Hanzij Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Tak ty jsou super v té pepsi variantě. Jak je to velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Nevím, jestli můžu do "Ukažte svoje Steinhart", když jsou vlastně manželky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Tak jedny me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 13. 2. 2022 v 9:03, paya01 napsal: Nevím, jestli můžu do "Ukažte svoje Steinhart", když jsou vlastně manželky... Jasně že můžeš, manželka je tvoje, takže všechno její je vlastně taky tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 2. 2. 2021 v 23:25, leon napsal: Promiň,ale ta guma, šiřší než nožky, mi k nim vůbec nesedí. Pravda je, že je to trochu širší, než by mělo být, ale barevný sladění je parádní a je jasný, že se stejná guma asi užší nedala sehnat, ale je to do vody a vypadá to dobře. Pár milimetrů nebude normálně nikdo řešit, když nedáš fotku. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atrej Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Ocean Black DLC na Hirsch Performance remienku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 mam ich stale rad, aj ked ich nosim pomenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 dnes na slniecku v lese... dobre su.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 radost pozerat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Parádní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 před 38 minutami, siwi napsal: Parádní fotka Dakujem, siwi, ved to poznas, ta radost je silnou inspiraciou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 s tymi odleskami sa da tolko vyhrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 moje Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Tak jsem taky v klubu, díky váženému členu tohoto fóra mi dnes nic nemúže zkazit den. Asi je chvíli ponosím, zatím nemám co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 tak jsem je musel taky cvaknout, a taky diky foru delaji jiz nejaky ten mesic radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Sice tomu je mnoho let,ale také jsem tehdá jedny Štajny chvíli vlastnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 (upraveno) Flieger Friday Steinhart Nav B-Uhr 44 Dual Time Titanium Tak po delší době návštěva v ChronoShopu. A nový přírůstek Díky za dnešní adhoc přístup! Type-A Titanium case GMT na Japonsko nastaven (GMT ručka je precizně skoro neviditelná a neruší tak celkovou tvář displeje) Safír z obou stran Švýcarský strojek Šroubovací korunka rytina Fl. 23883 Superluminova BGW9 Koňský řemen 22 Popravdě chystal jsem se na Hamilton Pilot, Day Date, Coop watch. Ale pak mi přišel do cesty tenhle boží Flieger od Steina, a Ham bude muset počkat Více o nich na ChronoShop blogu: https://blog.chronoshop.cz/?p=3445 Upraveno 27. května 2022 uživatelem chief Add pic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Pilotky s vlečkou, stříbrem vyšívané, ale Breitling to není, jasný pane Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 ta hra s odleskami indexov ma stale bavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se