DrSlamastika Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 15 minutami, pavel58 napsal: Ano, mají vlastní. Triton. Čeho jsou pilotky kopírky? IWC pilot ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Nejhorsi jsou lidi, co si mysli, ze tomu rozumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 To je na mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 a přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 11 hodinami, DrSlamastika napsal: IWC pilot ? A co Stowa? Laco? Wempe? LangeSohne? Nebo dalsi dodavatele pouzder, ciferniku, strojku? Nebo ze by primo Reichs-Luftfahrministerium? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StepanR Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Poradne jsem je vyvencil a vykoupal...a byli jsme spokojeni oba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 před 7 hodinami, StepanR napsal: Poradne jsem je vyvencil a vykoupal...a byli jsme spokojeni oba! Na tom oranžovém pásku vypadají luxusně Občas lituju, že jsem je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 V 13. 3. 2017 v 16:02, tano napsal: 500 s ETA 2892-2 TOP. Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 V 9. 9. 2021 v 10:26, StepanR napsal: Poradne jsem je vyvencil a vykoupal...a byli jsme spokojeni oba! Vypadaj krasne a ta oranzova je jajo jed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Ta spodní fotka mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StepanR Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 On 9/9/2021 at 4:29 PM, (z)denny said: Na tom oranžovém pásku vypadají luxusně Občas lituju, že jsem je prodal @(z)denny Tak alespon ze skoncily v dobrych rukou a hezky se o ne staram Pribylo par vlasecnic, pac je nosim casto, ale jinak to jsou neskutecne drzaky. Takovy partak do pohody i nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StepanR Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 On 9/19/2021 at 10:30 AM, wezr said: Vypadaj krasne a ta oranzova je jajo jed... Jop, ta oranzova jim naramne slusi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tozi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 rozmyslam ze ich predam.. nejak sa ani nedostali na ruku, aka cena je vhodna? krabica je rozbita,ale hodinky su ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Těžko říct, když o těch hodinkách nic nevíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tozi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 3 minutami, siwi napsal: Těžko říct, když o těch hodinkách nic nevíme. kupil som ich na chrono24.. na skle ziadny znak pouzivania...na tahu trochu.nic tragického. mam aj krabicu aj papiere...ale krabica je rozbita. co este treba? priemer 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tozi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 2 minutami, Tozi napsal: kupil som ich na chrono24.. na skle ziadny znak pouzivania...na tahu trochu.nic tragického. mam aj krabicu aj papiere...ale krabica je rozbita. co este treba? priemer 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 No, jsi tu už poměrně dlouho, takže jistě víš, jak je třeba při prodeji postupovat, resp. co zdejší členové potřebují o hodinkách vědět, aby je od tebe někdo koupil. Nasbírej smysluplným způsobem 50 příspěvků Podívej se do prodejní sekce, jak má vypadat inzerát Zkus takový inzerát napodobit Steiny určitě prodáš, ale chce to určitý počáteční vklad z tvé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tozi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 6 minutami, siwi napsal: No, jsi tu už poměrně dlouho, takže jistě víš, jak je třeba při prodeji postupovat, resp. co zdejší členové potřebují o hodinkách vědět, aby je od tebe někdo koupil. Nasbírej smysluplným způsobem 50 příspěvků Podívej se do prodejní sekce, jak má vypadat inzerát Zkus takový inzerát napodobit Steiny určitě prodáš, ale chce to určitý počáteční vklad z tvé strany. ano to by slo..len som chcel dostat nejake inicialy.. hlavne sumu aku pytat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Před měsícem jsem u kubsona bral ty 44ky nové za 12,5tis. Ale ne pepsiny. Tak si přepočti, za kolik bys je udal tady jeté, s poškrábanýma nožkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Musím říct, že Steiny mám od ledna tohoto roku a nepřestávají mě bavit. Jsou proste super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se