Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S touhle premisou bych opravdu pracoval opatrně.

Tak ono by bylo nejlepsi si k tomu jeste pridat 40000 a koupit Rolexy, ktery nabizi Matous, myslim ty Rolexy Explorer II, obdivuji stroje u Rolex.

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ono by bylo nejlepsi si k tomu jeste pridat 40000 a koupit Rolexy, ktery nabizi Matous, myslim ty Rolexy Explorer II, obdivuji stroje u Rolex.

Na zacatku pises, ze Rlx nee a ted najednou prisetrit a ano? Tomu sice moc nerozumim, ale budiz :-)).

Co fortis B42 chrono?

Odesláno

Na zacatku pises, ze Rlx nee a ted najednou prisetrit a ano? Tomu sice moc nerozumim, ale budiz :-)).

Co fortis B42 chrono?

Jj, to jsem rikal, ze Rolexy ne, ale zrovna u Rolexu jsem mel na mysli cennu, ktera je vyssi, nez tech 80 tacu, takze bych se do toho nevesel... Omegy urcite ne. Fortisy??? Presvedc me o nich, ja o nich moc nevim, nejsem jejich priznivcem i kdyz zrovna tento model vypada dobre..., v cem je jejich prednost?

Odesláno (upraveno)

Nerad bych se někoho dotkl, jsem hodinářský greenhorn, ale už nějaký rok se motám po pár autofórech a podobná vlákna typu "Chtěl bych si pořídit ... poraďte, prosím!" úplně müluju...  :rolleyes: Hafo stránek vpodstatě o ničem, spousta věnovaného času a myšlének a výsledek s vynaloženou snahou neporovnatelný, tak je to prostě dycky, dycky!  :)

P.S. Omegy bych zvolil taky! :cool02: 

P.P.S. Proč Omegy nee...?

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Nerad bych se někoho dotkl, jsem hodinářský greenhorn, ale už nějaký rok se motám po pár autofórech a podobná vlákna typu "Chtěl bych si pořídit ... poraďte, prosím!" úplně müluju... :rolleyes: Hafo stránek vpodstatě o ničem, spousta věnovaného času a myšlének a výsledek s vynaloženou snahou neporovnatelný, tak je to prostě dycky, dycky! :)

P.S. Omegy bych zvolil taky! :cool02:

P.P.S. Proč Omegy nee...?

Je to samozrejme na dobrovolnosti, ze nekomu radite. Ja si ty hodinky skutecne nakonec koipim a predstavim vam je tady, myslim vsem, kdo bude mit zajem, podelim se o radost z nove veci. Tohleto vymenovani si nazoru a zkusenosto beru na pohodu, kdo, chce zapoji se, kdo ne, tak ne, no. Jinak rozumim Vasi skepsi, ne kazdy oceni snahu cloveka nekomu radit, bohuzel. Ja jsem vdecnej za kazdej nazor.

Odesláno

TH Carerra sú jedny z najuniverzalnejších hodiniek akurat by to chcelo aby boli na ťahu , šiel by som za tým kde ťa to najviac ťahalo a samozrejme chce to rozpočet využiť na maximum aby tam nezostalo že keby som mohol trosku pritlačiť tak som mohol mat tamto a hento

Návštěvník Mitak
Odesláno

Jestli chceš levné Rolexy tak si kup Tudor (Pelagos, BlackBay, Northflag, whatever...). Dostaneš "Rolex" inhouse a nekompromisní kvalitu, do rozpočtu se vejdeš tak akorát.

Odesláno

nejaky racionalni duvod? 

ptam se proto, ze jsem tento duvod "averze" k Omegam jeste neslysel, tak jestli mi neco neuniklo, diky

Proc Omegy ne? Nechci hodinky s Co-axial kalibrem, proto.

Odesláno

Človeče tiež tej averzii na Omegy nerozumiem , keby som riešil univerzaly na denne nosenie tak v predajnom vlákne sú minimálne dvoje fesandy skoro za hubicku

Odesláno (upraveno)

Když nechceš koaxiál, to se nedá nic dělat, přes to vlak nejede. Podobně jako já bych nikdy nemoh auto na naftu nebo s automatem.

Taky říkám, že bych si nikdy nepořídil Rolexy. Jsou tu ale jedny hezký zlatý vintážky na prodej, tak počkám, až prodávající sleví tak na polovinu a pak mu asi napíšu...  :lol2:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Fortis- 200m wr bez sroubovaci korunky ( ja to beru jako plus ), presnost vyborna- proverenej strojek, k nim tah- dle meho vybornej. Historie a machr index vybornej :-)).

Mluvim ale jako fanda znacky a asi i velkej :-))). Velikost cca 42 a hodinky jsou vyssi ( asi na vetsi ruku ).

Kdyztak se ptej i pres SZ.

Odesláno (upraveno)

Za 80 rolex exp 2 bez krabice a papírů asi seženeš taky. A máš hodinky na celej život a můžeš se tady odhlásit.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Fortis- 200m wr bez sroubovaci korunky ( ja to beru jako plus ), presnost vyborna- proverenej strojek, k nim tah- dle meho vybornej. Historie a machr index vybornej :-)).

Mluvim ale jako fanda znacky a asi i velkej :-))). Velikost cca 42 a hodinky jsou vyssi ( asi na vetsi ruku ).

Kdyztak se ptej i pres SZ.

Promin, jsem tu novej, nevim, co je sz? Priznam se Ti, ze me Fortisi driv, kdyz jsem se o hodinky jeste moc nezajimal splyvaly, zcela diletansky, s Fossilama a zaradi jsem si je mezi nizsi kvalitu hodinek.

Nicmene, priznam se, ze jsi mi dal tim tipem brouka do hlavy. Libi se me ty 200 wr. Na chrono24 maji ruzny barevny varianty. Maji normalne ETY, ze 7750? Proc je trnova korunka lepsi nez sroubovaci? Byly Fortisi nekdy ve filmu... Jsem rozhodlej pro Orisi BC 4 chronograph, nicmene tye Fortisy jsou v zavesu.

Odesláno

Zas tak po tech Rolex netouzim, Tudory se me libi, ale nejsou uplne moji favoriti, ale diky za doporuceni, jeste se na ne jednou podivam...

Tudorum bych byt tebou pozornost venoval, dej tomu cas nacitej zkousej spekuluj a dej na instinkt (srdce). To je na tom ostatne to krasne...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...