peppies Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Ahoj myslím, že by se to sem docela hodilo. Jsou to věci každodenního nošení a protože je tu spousta hračičků přepokládám, že zde ukážete velmi zajímavé kousky. Jako první si dovolím hodit to své : Telefon S7 Edge + Pitaka aramidové pouzdro, Orbitkey 2 klíčenka, hodinky Citizen Promaster BN0150-28E s páskem Hirsch Carbon,pánksý náramek od Rinoru, nůž Kizlyar Supreme Ute, sluchátka KZ ZST.
enslow Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Haha dobré vlákno. Sám som zvedavý čo nosia miestny členovia bežné u seba :-D
warann Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Něco ti tam chybí ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 a toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
peppies Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Díky, ale protože mám ženu tak jsem hodnej a Uzi se mi do tašky zkrátka nevejde. Navíc pro moji nerváckou povahu by to úplně dobrý nápad nebyl
Lukyn77 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Písnu tchýni, že po Liberci chodí jeden nervák s kudlou ...
peppies Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Dej jí vědět bude to mít jednoduchý. Můj obličej v davu určitě pozná . Jinak ten nůž má z jdruhé strany otvírák a hrot na rozbití okna. Možná i proto ho nosím u sebe
peppies Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Omlouvám se takto dlouho tu nejsem a pokud bude třeba vlákno zavřu. Děkuji krasavče :-)
farkyostrava Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 me se to vlakno libi...az se odbudou obvykle uvodni kasparkoviny tak to bude bezva...jdu googlit ten kryt na s7e ;-)
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Mne ne!A co nosim to tu davat nebudu, byste si mysleli, ze sem paranoik!A to, ze sem paranoidni jeste neznamena, ze po mne nejdou....a treba nejsem paranoidni dost.
Horhe Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Jinak u mě vše při starým.. 2011, 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Kam si strkas tu klavesnici??
Liqid Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Koukám, že jsi upgradoval z Orbitek na Airwaves, to je správný
Dokusan Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Dobrý vlákno, dnes u sebe nic pro jistotu nemám. Tedy krom telefonu. Zítra zkusím zjistit co vlastně nosím u sebe.
colommbo Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Když jsem kdysi před mnoha a mnoha lety jako policejní (tehdy SNB) elév sepisoval protokoly s okradenými lidmi, tož v případech takové ukradené dámské kabelky jsem až zíral, co s sebou ty holky všechno nosí...! Říkával jsem tomu "tajemství dámských kabelek."
VS Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Když jsem kdysi před mnoha a mnoha lety jako policejní (tehdy SNB) elév sepisoval protokoly s okradenými lidmi, tož v případech takové ukradené dámské kabelky jsem až zíral, co s sebou ty holky všechno nosí...! Říkával jsem tomu "tajemství dámských kabelek." Obsah dámské kabelky a složení tlačenky - dvě neobjasněná tajemství lidstva.
Robertilos Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Brufen se vždycky hodí na nějaký ten bolehlav, záda, atd...
Tittus Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Nikdy nevycházím bez menší zásobičky nějakých oblbováků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se