Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj myslím, že by se to sem docela hodilo. Jsou to věci každodenního nošení a protože je tu spousta hračičků přepokládám, že zde ukážete velmi zajímavé kousky. Jako první si dovolím hodit to své :

0pROA.jpg

Telefon S7 Edge + Pitaka aramidové pouzdro, Orbitkey 2 klíčenka, hodinky Citizen Promaster BN0150-28E s páskem Hirsch Carbon,pánksý náramek od Rinoru, nůž Kizlyar Supreme Ute, sluchátka KZ ZST.

Odesláno

Díky, ale protože mám ženu tak jsem hodnej a Uzi se mi do tašky zkrátka nevejde. Navíc pro moji nerváckou povahu by to úplně dobrý nápad nebyl :)

Odesláno

Dej jí vědět bude to mít jednoduchý. Můj obličej v davu určitě pozná  :guitar: . Jinak ten nůž má z jdruhé strany otvírák a hrot na rozbití okna. Možná i proto ho nosím u sebe 

Odesláno

Mne ne!

A co nosim to tu davat nebudu, byste si mysleli, ze sem paranoik!

A to, ze sem paranoidni jeste neznamena, ze po mne nejdou.

...a treba nejsem paranoidni dost.

Odesláno

Dobrý vlákno, dnes u sebe nic pro jistotu nemám. Tedy krom telefonu. Zítra zkusím zjistit co vlastně nosím u sebe. :)

Odesláno

Když jsem kdysi před mnoha a mnoha lety jako policejní (tehdy SNB) elév sepisoval protokoly s okradenými lidmi, tož v případech takové ukradené dámské kabelky jsem až zíral, co s sebou ty holky všechno nosí...! Říkával jsem tomu "tajemství dámských kabelek." :D

Odesláno

Když jsem kdysi před mnoha a mnoha lety jako policejní (tehdy SNB) elév sepisoval protokoly s okradenými lidmi, tož v případech takové ukradené dámské kabelky jsem až zíral, co s sebou ty holky všechno nosí...! Říkával jsem tomu "tajemství dámských kabelek." :D

Obsah dámské kabelky a složení tlačenky - dvě neobjasněná tajemství lidstva.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...