Tikal Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Už se těším na ty legendy, až se to objeví na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Takovej Seiko style ale nevypadá blbě... bitmap.pngSakra práce, tohle se mi hodně líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Viď, k těm Pougům skvělý kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pánové kdyby jste někdo měli staré vložky, ale ne prasklé (rozumné odřeniny dokážu vyleštit), rád se jich za vaší cenu ujmu a zrenovuji. Popřípadě můžete poslat na renovaci pro sebe.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pár se mi jich doma valí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pár se mi jich doma valí.Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Pepsi luneta může být zajímavá k červené nebo modré variantě Igenů. K černé ani žluté mi to nejde. Nebo mi to nejde vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Moc se to barevně nehodí asi budu muset nechat zrenovovat něco s červeným číselníkem a bílé indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 (upraveno) ? zloženka ? Upraveno 10. června 2017 uživatelem pykof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Parexo cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Je to s otáznikmi a napísané zloženka, netvrdím, že originál, len jedna z možností ani púzdro nie je originál, len ukážka možností, ľudovo zvaná BASTL Upraveno 10. června 2017 uživatelem pykof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Todle by se mohlo davat misto banu. Prudis, porusujes Pravidla? Budes to tejden nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 To by byl dost krutý trest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Jasně, že krutý, vždyť jsou malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 valjoux psal jsem soukromou zprávu, zatím bez odezvy, tak zkusím zde.Je možné zařadit se do pořadovníku na nerez pouzdro na Igen? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Další připravený kousek pro zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Pekna prace Valado. Jses borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Další připravený kousek pro zákazníka.Dokonce vidím bombírované ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Jo co si zákazník dodá to má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Dlouho jsem je chtěl, pak se narodil prcek a já toho využil, oslovil mr. Valjoux a tady je výsledek:) Jsem nadmíru spokojen, až malýmu bude 18, tak je dostane k narozkám......Děkuji mnohokrát za hodiny zkoušení a přemlouvání dodavatelů atak různě co k takovýmto custom hodinkám patří. Vývoj trval asi 3měsíce, ale vy další co o tom přemýšlíte, máte cestu zametenou:)) Díky moc Vláďo, pro mne jsi "The watch god"Ten strašlivej fialovej strap tam je jen na focení, pak asi nasadím zlatý masch?? nebo tak něco.... fotky bohužel jen mobilem a večer....... Upraveno 28. června 2017 uživatelem kadakii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se