Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

Jinak co podle Vas vyvolalo poslední korekci - za A bordel na korejské burze , B výběry na vánoční dárky , C neco jinyho ?

Mizerný zabezpečení, který málokdo čekal + předvánoční nákupy + panika laickejch pepíků i při menších poklesech, natož při 15% dropu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rusáci říkají Kdo neriskuje, nepije šampaňské :-) Ale co jsem se tak zajímal, před těmito virtuálními měnami snad varují od většiny bank, finančních expertů až snad po samotné čerty....mě osobně to hlava nebere do toho investovat, ale samozřejmě hodně lidí zase nechápe moje koníčky, takže určité pochopení proto mám. Adrenalin a mrazení v zádech při každé kontrole grafu? Vidina rychlého zbohatnutí?

Odkaz ke komentáři

Ale co jsem se tak zajímal, před těmito virtuálními měnami snad varují od většiny bank, finančních expertů až snad po samotné čerty....

Hmmmmm.. a proč to asi dělaj zrovna lidi, který současnej systém bankovnictví tak pěkně krmí? To máš jak kdyby vymysleli potrubní poštu, co byla ve futuramě a divil by ses, že nejvíc protestujou automobilky...

Odkaz ke komentáři

Hmmmmm.. a proč to asi dělaj zrovna lidi, který současnej systém bankovnictví tak pěkně krmí? To máš jak kdyby vymysleli potrubní poštu, co byla ve futuramě a divil by ses, že nejvíc protestujou automobilky...

Tak je jasné že pokud o ty prachy přijdou klienti, stejně tak o ně přijde i banka. Takže z toho důvodu asi varují jsem si pomyslel....no uvidíme, já už ty grafy sleduji také s napětím a to v tom nemám ani kačku :-)

Odkaz ke komentáři

"Společnost WBCTB nezískává bitcoiny k dalšímu prodeji pomocí složitých počítačových výpočtů. To by vyžadovalo velké množství elektřiny a investice do drahých počítačů." :lol2: :lol2:  :lol2: 

http://ihned.cz/c1-65995860-bitcoin-v-cesku-nakupuji-uz-i-laici-ministri-financi-chteji-probrat-regulaci-kryptomen-na-setkani-g20-v-breznu

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Poslední dobou to tady trochu utichlo. Pár altcoinů se šplhá nahoru, tak uvidíme, jestli vyjde sázka na naše koně. Kde čérpáte info ze světa krypto? Já sleduji akorát twitr a kurzy.cz, ale tam jsou staré informace.

Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím, ale četl jsem tento názor a zdá se mi logicky: hodnota je rovna nule, pokud se za ní dají koupit jen omezené položky legálně a neomezené nelegálně. Fyzicky nepoužitelná při akutni potřebě, závislá na nestabilních faktorech(elektřina, hardware). Prostě chybí Cash And Carry efekt - peněz, zlatá, kamínků atd.

Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím, ale četl jsem tento názor a zdá se mi logicky: hodnota je rovna nule, pokud se za ní dají koupit jen omezené položky legálně a neomezené nelegálně. Fyzicky nepoužitelná při akutni potřebě, závislá na nestabilních faktorech(elektřina, hardware). Prostě chybí Cash And Carry efekt - peněz, zlatá, kamínků atd.

Pokud se dá koupit něco omezeného, tak hodnota není nulová. To by pak byly bez hodnoty stravenky poukázky atd...

Likvidita snižuje hodnotu, ale jen pokud je rovna nule, tam je hodnota nulová.

Kde to psali? Přijde i to divný, ale nejsem odborník.

Odkaz ke komentáři

Pokud se dá koupit něco omezeného, tak hodnota není nulová. To by pak byly bez hodnoty stravenky poukázky atd...

Likvidita snižuje hodnotu, ale jen pokud je rovna nule, tam je hodnota nulová.

Kde to psali? Přijde i to divný, ale nejsem odborník.

http://fortune.com/2017/12/26/bitcoin-price-value-bubble-crash-says-morgan-stanley-analyst/

Upraveno uživatelem kolonada2
Odkaz ke komentáři

Poslední dobou to tady trochu utichlo. Pár altcoinů se šplhá nahoru, tak uvidíme, jestli vyjde sázka na naše koně. Kde čérpáte info ze světa krypto? Já sleduji akorát twitr a kurzy.cz, ale tam jsou staré informace.

coindesk, trimkrypto, cointelegraph.

Díky těmhle třem jsem v listopadu nasypal něco i do etherea, kterýmu jsem nebyl moc nakloněnej a teď se mi moc líbí, kam jede.

Odkaz ke komentáři

coindesk, trimkrypto, cointelegraph.

Díky těmhle třem jsem v listopadu nasypal něco i do etherea, kterýmu jsem nebyl moc nakloněnej a teď se mi moc líbí, kam jede.

Ethereum asi bude zajímavý, hlavně proto, že se ho chystají používat nějaké banky. Nepamatuju si přesně o co šlo, ale někde jsem to četl.

Odkaz ke komentáři

UBS se cca od listopadu podílí na vývoji a testování. Je také členem Ethereum konsorcia. To jen tak naokraj. Jinak to vypadá, že pomalu dochází na má slova. BTC ztrácí dech a jiné altcoiny se na něj pomalu ale jistě dotahují. Mě velice překvapil Ripple, který nemám v portfoliu a nevěřil jsem mu...nyní #2. Jinak stále věřím že Ether bude trhák 2018. Velice zajímavě se vyvíjí Cardano (ADA), které jsem ze srandy nakupoval za 0,12 USD. 

Edit: Navrhuji změnit název vlákna na něco obecnějšího jako třeba Kryptoměny nebo Blockchain. 

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...