Panchart Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Ahoj,taková povánoční.... malej má sice od Ježíška pseudohodinky s Batmanem, ale už pokukuje po mých a správné výchovné vedení ratolestí je hrozně důležité, že? Tak je to správne, tak to má byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 (upraveno) Asi to má cenu dát spíš sem pro fandy zančky než, do obecnýho co, kde. Mi se teda líbí, ale keše nemaje... https://uhrforum.de/steinhart-grand-prix-chronograph-limitiert-150-st-t336251 Upraveno 17. ledna 2018 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 obris morgan guma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Neuslyšíš to rád.. Co takhle zkusit šedý zulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Oranz je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 naživo to vyzerá lepšie, tá oranžová je výraznejšia, na leto to bude dobre....zulu je ďalší v poradí čo chcem skúsiť...nejaka stránka kde sú kvalitné zulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tak cena je vždy podstatná, Já udělal dobrou zkušenost se strap. shopem.Za mě ultimátní zulu. Ale nevím jak to maj na slovač. Za mě je nylon ten top materiál k nošení. Tedy mimo společnost. Saje pot, nevadí jakékoliv prostředí co snese ruka a má to takový machr index.Hlavně je to neskutečně pohodlné a odolné.K potápkám a pilotkám sedí velmi.A máš tři za cenu kůže.A ta šedá, k titanu. Velmi kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 máš pravdu, objednal som šedý zulu tak uvidím...dik za radu, vôbec ma to nenapadlo ho skúsiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 tmavě modrý iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Tak jsem si dneska musel vyzkouset, jestli jsem nezapomel delat palacinky Kupodivu to dopadlo dobre hehe. Jinak petikila slapou opravdu suprove. Nosim je skoro porad, jsou proste uzasne Ps.Ted jsem si vsiml, ze pri tom palacinkovem silenstvi, jsem si nevsimnul, ze mam pootocenou lunetu, bo jsem neco zkousel a zapomel ji vratit na 12h. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Šnuptychl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Trošku je tuhý, tak dúfam, že časom sa poddá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Poddá. Čím kvalitnější matroš, tím dýl to trvá. Nejlacinější hadry se krásně ohnou skoro hned, ale jsou max. na jednu sezonu. Pak je to už na ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 obris morgan gumaMě se to líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Sem říkal že šedý zulu jim dá koule. Ten konec zahni ven. Je fakt tuhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jedna z léta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tak jsem se konečně dočkal, dnes dorazily z Chronoshopu! Foceno v rychlosti mobilem hned po vybalení a nasazení na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Gratuluju, pekny, pokukuju taky po nich. Jsou to 44? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Díky, ano jsou to 44 jsou opravdu povedený, 47 by na mě byly moc velký. Upraveno 5. února 2018 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 No, a lumi myslím celkem také ucházející, co říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se