vanderB. Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 tak jak se vstávalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dobre, je prikoupeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ještě 10k dolů a také nakoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 No já nevím, já bych už zase potřeboval kousek nahoru, na ty dvouciferný červený čísla s procenty na konci se mi hezky nekouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Taky dokupuju a v hlavě mi u toho hraje Alzák, že je výýýprodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 pánové, máte HW nebo SW peněženky? Já zvažuju SW, ale kterou ....jinak z Revolutu pořád platí, že to jsou pseudo nakoupený měny a nedají se stáhnout do peněženky že.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 46 minutami, Andrew napsal: No já nevím, já bych už zase potřeboval kousek nahoru, na ty dvouciferný červený čísla s procenty na konci se mi hezky nekouká Taky bych potreboval nahoru, ale nahore se zase blbe nakupuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 11 minutami, tenge napsal: pánové, máte HW nebo SW peněženky? Já zvažuju SW, ale kterou ....jinak z Revolutu pořád platí, že to jsou pseudo nakoupený měny a nedají se stáhnout do peněženky že.. Nekdy v loni se o tom mluvilo, ze je to planovano, ale myslim ze to byla jen kachna. Ja si penezenku poridim, az bude aspon na pul Lamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Pokazde kdyz neco koupim tak to pak za 2 dny vsechno padne. To mi delaji naschval.Predpokladam, ze nastal pad po informaci o nove mutaci covidu nebo neco jineho?Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 1 hodinou, tenge napsal: pánové, máte HW nebo SW peněženky? Já zvažuju SW, ale kterou ....jinak z Revolutu pořád platí, že to jsou pseudo nakoupený měny a nedají se stáhnout do peněženky že.. mám SW Trust, ale nevim, jestli je nehjlepší... Ano, platí, na Revolutu nejsi držitel krypta Před hodinou, cira napsal: Pokazde kdyz neco koupim tak to pak za 2 dny vsechno padne. To mi delaji naschval. Predpokladam, ze nastal pad po informaci o nove mutaci covidu nebo neco jineho? Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Zasedání FEDu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) https://www.e15.cz/byznys/finance-a-bankovnictvi/bitcoin-podlehl-apokalypse-odstartovali-ji-kazachove-hrebicek-do-rakve-dodali-americane-1386722 Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 konecne to spadlo pod hranici, na ktere jsem kdysi prodaval, tak jsem tam zas pulku toho, co jsem vydelal, nalil... sice jsem takhle v plusu, ale timto tempem bude na lambo asi za 1047 let kdyby byl pokles jeste o 20%, tak naleju i tu druhou pulku co tam mam, ale takovy propad uz asi neprijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Aspon na tech 30 by to chtelo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Pokud to bude v roce 2030 za 400, tak je skoro jedno, jestli to koupíte za 30 nebo 40 . Můj odhad je ten, že letos na podzim to vyhoupne min. na 80. V roce 2030 okolo 400 a v roce 2050 přes milion USD. Tyhle čísla nejsou ničím podložený, ale je to dost možná reálné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 V roce 2050 to nebude milion , ale miliarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 5 minutami, M3maniac napsal: V roce 2050 to nebude milion , ale miliarda Byly doby, kdy bylo nepředstavitelné i to, že BTC přeleze přes tisíc dolarů. Miliarda to nebude, ale milion v roce padesát to může být. Já se toho nejspíš nedožiji, takže držím pěsti mladším ročníkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tak to si postavim duchodak sam pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Poměrně dost lidí, kteří v BTC jedou, věří v 500k v horizontu 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 hodinami, RadekB napsal: Pokud to bude v roce 2030 za 400, tak je skoro jedno, jestli to koupíte za 30 nebo 40 . Můj odhad je ten, že letos na podzim to vyhoupne min. na 80. V roce 2030 okolo 400 a v roce 2050 přes milion USD. Tyhle čísla nejsou ničím podložený, ale je to dost možná reálné. Tou dobou taky může být dolar za korunu dvacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se