IWCmann Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Čauvec ja vlastním PORTUGUESE YACHT CLUB CHRONOGRAPH černý ciferník....fotky už tu nějaké mám.Gratulace, dost dobrý výběr. A nestyď se dát i nějakou fotečku sem, třeba na ruce? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Já nově Spitfire chrono, které jsem vytáhl ze sibiřana. Takže se vítám v klubu IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jedny starší Ingenieur:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak to je velká paráda, v dobrém Ti je skoro závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Díky:)) Tak to je velká paráda, v dobrém Ti je skoro závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Zemic- ten Avatar je super:-)Abych nebyl mimo, mám Aquatimery 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) U nás v Oriose mám zabukované IWC Portuguese F.A. Jones. Občas si je nechám vydělat z trezoru a potěším se s nimi. Nicméně pořád ještě nemám volný 1/4 milion. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem šarik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Tak se tímto přidám do klubu.Ingenieur Automatic - vintage kolekce - modré - limitka. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 my iwc Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Prenadherne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Hmm, v kombu s Mark XV dokonalá dvojka. Moc se mi tyhle starší Aquatimery líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Ahoj, teď jsem je dal do chlubírny, tak se přihlásím do klubu IWC : Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Nazdar hoši... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Nazdar hoši... Pilot chrono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 (upraveno) Pilot chrono? Dobry voko... Jasne, vetsi letosni spona je jednoznacny signal...No a k tomu vetsi prumer, znatelne vetsi cifr, luneta je totiz uzsi, dale vetsi a hlubsi subcifry, vetsi a masivnejsi vsechny rucky, znacne vetsi korunka, masivnejsi remen. Proporcne jsou skvele vyvazeny.Rok pilotek i u me doma... Narez... Edit: manzelka je blazen, tohle jsem fakt necekal. S vyberem a realizaci pomahal mrakous, ten me ma prectenyho...Mam vanoce jak maly kluk... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 24. prosince 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 To chapu , enjoy! Uvedomujes si, ze tyhle neprodas, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 ...je to vysledek petiletyho badani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 To chapu , enjoy! Uvedomujes si, ze tyhle neprodas, jo? Jako ja :-)) Gratuluju Bandi, tyhle by mohly vydržet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Mely by. Chrona me lakaly vzdy, pulka mych hodinek byly chrona.Portugaly byly moc dressy, dopply moc vintage, aquatimery moc sportlich.Klasicky fliegerchrona mi prisly maly.Tohle ma vse... A od pul dvanacty se dava do pohybu i ten rozporuplny altimeter, ktery v realu vubec netaha za oci a vyvazuje cifr.A nechapu shape skla, protoze jsou v poho citelny i z boku, asi nejbliz olejovkam od Sinnu, co jsem kdy videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 ......A nechapu shape skla, protoze jsou v poho citelny i z boku, asi nejbliz olejovkam od Sinnu, co jsem kdy videl.Je to sklo zapusteny do roviny s hranou lunety? Mohlo by to by tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se