kdo zna, ten vi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Šnuptychl: tento styl fotek mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Jsem rad ze se libi, ono musim priznat, ze nejaka inspirace je zde z fora Ale tak nastesti, jsou to me originalni fotky. Jinak hodinky slapou suprove, velika spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jo jo, 44mm, ale live působí malinko větší. Hlavně na té poslední fotce vypadají trošku menší než naživo a jsou taky celkem vysoký. Na mém cca 17,5 cm zápěstí se už ale celkem trvale usadily a jde to.Zůstávají doma! Foto hezké a hodinky také.Pro mě to byla "láska" na první pohled(ikdyž po pečlivém vybírání), ale věděl jsem, že je musím nejdřív někde vyzkoušet, zkrátka vidět "na živo".Musím říci, že jsem byl nakonec jejich velikostí(ale i hmotností) tak zaskočen(možná to bylo i kovovým tahem, který na nich momentálně byl), že jsem si je domů neodnesl.Možná i k mému samotnému překvapení, jsem si ale odnesl hodinky Steinhart Nav B-Chrono II Black DLC.Zkrátka - podlehl jsem v prodejně kouzlu věci.. a musím říci, že jsem spokojen.(o tom, že jsem si odnesl zároveň i další hodinky značky Seiko tu psát nebudu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Tak za 18 dní 7 minut do plusu... Nevím, ale já jsem spokojen :-). Takhle mi chodí Breitling za několikanásobnou cenu :-). Upraveno 16. května 2017 uživatelem Mitalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 No já nevim, to je přes 20 sekund denně, to mi nepřijde jako nějaký extra výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) nj, vždyť jsem napsal blbost... ... myšleno bylo 7 sekund. Se sedmi minutama bych moc spokojenej nebyl. Upraveno 16. května 2017 uživatelem Mitalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 nj, vždyť jsem napsal blbost... ... myšleno bylo 7 sekund. Se sedmi minutama bych moc spokojenej nebyl.Tak to je naopak super vysledek. To si je setri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak to je naopak super vysledek. To si je setri. Mám je rád a chovám se k nim jako k vlastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Na pořádnou tlapu pořádný hodinky paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Furt je mám:)A jsou supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Jo tyhle mám taky furt a taky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Prach neni na vašem monitoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se