Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Jo jo, 44mm, ale live působí malinko větší. Hlavně na té poslední fotce vypadají trošku menší než naživo a jsou taky celkem vysoký. Na mém cca 17,5 cm zápěstí se už ale celkem trvale usadily a jde to.

Zůstávají doma! :)

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se právě taky už nějakou? dobu líbily a taky jsem se bál velikosti, tak jsem je zkusil a je to sice z odřenejma ušima, ale jde to.

Už mi to i přijde úplně v pohodě a dost jsem si je oblíbil.

Je to ale moje maximum.

Aktuálně je střídám s pětistovkama a jsem úplně spokojenej.

Jak už jsem tu jednou psal, Steinhart boduje. :D

Odkaz ke komentáři

Šnuptychl: tento styl fotek mam rad ;)

Odkaz ke komentáři

Jo jo, 44mm, ale live působí malinko větší. Hlavně na té poslední fotce vypadají trošku menší než naživo a jsou taky celkem vysoký. Na mém cca 17,5 cm zápěstí se už ale celkem trvale usadily a jde to.

Zůstávají doma! :)

Foto hezké a hodinky také.Pro mě to byla "láska" na první pohled(ikdyž po pečlivém vybírání), ale věděl jsem, že je musím nejdřív někde vyzkoušet, zkrátka vidět "na živo".Musím říci, že jsem byl nakonec jejich velikostí(ale i hmotností) tak zaskočen(možná to bylo i kovovým tahem, který na nich momentálně byl), že jsem si je domů neodnesl.Možná i k mému samotnému překvapení, jsem si ale odnesl hodinky Steinhart Nav B-Chrono II Black DLC.Zkrátka - podlehl jsem v prodejně kouzlu věci.. a musím říci, že jsem spokojen.(o tom, že jsem si odnesl zároveň i další hodinky značky Seiko tu psát nebudu :D )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...